Υγεία και Ευεξία

8 κρύσταλλοι και λίθοι που κάθε άνθρωπος με ενσυναίσθηση θα έπρεπε να έχει στο σπίτι του

Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση είναι ενεργειακά οι πιο ευαίσθητοι άνθρωποι. Είναι μοναδικοί, διαισθητικοί και συχνά επηρεάζονται από τις πράξεις των άλλων. Πολλοί έμαθαν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους και να αμύνονται από τα ενεργειακά πεδία των άλλων, αλλά λίγη βοήθεια δεν βλάπτει.

Οι κρύσταλλοι είναι σημαντικοί για να τους έχει ένα άτομο με ενσυναίσθηση στον χώρο του. Ο κάθε ένας έχει μια σημαντική επίδραση στην ενέργεια του πνεύματος. Ακολουθούν οι 8 που πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος με ενσυναίσθηση πρέπει να έχει στο σπίτι του.

Αμέθυστος

Ο αμέθυστος είναι ένας προστατευτικός λίθος. Αυξάνει την πνευματική επίγνωση και ελκύει θετική ενέργεια. Ταυτόχρονα διώχνει την αρνητική ενέργεια, τόσο στο πνευματικό πεδίο όσο και στο αιθερικό. Είναι ένας καλός λίθος για να έχετε και μέσα στο όχημά σας.

Μπλε τοπάζι

Το μπλε τοπάζι είναι ένας σημαντικός λίθος για κάποιον με ενσυναίσθηση επειδή βοηθάει στην καθαρότητα των σκέψεων και  στην μετάδοση των επιθυμιών στο σύμπαν. Επίσης βοηθάει κάποιον να δει την μεγάλη εικόνα. Ανακουφίζει από την ένταση που προκαλείται από την κοινωνική, εργασιακή και ερωτική ζωή.

Απολιθώματα

Χωρίς να είναι ακριβώς λίθος ή κρύσταλλος, τα απολιθώματα είναι σημαντικά για την ευημερία του χώρου ενός ανθρώπου με ενσυναίσθηση. Παρόλο που η οργανική ύλη από το ζώα έχει φύγει εδώ και καιρό, η ενεργειακή υπογραφή είναι ακόμα παρούσα. Τα απολιθώματα διατηρούν ένα άτομο με ενσυναίσθηση προσγειωμένο και δυνατό, ενώ του υπενθυμίζουν ότι η ενέργεια είναι ρευστή και όλα τα πράγματα θα αλλάξουν αναπόφευκτα.

Νεφρίτης

Ο νεφρίτης είναι ένας διάσημος λίθος για τους εραστές και θα έπρεπε να είναι και για τους ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Βοηθάει μερικές φορές στην εξισορρόπηση των αντίθετων ενεργειών των συντρόφων και αποτρέπει την μεγάλη βλάβη που προκαλείται από τις φιλονικίες και τους καβγάδες.

Λάπις Λάζουλι

Το λάπις λάζουλι είναι ακόμα ένας λίθος προστασίας, αλλά με περισσότερη επιρροή στην πνευματική ανάπτυξη. Σας βοηθάει να παραμείνετε αντικειμενικοί και να μην παίρνετε προσωπικά τις πράξεις των άλλων. Είναι ένας σημαντικός λίθος για το γραφείο και τον χώρο εργασίας καθώς σας βοηθάει να κρατάτε το μυαλό σας διαυγές και την ενέργειά σας αδέσμευτη.

Καλλαΐτης

Ο καλλαΐτης είναι ο τέλειος λίθος για την αντιμετώπιση της αρνητικότητας.  Διώχνει την αρνητική ενέργεια από τον χώρο σας και ταυτόχρονα δημιουργεί ένα δυνατότερο δεσμό μεταξύ του σώματός σας και του ενεργειακού σας πεδίου. Αυτός ο λίθος είναι ιδιαίτερος επειδή κάτι τόσο μικρό έχει τόσο μεγάλο αποτέλεσμα. Ένα μικρό κομμάτι μπορεί να γεμίσει  ολόκληρο σπίτι με κατευναστική ενέργεια.

Ουνακίτης

Ο ουνακίτης είναι ένας λιγότερο γνωστός λίθος , που τον κάνει ακόμα πιο σημαντικό να τον έχετε στο κρυσταλλικό σας οπλοστάσιο. Ο ουνακίτης βοηθάει στην ισορροπία των συναισθημάτων σας και φέρνει το πνεύμα σας πιο κοντά στην άλλη πλευρά, κρατώντας σας συνδεδεμένους με τα αγαπημένα πρόσωπά σας που έχουν πεθάνει, και τα οποία εμφανίζονται σε εσάς περιστασιακά.

Ζοϊσίτης

Ο ζοϊσίτης είναι επίσης ασυνήθιστος και είναι τέλειος για τα άτομα με εσνυναίσθηση που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Βοηθάει στην ενθάρρυνση της προσωπικότητας, στη δημιουργικότητα και το πιο σημαντικό, στη σύνδεσή σας με τους άλλους. Πολλοί καλλιτέχνες με ενσυναίσθηση γίνονται εσωστρεφείς και προσπαθούν να αποκλείσουν τους άλλους από τη ζωή τους. Ο ζοϊσίτης υπενθυμίζει στο πνεύμα μας ότι η ανθρώπινη επαφή δεν είναι μόνο σημαντική αλλά και διασκεδαστική.

Μετάφραση: awakengr.com via dailyvibes.org

Διαβάστε επίσης

To Top