Σχέσεις

7 τρόποι να καθαρίσετε τα τσάκρα σας και να βελτιώσετε την σeξoυαλική σας ζωή

Πήρα ένα αντίγραφο του περιοδικού Κοσμοπόλιταν και διάβασα μερικές συμβουλές σχετικά με το σeξ. ( Ήμουν στην ουρά στο μανάβικο, μην κρίνετε!) Αυτά που διάβασα ήταν μερικές από τις πιο απαίσιες σωματικές και πνευματικές συμβουλές που έχω δεί ποτέ.

Έλεγαν για το πώς να παραμελείς συναισθηματικά τον σύντροφό σου με ασφαλείς και σeξυ τρόπους. Οι σωματικές συμβουλές έμοιαζαν λες και βγήκαν από το στόμα γυμνασιόπαιδου.

Είναι μετά να αναρωτιέται κανείς, αν αυτό είναι ένα από τα στάνταρ του υπολογίσιμου σeξ, γιατί οι άνθρωποι έχουν πολύπλοκες σχέσεις με την σeξουαλικότητά τους, το σώμα τους και τις επιθυμίες τους; Ξέρω ότι αν ο καθένας από τους γνήσιους αναγνώστες εκεί έξω, θέλει αληθινές και δυναμικές εμπειρίες, ειδικότερα στην κρεβατοκάμαρα, τότε αυτός ο οδηγός για τα τσάκρα είναι για εσάς.

Ξέρουμε ότι το σeξ είναι ένα ευχάριστο και κοινό πνευματικό και σωματικό γεγονός. Με αυτό στο μυαλό είναι λογικό να έχετε στο νου σας το εσωτερικό σας ενεργειακό σύστημα. Το κάθε ένα από τα εφτά τσάκρα διέπει ένα συγκεκριμένο είδος ενέργειας.

Πιο κάτω είναι μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρον τις εμπειρίες σας. Να θυμάστε ότι οι ενέργειες στοιβάζονται μεταξύ τους. Βοηθάει να ξεκινήσετε με το Τσάκρα Ρίζα και να κινηθεί προς τα πάνω στο σώμα σας, όσο εσείς και ο σύντροφός σας εξοικειώνεστε πιο πολύ.

Ευχαριστώ την Δρ Kelly Neff που έβαλε μαζί αυτές τις διαβεβαιώσεις

Τσάκρα Ρίζα: Εμπιστοσύνη

Βρίσκεται δίπλα στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το τσάκρα μας βοηθάει να νιώθουμε ασφαλείς και σίγουροι. Αν παλεύετε να συνδεθείτε με τον εραστή σας, κλειδώστε αυτό το ενεργειακό πλέγμα με την καλύτερη των ικανοτήτων σας.

Οραματιστείτε ένα βαθύ κόκκινο φως να διατρέχει την βάση της σπονδυλικής σας στήλης και επαναλάβετε αυτή τη διαβεβαίωση, «Εμπιστεύομαι το ότι είμαι ασφαλής μαζί σου, σύντροφέ μου»

Ιερό Τσάκρα: Αποδοχή

Το Ιερό Τσάκρα είναι μια φανερή ενέργεια για να έχουμε πρόσβαση. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον αφαλό και επηρεάζει τα όργανα αναπαραγωγής και τις επιθυμίες μας. Τα αισθήματα της σeξουαλικής ενοχής και της ντροπής είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τη φυσιολογική ροή των Ιερών ενεργειών. Για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τις αρνητικές συσχετίσεις με το σeξ, συγχωρέστε τους ανθρώπους που άσκησαν επιρροή πάνω σας. Αποδεχτείτε την σeξουαλική σας ενέργεια

Οραματιστείτε ένα παρηγορητικό πορτοκαλί φως να ρέει από την κοιλιακή σας χώρα και επαναλάβετε « Αποδέχομαι την σeξουαλικότητά μου και συγχωρώ κάθε τραύμα του παρελθόντος»

Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος: Εκτίμηση

Βρίσκεται μεταξύ του στέρνου και του αφαλού. Αυτό το τσάκρα σχετίζεται με την γενικότερο ενεργειακό μας επίπεδο και την προσωπική μας δύναμη. Κρατώντας αυτή την περιοχή ισορροπημένη, θα οδηγηθείτε στο να γίνετε ανιδιοτελής εραστής που ελεύθερα μοιράζει μη εγωιστικό σeξ και σeξουαλική ευγνωμοσύνη , ελεύθερη από προσδοκίες.

Προβάλετε νοητά ένα διαυγές κίτρινο φως να ρέει μέσα από το διάφραγμά σας. Επαναλάβετε αυτά τα λόγια «Εκτιμώ την σeξουαλικότητά μου και την σeξουαλικότητα του συντρόφου μου»

Το Τσάκρα της Καρδιάς: Αγάπη δίχως όρους

Βρίσκεται ακριβώς πάνω από το στέρνο. Το τσάκρα της καρδιάς μας βοηθάει να αγαπήσουμε ελεύθερα και με πάθος. Το μπλοκάρισμα προκαλείται από τον φόβο να αγαπήσουμε τους άλλους ή τον εαυτό μας. Αυτό φαίνεται ότι είναι ένα τσάκρα δύσκολο να ξεμπλοκάρουμε, αλλά όσο εσείς και ο εραστής σας είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι, θα το κατορθώσετε γρήγορα.

Φανταστείτε μία έντονη πράσινη δύναμη να κινείται μέσα από την καρδιά σας καθώς λέτε « Είμαι ανοικτός στο να δώσω και να πάρω απόλυτη αγάπη»

Τσάκρα του Λαιμού: Θετική Έκφραση

Βρίσκεται πάνω από τον λαιμό και δίνει τη δύναμη του σε κάθε μορφή αυτο έκφρασης. Φέρνει επίσης συγκέντρωση στην εκτίμηση και την δημιουργικότητα. Το σeξ είναι μια ευχάριστη μορφή έκφρασης που έχει λίγους περιορισμούς. Αν ο έρωτας που κάνετε δεν είναι αυθεντικός και θετικός βιώνετε προβλήματα σε αυτή την ένωση. Απελευθερώστε προσδοκίες και δράστε ενστικτωδώς.

Δείτε ένα πανέμορφο διαυγές μπλε να ρέει από τον λαιμό σας όσο υπενθυμίζετε στον εαυτό σας το εξής « Εκφράζω την σeξουαλικότητά μου με θετικό τρόπο»

Το Τσάκρα του τρίτου ματιού: Αρμονία

Βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου μας. Το Τρίτο Μάτι διεγείρει την σοφία, τη διορατικότητα και την διαίσθηση. Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν όταν δίνουμε τον έλεγχο στη διαίσθησή μας. Το επίπεδο αρμονίας και η πνευματική σύνδεση που συμβαίνει από μια ελεύθερη ροή του τρίτου ματιού είναι εντυπωσιακά. Πρέπει να γίνετε ικανοί να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας πλήρως, για να χρησιμοποιήσετε αυτό το τσάκρα.

Δημιουργήστε ένα πλούσιο μπλε του ίντιγκο ώστε να ρεύσει μέσα από το μέτωπό σας όσο επαναλαμβάνετε «Βιώνω αρμονία με τον σύντροφό μου»

Το Τσάκρα Στέμμα: Σύνδεση

Βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτό το τσάκρα ελέγχει την πνευματικότητά σας, την ουσία της θεϊκότητας και την σύνδεση με το σύμπαν. Το να έχετε ένα καθαρό Στέμμα σημαίνει ότι είστε ικανοί να παραδίνεστε στις πιθανότητες, χωρίς προσδοκία. Όταν αυτό το σημείο είναι καθαρό θα βιώσετε μία αίσθηση συγχώνευσης με τον σύντροφό σας, και ο εαυτός σας θα χαθεί στην έκσταση του τώρα.

Φανταστείτε ένα λαμπερό βιολετί φως να βγαίνει από την κορυφή του κεφαλιού σας καθώς επαναλαμβάνετε αυτά τα λόγια «Είμαι σeξουαλικά συνδεδεμένος και θεϊκός»

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης

To Top