Αύρα - Ενέργειες

7 τρόποι για να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια


Όλοι μπορούμε να εκτιμήσουμε την όμορφη θεραπευτική ενέργεια του να περνάμε χρόνο στην φύση μακριά από τον πολιτισμό. Αλλά στο τέλος πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι. Όταν συγκρίνουμε την αίσθηση γαλήνης και της συνδεσιμότητας που νιώθουμε στη φύση με το άγχος και τον θόρυβο της πόλης ξέρουμε μέσα μας πως υπάρχει διαφορά. Μέρος της διαφοράς είναι η προγραμματισμένη ενέργεια στα φυσικά αντικείμενα από αυτά τα μέρη. Η φύση έχει γενικότερα περισσότερη θετική ενέργεια από το σπίτι ή την πόλη.

Οι λόγοι για τους οποίους η ενέργεια της φύσης είναι θετική:

Υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι γύρω από τη φύση, οπότε είναι πιο απομονωμένη από τις σκέψεις τους. Οι σκέψεις είναι ενέργεια. Η ενέργεια των σκέψεων μπορεί να προσδεθεί σε φυσικά αντικείμενα κοντά στην πηγή της σκέψης. Η αρνητική ενέργεια των σκέψεων δημιουργεί δυνατότερα ενεργειακά μοτίβα και παραμένει περισσότερο από τη θετική. Η ανησυχία, ο φόβος και το άγχος διαρκούν περισσότερο από την αγάπη, την ηρεμία και την ευτυχία.

Το ηλιακό φως είναι ένα ρεύμα θετικής ενέργειας που απομακρύνει οποιαδήποτε αρνητική. Είναι σαν να χύνει έναν κρύο χείμαρρο νερού σε ένα σφουγγάρι. Το σφουγγάρι ξεπλένεται από ότι έχει μαζέψει. Υπήρχε μέρα που να ήσασταν θλιμμένοι μετά από μια βόλτα στην παραλία;

Η φύση είναι συνήθως γεμάτη με φυτά. Τα φυτά εκπέμπουν θετική ενέργεια. Είναι ζωντανά οπότε εκβάλλουν μια θετική δόνηση αλλά δεν σκέφτονται, οπότε δεν βγάζουν αρνητικές σκέψεις όπως οι άνθρωποι. Τα φυτά δεν ανησυχούν για τη δουλειά, τους λογαριασμούς ή για τις σχέσεις.

Πριν μπορέσουμε να γεμίσουμε το σπίτι μας με θετική ενέργεια, χρειάζεται να απομακρύνουμε κάθε συσσώρευση της αρνητικής. Οπότε εδώ υπάρχει μια λίστα με επτά απλές αποδεδειγμένες τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από κάθε χώρο:

#1  Αλατίστε τα χαλιά. Είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος. Απλώς πασπαλίστε ξηρό επιτραπέζιο αλάτι στο χαλί, περιμένετε μια ώρα και μετά σκουπίστε το. Χρησιμοποιήστε περίπου 3-6 κουταλιές αλατιού για ένα μεσαίου μεγέθους δωμάτιο. Οι κρύσταλλοι του αλατιού έχουν μια φυσική ενσωματωμένη ικανότητα να εξαλείφουν τον προγραμματισμό της ενέργειας. Με το αλάτι είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα σφουγγάρι σε έναν πίνακα κιμωλίας. Αυτά που είναι γραμμένα πάνω του σβήνονται κατευθείαν.

#2  Αταξία. Πράγματα όπως παλιά περιοδικά και βρώμικα ρούχα μπορούν να παγιδεύσουν πολλή αρνητική ενέργεια στο σπίτι. Πετάξτε τα παλιά πράγματα που δε χρησιμοποιείτε πλέον. Να έχετε τα τραπέζια συμμαζεμένα και καθαρά. Βάλτε τα άπλυτα σας σε ένα καλάθι. Πλύνετε τα βρώμικα πιάτα και τακτοποιείστε τα. Η αρνητική ενέργεια χρειάζεται αντικείμενα για να προσδεθεί ώστε να μπορέσει να παραμείνει. Διατηρώντας τον χώρο που ζείτε τακτοποιημένο και καθαρό την απομακρύνετε.

#3  Δυνατοί θόρυβοι. Αυτός είναι ένας λόγος για τους οποίους οι Κινέζοι αγαπούν τα πυροτεχνήματα. Οι δυνατοί θόρυβοι σπάνε τα ενεργειακά μοτίβα και τα διασκορπίζουν. Η Μητέρα Φύση κάνει το ίδιο πράγμα με τον θόρυβο των κεραυνών.

#4  Βάλτε πνευματική μουσική. Το αγαπημένο μου είναι το άλμπουμ του Eric Pepin «Deep Resonating Aums» από το Higher Balance Institute. Ένα παρόμοιο τραγούδι είναι το «God is Real» από τον Krishna Das στο άλμπουμ του «Door of Faith». Οι Βουδιστές μοναχοί χρησιμοποιούν ειδικά μουσικά όργανα για να διασκορπίσουν την δυσμενή ενέργεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στερεοφωνικό με τα ίδια αποτελέσματα. Συνδυάστε αυτή την τεχνική με ένα ζευγάρι ηχείων για βαθύ καθαρισμό.

#5  Διαλογιστείτε. Ένας σωστός διαλογισμός μία ή δύο φορές την μέρα στον ζωτικό σας χώρο θα εκπέμψει μια ισχυρή θετική δόνηση. Αυτή η μετάδοση από την κατάσταση διαλογισμού του μυαλού γίνεται πολύ πιο ισχυρή θετική ενέργεια, κάνοντας την πιο δυνατή από την αρνητική. Ο σωστός διαλογισμός θα γεμίσει τον χώρο αναζωογονητική ενέργεια για αρκετές ώρες.

#6  Αναδιατάξτε τα έπιπλα. Η Κινέζικη πρακτική είναι η τέχνη του Φενγκ Σούι. Και πάλι η αρνητική ενέργεια χρειάζεται κάτι για να «κρατηθεί». Διευθετήστε τον χώρο σας με όσο περισσότερο ανοιχτό χώρο γίνεται, επιτρέποντας έτσι στην αρνητική ενέργεια να διασκορπιστεί. Αλλά επίσης η αναδιάταξη του χώρου θα την διώξει.

#7  Προσθέστε φυτά. Τα φυτά προσθέτουν χρώμα, ζωή, οξυγόνο και θετική ενέργεια στο σπίτι σας. Όλα τα καλά που πρέπει να έχετε. Αλλά μόνο αν τα ποτίζετε και τα φροντίζετε.

Συμπληρωματικά:

#8 Θυμίαμα. Δοκιμάστε να θυμιατίσετε το σπίτι σας με φασκόμηλο. Επίσης να έχετε στο μυαλό σας πως όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα αντικείμενα όπως έπιπλα ή κοσμήματα μπορεί να έχουν κάποια ενέργεια, οπότε ίσως θέλετε να τα θυμιατίσετε και αυτά.

Φυσικά, το θυμίαμα είναι ακόμα ένα θαυμάσιος τρόπος για να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια! Ακόμα και στα πιο ευτυχισμένα σπίτια, η αρνητική ενέργεια εισβάλλει με τρόπους που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να προβλέψουν. Για παράδειγμα, όταν πάτε σε ένα κατάστημα θα αντιμετωπίσετε ακόμα περισσότερη από τον υπάλληλο που τακτοποιεί τα ράφια ή τον ταμία. Το καλάθι στο οποίο τοποθετείτε το φαγητό έχει την ενέργεια όλων όσων το χρησιμοποίησαν πριν από εσάς.

Αν φέρατε κάτι από κάποιο παζάρι τότε αυτό το αντικείμενο θα έχει την ενέργεια του προηγούμενου ιδιοκτήτη όπως και την ενέργεια όλων όσων το κράτησαν μέχρι να το αγοράσετε.

3 βότανα για θυμίαμα

1. Φασκόμηλο

Χρησιμοποιείται κυρίως για καθαρισμό, ευλογία και θεραπεία ενός αντικειμένου ή ενός ατόμου. Όταν ένα άτομο εισέρχεται σε μια τελετή ή σε κάποιον ιερό χώρο, το φασκόμηλο λειτουργεί για να καθαρίσει τις ενέργειες. Το θυμίαμα με φασκόμηλο χρησιμοποιείται συνήθως για να ελευθερώσει τα αντικείμενα από προηγούμενες ενέργειες, όπως όταν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο ή ακόμα και όταν φέρνετε στο σπίτι φαγητό από το σουπερμάρκετ.

2. Κέδρος

Το θυμίαμα με κέδρο γίνεται κυρίως για προστασία και συχνά χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ενός διαμερίσματος ή σπιτιού όταν μετακομίζετε σε αυτό για πρώτη φορά. Όχι μόνο προστατεύει τον τόπο κατοικία σας από ανεπιθύμητα πνεύματα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, ένα ιερό μέρος, ένα δωμάτιο ή ένα αντικείμενο από μη επιθυμητές επιρροές.

3. Βουχλόη

Είναι η ανάσα της Μητέρας Φύσης και φέρνει την ευλογία της αγάπης της. Το θυμίαμα με βουχλόη είναι μια υπενθύμιση της αγάπης και της παρουσίας του Θείου Θηλυκού και το πως μας παρέχει όσα χρειαζόμαστε.

awakengr.com

Διαβάστε επίσης


To Top