Εναλλακτικά άρθρα

7 σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Απλά εσύ δεν το γνωρίζεις…

Σύμπτωση ονομάζουμε την τυχαία (ή και όχι) εμφάνιση 2 ή περισσοτέρων συμβάντων ή φαινομένων στον ίδιο χρόνο (πολλές φορές) και χώρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, αντιμετωπίζουν τις συμπτώσεις, σαν ασήμαντα γεγονότα και χωρίς να βλέπουν κάποια βαθύτερη έννοια. Είναι όμως έτσι;

Οι συμπτώσεις είναι τελείως ανεξήγητες, δεν ακολουθούν τους κανόνες της φύσης και σε αρκετές περιπτώσεις διευκολύνουν τις καταστάσεις. Μάλιστα, αρκετοί πιστεύουν ότι είναι ένας τρόπος με τον οποίο το σύμπαν προσπαθεί να… επικοινωνήσει μαζί μας. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να το αφουγκραστούμε, να προσπαθήσουμε να το κατανοήσουμε και να το αφήσουμε να μας καθοδηγήσει…

Ποια είναι όμως τα 7 βασικότερα «σημάδια» που μας στέλνει το σύμπαν;

1. Επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί

Οι αριθμοί υπάρχουν παντού στη ζωή μας. Όταν ένας αριθμός ή μια συγκεκριμένη ακολουθία αριθμών, αρχίζει και εμφανίζεται όλο και συχνότερα στην καθημερινότητά μας, είναι κάποιο σημάδι από το σύμπαν. Δεν είναι εύκολο, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό ο αριθμός αυτός να ερμηνευτεί σωστά και να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα.

2. «Τυχαίες» συναντήσεις

Θεωρούμε ότι οι συναντήσεις μας με ανθρώπους που έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια είναι τυχαίες, διότι σκεφτόμαστε ότι κάποια στιγμή ούτως η άλλως θα τους βλέπαμε. Είναι όμως έτσι; Γιατί κάποια ανώτερη δύναμη τους έφερε στο δρόμο μας μετά από τόσα χρόνια; Υπάρχει συνήθως κάποιος λόγος και θα πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε προς όφελος και των δύο μεριών.

3. Καινούργιες γνωριμίες

Η άγνωστη ανώτερη δύναμη που είναι υπεύθυνη για τους περίεργους συγχρονισμούς, εκτός από παλιούς γνωστούς, πολλές φορές στέλνει στη ζωή μας καινούργια άτομα, την κατάλληλη στιγμή που τα χρειαζόμασταν. Πρέπει να αφήσουμε την καινούργια γνωριμία να μπει στη ζωή μας, όπως και εμείς στη δική τους, ώστε να επωφεληθούν και οι δύο πλευρές.

4. Αναπάντεχα δώρα

Σε όλους μας έχει τύχει, να σκεφτόμαστε μέσα μας ένα δώρο, το οποίο θέλουμε πάρα πολύ, να μην το έχουμε πει ποτέ σε κανέναν και ξαφνικά κάποιος να μας το δωρίζει… από το πουθενά! Παρ’ όλο που στην αρχή μπορεί να μας φανεί ανατριχιαστικό, είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι το σύμπαν μας… προσέχει.

5. Επαναλαμβανόμενος και τέλειος συγχρονισμός

Αυτό το φαινόμενο θα εμφανίζεται όλο και περισσότερο στη ζωή κάποιου, ο οποίος έχει μάθει να την ζει αρμονικά και να αντιμετωπίζει με σεβασμό τις καλές στιγμές της και με υπομονή τις κακές. Όταν έχεις αντιληφθεί το νόημα της ζωής, το σύμπαν θα σου στέλνει συνεχώς θετικά σημάδια και θα σε καθοδηγεί.

6. Στιγμές επιφοίτησης

Σε καμία καθημερινότητα δεν λείπουν οι δυσκολίες και τα προβλήματα. Σε στιγμές όμως, που έχουμε ξεχαστεί τελείως από τα όποια προβλήματα, το σύμπαν μας στέλνει μια στιγμή έκλαμψης και βρίσκουμε τη λύση στο πρόβλημά μας. Πολλές φορές επίσης, είναι υπεύθυνο για όμορφες και δημιουργικές ιδέες που μας φυτεύονται στο μυαλό από το πουθενά (ή και όχι).

7. Μυστηριώδη τηλέφωνα ή μηνύματα

Σε καθημερινή βάση σκεφτόμαστε πολλούς και διάφορους ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό. Τι συμβαίνει όμως όταν συγχρονίζονται οι σκέψεις μας και αυτός ο άνθρωπος θα μας στείλει μήνυμα; Ίσως να είναι όντως τυχαίο, ίσως όμως να είναι και ένα μήνυμα από ανώτερη δύναμη. Δεν έχουμε όμως παρά να αρπάξουμε την ευκαιρία για επικοινωνία, που ίσως αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Κάποιοι άνθρωποι επιμένουν ότι όλα τα παρακάνω είναι απλές συμπτώσεις. Η πραγματικότητα όμως είναι πως είτε πιστεύεις στις συμπτώσεις είτε όχι, δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς και να δεις που θα βγει. Ποτέ δεν ξέρεις… ίσως ένας περίεργος και συνάμα τέλειος συγχρονισμός, ξαφνικά, να σου αλλάξει τη ζωή!

Πηγή
Φωτογραφία: Depositphotos

Διαβάστε επίσης

To Top