Αυτοβελτίωση

7 μυστικά για να γνωρίσετε τον ανώτερο εαυτό σας

Πεποιθήσεις και προσδοκίες

Ο πρώτος τρόπος είναι να βελτιώσετε τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Θα πρέπει να συγκεντωθείτε στην εσωτερική σας ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να δουλεύετε την εσωτερική σας ανάπτυξη. Συχνά παραμελούμε τον ρόλο του πνεύματος.

Απομόνωση και διαλογισμός

Πρέπει να βρίσκεται χρόνο μόνοι σας καθημερινά. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να ηρεμείτε και χωρίς να ασχολείστε με τίποτα. Χρειάζεστε χρόνο για να ακούσετε το μέσα σας. Θα μάθετε πως να ακούτε τη σιωπή και να την απολαμβάνετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να νιώσετε τον ανώτερο εαυτό σας.

Η αναπνοή αυτό το διάστημα είναι σημαντική. Προσπαθήστε να συγκεντωθείτε στο φως ενός κεριού. Αυτό θα σας βοηθήσει με την αναπνοή.

Ημερολόγιο

Το να κρατάτε ένα ημερολόγιο θα σας βοηθήσει να καταγράψετε τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας, τα όνειρα σας και τις ιδέες σας. Έτσι θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας και να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Εσωτερικές συζητήσεις

Πρέπει να κάνετε διάλογο με τον εσωτερικό σας εαυτό. Δοκιμάστε το τουλάχιστον για 40 μέρες. Μην ανησυχήσετε αν σας φανεί δύσκολο στην αρχή. Μιλήστε στο εαυτό σας όπως θα μιλούσατε σε έναν φίλο σας. Οι απαντήσεις θα έρθουν σε σας.

Μαθήματα ζωής

Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σας συμπεριλαμβάνομένων καταστάσεων και ανθρώπων έχουν κάτι να σας μάθουν. Όταν συμβαίνουν άσχημα και όμορφα πράγματα ρωτήστε στον εαυτό σας τι έχει μάθει από αυτό. Οι δυσάρεστοι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε. Φροντίστε να καταγράφετε αυτά που έχετε μάθει στο ημερολόγιο σας.

Όνειρα

Ο ανώτερος εαυτό σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσα από τα όνειρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.

Συγκέντρωση στο παρόν

Αντί για να ανησυχείτε για το μέλλον και για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, φροντίστε να συγκεντρωθείτε στο τώρα. Όταν κάνετε μια δραστηριότητα συγκεντρωθείτε στην δραστηριότητα αυτή. Αυτό θα δωσεί στο μυαλό σας την ευκαιρία να ηρεμήσει. Θα μπορέσετε να φτάσετε τον ανώτερο εαυτό σας ευκολότερα αν το μυαλό σας είναι απαλλαγμένο από ψυχικά βάρη.

Η υπομονή είναι το κλειδί

Έχετε διανύσει την περισσότερη ζωής σας χωρίς επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας. Ήρθε ο καιρός να επαναφέρετε αυτή τη σύνδεση. Αυτό απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Να είστε επιμελής και υπομονετικοί. Ακολουθείστε αυτά τα 7 βήματα κάθε μέρα και θα καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας. Ο ανώτερος εαυτό σας θέλει να ενωθεί με σας. Πολλές φορές το προσπαθήσει χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

Πηγή: hippieteepee.gr via viralnovelty.com

Διαβάστε επίσης

To Top