Αύρα - Ενέργειες

7 γρήγορες κι όμως ισχυρές τεχνικές αυτό-θεραπείας που όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν


Πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν, αλλά ο καθένας μας έχει την ικανότητα να θεραπεύσει τον εαυτό του από πολλά που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τον ταλαιπωρήσουν. Δυστυχώς, χωρίς την κατάλληλη γνώση του πώς να χρησιμοποιούμε τέτοιες τεχνικές, χάνουμε πραγματικά κάτι θεαματικό.

Ενώ ίσως να μην το συνειδητοποιείτε, τα συναισθήματα και η ενέργεια σας μπορούν και επηρεάζουν το πώς αισθάνεστε σωματικά. Μέσω της θεραπείας του μυαλού και της ψυχής μπορείτε επίσης να θεραπεύσετε ολόκληρη την ύπαρξη σας. Παρακάτω παραχωρώ μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να εφαρμόσετε την αυτό-θεραπεία. Ωστόσο η αυτό-θεραπεία δεν αποτελεί αντικατάσταση για κάθε άλλου είδους θεραπείας, αλλά βοηθά με περισσότερους τρόπους από όσους νομίζετε.

Όλοι πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και μέσω της αυτό-θεραπείας μπορούμε να το κάνουμε. Μην αφήσετε τον κόσμο να σας λυγίσει. Κάντε ότι πρέπει για να προχωρήσετε.

7 ισχυρές τεχνικές αυτό-θεραπείας που όλοι θα έπρεπε να χρησιμοποιούν

  1. Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας

Χρησιμοποιήστε ασκήσεις αναπνοής για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ηρεμήσει σε στιγμές έντασης. Όσο λιγότερο άγχος έχετε τόσο το καλύτερο. Αν αφήνετε καθετί μικρό να σας στρεσάρει θα ζήσετε μια πολύ αγχώδη ζωή.

  1. Δώστε προσοχή στα συναισθήματα σας

Μην αρνείστε να αισθανθείτε τα ίδια τα συναισθήματα σας. Ακόμα και τα άσχημα. Μην τα αφήσετε να σας κυριεύσουν αλλά μην τα καταπνίγετε κιόλας. Το να τα καταπνίξετε θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

  1. Μην αγνοείτε αυτά που σας ενοχλούν

Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να προσποιηθείτε ότι κάτι δεν σας ενοχλεί ενώ το κάνει. Αυτό προωθεί την αρνητικότητα και σας προκαλεί περισσότερο πόνο μακροπρόθεσμα. Απλώς αποδεχτείτε τα και αν μπορείτε να τα αλλάξετε, αλλάξτε τα. Αν δεν μπορείτε να τα ελέγξετε μην τους δίνετε δύναμη.

  1. Εξασκήστε τον διαλογισμό του Λευκού Φωτός

Καθίστε άνετα, κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε. Ανοίξτε το μάτι του μυαλού σας και οραματιστείτε ένα λευκό φως να έρχεται από μέσα σας και να περιβάλλει το σώμα σας. Αυτό το λευκό φως θα επεκταθεί λίγο πιο έξω από την αύρα σας και μέσα σε αυτό είστε ασφαλείς. Μέσω αυτής της θετικότητας, δουλεύετε για να προστατέψετε και να θεραπεύσετε την αύρα σας.

  1. Σαρώστε το ενεργειακό σας πεδίο συχνά.

Η σάρωση αυτή περιέχει βασικά το να έχετε τα χέρια σας πάνω στο ενεργειακό σας πεδίο. Αυτό θα βρίσκεται πάνω ακριβώς από το σώμα σας. Κατά την διάρκεια αυτή, θα πρέπει να είστε όσο πιο χαλαροί γίνεται για να εξισορροπήσετε τις ενέργειες σας. Μπορεί να νιώσετε τινάγματα, αλλαγές στην θερμοκρασία κ.α. αλλά όλα λειτουργούν για ωθήσουν τις ενέργειες προς τα μπροστά και προς τα πίσω εκεί δηλαδή που χρειάζεται να βρίσκονται.

  1. Μάθετε από τα λάθη σας

Μην αφήσετε ένα λάθος να περάσει χωρίς ένα μάθημα. Μπορείτε να μάθετε κάτι από όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή. Ενώ κάποια μαθήματα χρειάζονται λίγες προσπάθειες, άλλα αν δώσετε προσοχή θα τα παρατηρήσετε με το που έρθουν.

  1. Μην διστάσετε να σταματήσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα

Αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, κάντε το. Μην φοβάστε να σταματήσετε και να χαλαρώσετε. Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε λίγα λεπτά για να ανασυνταχθούμε και αν αυτά τα λεπτά χρειάζεται να κρατήσουν μια βδομάδα, τότε ας είναι.

© Η αναδημοσίευση περιεχομένου επιτρέπεται μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ

Διαβάστε επίσης


To Top