Εναλλακτικά άρθρα

7 από τους πιο κοινούς συγχρονισμούς στους οποίους δε δίνουμε σημασία


Ο συγχρονισμός είναι το φαινόμενο των σημαντικών «συμπτώσεων» που συμβαίνουν στη ζωή και οι οποίες δεν μπορούν να εξηγηθούν με συνηθισμένους όρους. Αψηφούν τη φυσική εξήγηση εξαιτίας της τέλειας χρονικής στιγμής που συμβαίνουν και του τρόπου που συμπίπτουν τέλεια με άλλους τομείς στη ζωή μας. Αυτό είναι κυριολεκτικά ένα σημάδι από το Μάτριξ ότι είστε στο σωστό δρόμο και είστε εναρμονισμένοι με τη ροή του Σύμπαντος.

Ακολουθούν 7 κοινοί συγχρονισμοί που οι άνθρωποι βιώνουν όταν είναι έντονα εναρμονισμένοι. Την επόμενη φορά που θα βιώσετε έναν, σας αξίζει ένα μπράβο γιατί είστε σε ευθυγράμμιση με το πνεύμα του σύμπαντος.

1. Βλέπετε επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως 1111, 222 ή 333

Αυτό είναι πιθανότατα το πιο συνηθισμένο σημάδι που οι άνθρωποι λαμβάνουν από το Σύμπαν. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτά είναι σημάδια από πνευματικούς οδηγούς ή αγγέλους που θέλουν να ξέρουμε ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση ή απλά θέλουν να μας καθοδηγήσουν.

2. Όταν σκέφτεστε κάποιον, τότε την ίδια στιγμή λαμβάνετε μια κλήση ή ένα μήνυμα από αυτόν

Αυτός είναι ένας υπερβολικά κοινός συγχρονισμός που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλά σύμπτωση. Μπορείτε να πείτε ότι κάποιος είχε αυτόν τον συγχρονισμό όταν σας λέει «Μόλις σε σκέφτηκα!». Αυτός είναι συγχρονισμός που βασίζεται στην ενεργειακή σύνδεση που έχουμε με όλα τα πράγματα γύρω μας. Μπορούμε κυριολεκτικά να έχουμε πρόσβαση στις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων, ασχέτως της απόστασης. Ο αριθμός των μυαλών που υπάρχουν στο σύμπαν είναι ένας.

3. Ακούτε τις πρώτες νότες του επόμενου τραγουδιού που είναι να παίξει στο ράδιο, μέσα στο μυαλό σας, προτού αυτό παιχτεί

Έχετε ποτέ τραγουδήσει ένα τραγούδι στο κεφάλι σας και έπειτα αυτό παίζει στο ράδιο ή στο εμπορικό κατάστημα, αμέσως μετά αφού το σκεφτήκατε; Όλοι το έχουμε ζήσει αυτό, πολλές φορές. Θα ήταν αφελές να πιστεύαμε ότι αυτό είναι απλά μια μεγάλη σύμπτωση που έχει ο κάθε άνθρωπος στη γη. Όταν είστε συντονισμένοι με τη στιγμή, οι ψυχικές σας ικανότητες αυξάνονται. Το μυαλό μας έχει προ-γνωστικές ικανότητες, κάτι που σημαίνει ότι μερικές φορές ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα προτού αυτά υπάρξουν. Τι μας λέει αυτό για τη φύση του χρόνου;

4. Απαντήσεις σε ερωτήματα που είχατε, αρχίζουν ξαφνικά να σας δίνονται

Ίσως θέλατε να ξέρετε ποια θα είναι η επόμενη επαγγελματική σας κίνηση ή χρειάζεστε μερικές συμβουλές για μια μεγάλη μελέτη. Ίσως περιμένετε ένα σημάδι για την σχέση στην οποία βρίσκεστε. Χωρίς καν να αναζητάτε κάποια απάντηση αυτή τη στιγμή, ο συγχρονισμός μπορεί απλά να φέρει απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με ζητήματα όπως τα προηγούμενα, με πολλούς απρόσμενους τρόπους.

5. Παράλογα καλή χρονική στιγμή

Ίσως κινείστε εύκολα μέσα στη κίνηση και πετυχαίνετε κάθε πράσινο φανάρι ή εμφανίζεστε κάπου ακριβώς τη στιγμή που πρέπει. Όταν ο χρόνος είναι με το μέρος σας και πηγαίνετε με τη ροή του σύμπαντος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οδηγείτε τον εαυτό σας με τέτοιο τρόπο που θα σας φέρει περισσότερους συγχρονισμούς. Όταν εργάζεστε με το σύμπαν, αυτό φαίνεται να σας ανταποδίδει αυτή την εργασία.

6. Ξαφνικά λαμβάνετε ένα δώρο που το θέλατε, ακόμα και αν δεν είχατε πει σε κανέναν ότι το θέλατε

Ίσως να είναι ένα βιβλίο που θέλατε να διαβάσετε ή ένα καινούργιο γκάτζετ που το είχατε παρατηρήσει αλλά δεν είχατε πει σε κανέναν για αυτό. Είναι στη λίστα των πραγμάτων που θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Ξαφνικά, ο σύντροφός σας, κάποιος συγγενής ή φίλος, σας το δίνει δώρο, από το πουθενά. «Το είδα και σκέφτηκα ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει».

7. Ξαφνικά συναντάτε κάποιον που έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει στην μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζετε ή σε μια τρέχουσα ανάγκη που έχετε

Για να το θέσουμε απλά, το σύμπαν σας συνδέει. Οι άνθρωποι που χρειάζεστε στη ζωή, συχνά εμφανίζονται συγχρονιστικά τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος όπου είστε κατάλληλα εναρμονισμένοι με τη στιγμή. Κάποιος με τον οποίο μιλάτε σε ένα μανάβικο ή συναντάτε σε ένα πάρτυ ίσως να είναι ακριβώς το άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε στη ζωή σας.

Η νούμερο ένα συμβουλή που θα μπορούσα να σας δώσω αν ψάχνετε για περισσότερους συγχρονισμούς στη ζωή σας, είναι να συναντήσετε το σύμπαν στη μέση της διαδρομής. Μην κάθεστε άπραγοι και περιμένετε από το σύμπαν να σας δώσει ένα γλειφιτζούρι. Αν καταβάλλετε προσπάθεια, έχετε μια δόνηση που ταιριάζει με την πραγματικότητα που θέλετε και κάνετε αυτό που σας αντιστοιχεί για να βεβαιωθείτε ότι η καρδιά σας το μυαλό σας και το πνεύμα σας είναι εναρμονισμένα με τα αποτελέσματα τα οποία ψάχνετε, τότε το σύμπαν θα σας οδηγήσει κατά μήκος της διαδρομής.

Μετάφραση: awakengr.com  via

Διαβάστε επίσης


To Top