Αρνητικότητα

6 τρόποι για να καθαρίσετε την αρνητικότητα από τη ζωή σας


Image: flickr.com

Θα πρέπει να αναρωτιέστε αν υπάρχει τρόπος για να καθαρίσετε την αρνητικότητα. Πρόκειται να σας παρουσιάσουμε 6 εύκολους τρόπους για να την εξαφανίσετε.

Η αρνητικότητα είναι κάτι πολύ ενοχλητικό και κάθε φορά που προσπαθείτε να πετύχετε κάτι, η αρνητικότητα ίσως σας εμποδίζει. Θα πρέπει να αναρωτιέστε για το αν υπάρχει τρόπος για να την καθαρίσετε. Φυσικά και υπάρχει. 8 για την ακρίβεια (αν όχι περισσότεροι). Πρόκειται να σας παρουσιάσουμε εύκολους τρόπους για να εξαφανίσετε και να καθαρίσετε την αρνητικότητα.

Υπάρχει αρνητικότητα γύρω μας;

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε είναι «με περιβάλλει η αρνητικότητα;» Λοιπόν, για να απαντήσουμε σε αυτό πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Εδώ 10 σημάδια (και συμπτώματα) που δηλώνουν ότι υπάρχει αρνητικότητα γύρω σας. Απαντήσατε «ναι» σε περισσότερες από πέντε ερωτήσεις; Τότε, είναι καιρός να κάνετε αλλαγές και να δείτε πως η μαγεία σας μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα.

Και εδώ βρίσκεται το πώς να ξεφορτωθείτε την αρνητική ενέργεια και να καθαρίσετε την αρνητικότητα:

  1. Το να καθορίσετε την πρόθεση για την απαλλαγή σας από όλη αυτή την αρνητικότητα είναι το πρώτο βήμα. Όσο πιο δυνατή είναι η θέληση σας τόσο δυνατότερη θα είναι και η μαγεία σας.
  2. Συγχώρεση. Απλές πράξεις συγχώρεσης του εαυτού και των γύρω μας έχουν εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες. Το μόνο που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι πως όλοι προσπαθούν όσο μπορούν και αφήνουν τα πράγματα να φύγουν.
  3. Η χρήση του νερού για τις ιδιότητες καθαρισμού του. Η καλύτερη λύση είναι να προετοιμάσετε ένα ζεστό μπάνιο, χρησιμοποιήστε λίγο αλάτι και προσθέστε αιθέρια έλαια βοτάνων με ιδιότητες καθαρισμού και θεραπείας όπως ευκάλυπτο, αγριαψιθιά, φασκόμηλο, σμύρνα και μέντα. Να θυμάστε να τα αραιώνετε και να μην τα εφαρμόζετε κατευθείαν στο δέρμα σας. Βυθιστείτε και αφήστε τα να απορροφηθούν από το σώμα σας. Νιώστε τις ιδιότητες καθαρισμού του νερού να αφαιρούν τα υπολείμματα από το σώμα και την αύρα σας και πάρτε βαθιές ανάσες για να επιτρέψετε στο άρωμα των ελαίων να σας ανανεώσουν.
  4. Ζητήστε βοήθεια από τον θεό, το Σύμπαν και από οποιεσδήποτε ανώτερες δυνάμεις με τις οποίες δουλεύετε. Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε πως χρειάζεστε βοήθεια, παραμερίστε την περηφάνια σας και ζητήστε την. Όταν τη ζητήσετε θα απαντήσουν.
  5. Να έχετε κρυστάλλους που γειώνουν την αρνητικότητα και έχουν προστατευτικές ιδιότητες όπως όνυχα, οψιδιανό, μαύρη τουρμαλίνη ή το μάτι της τίγρης. Να θυμάστε να τους καθαρίζετε συχνά καθώς όλοι έχουν αποθηκευτικές ικανότητες.
  6. Είναι καιρός για τον καθαρισμό του σπιτιού.

Πάντα να θυμάστε να κάνετε μικρά βήματα και συνεχίστε, το να ζητήσετε βοήθεια δεν είναι σημάδι αδυναμίας και οποιαδήποτε και αν είναι η κατάσταση είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε και πάντα μπορείτε να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας.

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης


To Top