Awaken

6 σημάδια ότι βιώνετε μια πνευματική αφύπνιση

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα μεταβολή στον κόσμο που ο καθένας αισθάνεται με παρόμοιο τρόπο. Είναι σχεδόν σαν μια μεγάλη δύναμη της φύσης να έχει σηκώσει ένα πέπλο που έχει τυφλώσει όλη την ανθρωπότητα για αιώνες εως τώρα.

Οι άνθρωποι γεννήθηκαν σε αυτόν τον κόσμο για να πιστεύουν ότι έχουν έρθει μόνο για να υπηρετήσουν αυτούς από πάνω τους σε ψηλότερα μέρη σε σύγκριση με τα δικά τους.

Αυτό πλέον δεν ισχύει στον κόσμο παρόλο που έχουμε ακόμα ένα μείζονα ρόλο να παίξουμε. Είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τις πιο πλήρεις δυνατότητές μας και να διεκδικήσουμε ό,τι δικαιωματικά μας ανήκει, ως πνευματικά ανθρώπινα όντα.

Πολύ έντονα όνειρα τώρα τελευταία

Αν έχετε ξεκινήσει να βιώνετε τρελά, έντονα όνειρα που δεν πολυκαταλαβαίνετε αλλά έχετε μια αίσθηση ειρήνης από αυτά, αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ένδειξη ότι βιώνετε μια πνευματική αφύπνιση. Αυτά τα όνειρα θα μπορούσαν να είναι σημάδια ότι βρίσκετε μια βαθιά γνώση μέσα στον κόσμο τριγύρω σας, κάτι που φαίνεται περίπλοκο αλλά γεμάτο νόημα την ίδια στιγμή. Εξερευνήστε το νόημα αυτών των έντονων ονείρων. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει φωτισμένος από τα πράγματα που ποτέ πριν δεν γνωρίζατε.

Νέα σπίθα για ζωή

Αν ξαφνικά νιώσατε μια νέα φωτιά να ανάβει μέσα σας, για έναν καινούργιο τρόπο ζωής, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι για ένα πνευματικό ξύπνημα. Μόλις διεκδικήσετε το πάθος σας για ζωή και νιώσετε την ανάγκη να κάνετε οτιδήποτε με τη δύναμή σας για να βοηθήσετε, όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, τότε είστε στο δρόμο για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Ανοιχτείτε στις δυνατότητες του κόσμου, συνειδητοποιήστε ότι δεν χρειάζεται να περιοριστείτε μόνο σε ένα πράγμα και εξερευνήστε τον κόσμο για κάθε τι που περιέχει και μπορεί να σας διδάξει πώς να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

Όχι πια φόβος

Ο φόβος είναι ένα από τα πιο παραλυτικά συναισθήματα που πρέπει να μαζέψουμε μέσα μας. Αν έχετε αρχίσει να νιώθετε σαν όλοι οι φόβοι σας να έχουν εξαφανιστεί, τότε είστε στο σωστό δρόμο μιας πνευματικής αφύπνισης. Ο κόσμος είναι γεμάτος με δυσκολίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεστε τόσο εύκολα. Η αντιμετώπιση των φόβων σας, θα σας διδάξει πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και ακόμα περισσότερα για τους άλλους γύρω σας. Αγκαλιάστε αυτή τη νέα προοπτική, ποτέ να μη ζείτε μέσα στο φόβο και δείξτε στον κόσμο πόσο θαρραλέοι είστε πραγματικά.

Οι ανάξιοι αποκλείονται

Μόλις νιώσετε αυτή την αλλαγή μέσα στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τους ανθρώπους που είναι ανάξιοι της παρουσίας σας να απομακρύνονται από το μονοπάτι της πνευματικής σας φώτισης. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι είναι εντάξει για αυτούς τους ανθρώπους να βγαίνουν από την ακτίνα του ραντάρ σας. Θα υπάρξουν καινούργιοι άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια οπτική, τις ίδιες πεποιθήσεις και χαρές στη ζωή όπως εσείς. Ακόμα και αν τρομάζετε μην χάσετε κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους, απλά θυμηθείτε ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά και όχι να κολλήσετε στο παρελθόν.

Ξαφνική παρόρμηση να διαλογιστείτε

Μόλις αρχίσετε να νιώθετε την κύρια αλλαγή στον εαυτό σας, ίσως ξεκινήσετε επίσης να νιώθετε την έντονη επιθυμία να διαλογιστείτε. Ο διαλογισμός είναι μια πολύ χρήσιμη πρακτική για κάποιον ώστε να περιεργαστεί τα συναισθήματά του, να πνίξει όλο τον θόρυβο που τον περιβάλλει, να δει μέσα του και να κοιτάξει στη ζωή του πώς μπορεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος καθώς και πώς μπορεί ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Είναι σημαντικό για μας να διαλογιζόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε ώστε να επιτύχουμε μια ισορροπία μέσα μας και να γίνουμε χαρούμενα ανθρώπινα όντα.

Μία ακατανίκητη αίσθηση αγάπης

Θα υπάρξει μία ακραία έκρηξη αγάπης για τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας μόλις αρχίσετε να αισθάνεστε αυτή την πνευματική αφύπνιση μέσα σας. Θα ξεκινήσετε να βλέπετε τον κόσμο σε όλη του την ομορφιά, όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά και την ίδια την φύση. Ένας καλός τρόπος να εκφράσετε ή να εξερευνήσετε αυτά τα καινούργια συναισθήματα της αγάπης, είναι το να πάτε για ένα περπάτημα, περνώντας χρόνο στη φύση με τους φίλους σας, πηγαίνοντας σε μια φυσική πηγή νερού, ή απλά κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελούν. Η αγάπη είναι ένα πανίσχυρο συναίσθημα που μπορείτε να δώσετε σχεδόν στον καθένα!

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης

To Top