Εναλλακτικά άρθρα

6 κοσμικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι έρχονται στην ζωή μας – ο καθένας για ξεχωριστό λόγο


Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο ορισμένοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας; Υπάρχει κάποιο σχέδιο του Σύμπαντος που τους κάνει να φεύγουν;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει ένα μεγαλύτερο σχέδιο πίσω από την είσοδο και έξοδο κάθε ατόμου στη ζωή μας. Αν επεκτείνουμε τις αντιλήψεις μας λίγο, ακόμη και οι μεγαλύτεροι σκεπτικιστές θα μπορούσαν να δουν αυτό το περίπλοκο σχέδιο μεταξύ κάθε ανθρώπινου όντος.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή του άλλου είτε για «έναν λόγο, για μια χρονική περίοδο ή για μια ζωή». Αυτή μπορεί να είναι μια καλή περίληψη, αλλά δεν εξηγεί τους λόγους. Αυτοί οι λόγοι αποτελούν τη βάση για όλες τις ανθρώπινες συνδέσεις.

Η ιδέα της «πνευματικής συγχρονικότητας» μεταδίδει την πεποίθηση ότι δεν υπάρχουν ατυχήματα ή συμπτώσεις. Όλα όσα συμβαίνουν στο Σύμπαν συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Μπορούμε να το περιγράψουμε καλύτερα ως καθρέφτη. Ό, τι κι αν κάνετε, αντανακλά πίσω σας, έτσι όλες οι πεποιθήσεις και οι δεσμεύσεις σας τελικά αποφασίζουν την πορεία της ζωής σας. Αν πιστεύετε ότι είστε ευλογημένοι με τη δύναμη να θεραπεύετε, όλες οι διαλυμένες ψυχές θα έρθουν προς εσάς. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει αν ο πνευματικός σας χώρος είναι θυελλώδης, τότε θα προσελκύσετε παρόμοια άτομα και καταστάσεις.

Όλα τα άτομα που συναντάμε έχουν σταλθεί για κάποιο λόγο. Παίζουν διάφορους ρόλους βοηθώντας μας να αναπτυχθούμε και να προχωρήσουμε στην πορεία τη ζωής μας. Επιδρούν, επηρεάζουν και μας καθοδηγούν. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη σημασία του κάθε ατόμου στη ζωή μας και να μην πέσουμε ποτέ στη «ζώνη ασφαλείας» που μας κάνει να τους θεωρούμε δεδομένους.

Παρακάτω υπάρχουν 6 κοσμικοί λόγοι για τους οποίους ορισμένοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας:

  1. Έχουν σταλθεί για να μας υπενθυμίσουν

Μερικές φορές δεν βλέπουμε τους στόχους, τα όνειρα ή τα πράγματα που μας απασχολούν. Η κριτική μας ικανότητα είναι συννεφιασμένη και σε καιρούς όπως αυτούς, μερικοί άνθρωποι μας δείχνουν τον σωστό δρόμο. Μας θυμίζουν τι έχει περισσότερη σημασία και γιατί επιλέξαμε εξαρχής αυτή την πορεία.

  1. Μας φτιάχνουν την διάθεση-με μικρούς αλλά ισχυρούς και θετικούς τρόπους

Δεν υποτίθεται ότι όλοι όσοι συναντήσουμε θα έχουν μεγάλη επίδραση η οποία θα αλλάξει την ζωή μας. Μερικοί από τους ανθρώπους έρχονται στη ζωή μας για πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα μόνο για να μας ζεστάνουν με τη συντροφιά τους. Έχουν ένα σύντομο αλλά ουσιαστικό ρόλο στη ζωή μας.

  1. Έχουν σταλθεί για να μας αφυπνίσουν

Μερικές φορές αφήνουμε τα ηνία της ζωής να πέσουν από τα χέρια μας, αφήνοντάς τα να κινηθούν χωρίς τη συμμετοχή μας. Βολευόμαστε υπερβολικά ή περισπόμαστε και δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο για να οδηγήσουμε τη ζωή μας προς τους στόχους της. Κατά τη διάρκεια τέτοιων καταστάσεων ορισμένοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για να μας αφυπνίσουν προς τους στόχους μας.

  1. Μας παρέχουν την απαιτούμενη ενθάρρυνση

Η αντιμετώπιση τεράστιων προκλήσεων και αποτυχιών είναι αρκετή για να αποθαρρύνει οποιαδήποτε ψυχή. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής μας, αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση, όπου φαίνεται πως δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε , όπου η αποτυχία φαίνεται αναπόφευκτη. Εκεί το Σύμπαν μας παρέχει βοήθεια στέλνοντας ανθρώπους που μας ενθαρρύνουν και μας βοηθούν να βρούμε τη δύναμή μας για να συνεχίσουμε.

  1. Μας βοηθούν να αναπτυχθούμε

Η ανάπτυξη είναι μια συνεχής διαδικασία της ζωής μας. Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι καταστάσεις δεν παραμένουν ίδιες και συνεχώς αλλάζουν, πράγμα που μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε και να αναπτυχθούμε ανάλογα. Μας βοηθά να αποβάλουμε τις προηγούμενες αδυναμίες μας και να μεταμορφωθούμε στο άτομο που προοριζόμαστε να γίνουμε. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν με τις ενεργοποιήσεις που παρέχονται από κάποιο άλλο άτομο. Είναι αυτοί που πραγματικά μας ωθούν προς την ανάπτυξή μας.

  1. Έχουν σταλθεί εδώ για να μείνουν, να γίνουν ένα μόνιμο κομμάτι της ζωής μας

Όπως εξήγησα παραπάνω, οι άνθρωποι δεν στέλνονται πάντα για το υπόλοιπο της ζωής μας. Οι περισσότεροι από τους γνωστούς και τους φίλους μας είναι εδώ για να μας κρατήσουν συντροφιά για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που μένουν μαζί μας στα δύσκολα και στα εύκολα για όλη μας τη ζωή. Θα έχουν ένα συνεχή ρόλο στην ανάπτυξη μας.

Κάθε άτομο που συναντάμε είναι σημαντικό με τον δικό του τρόπο. Η σημασία του δεν θα πρέπει να αγνοείται αν θέλουμε να αναπτυχθούμε και να πετύχουμε στη ζωή μας.

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης


To Top