Αυτοβελτίωση

6 εύκολα βήματα για να ενεργοποιήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες

Οι άνθρωποι γεννιούνται με την θέληση να μαθαίνουν καθώς μεγαλώνουν. Το μυαλό μας είναι σαν σφουγγάρι, απορροφά ότι βλέπουμε, ακούμε, μυρίζουμε, γευόμαστε και αγγίζουμε. Ωστόσο, υπάρχουν μέρη του μυαλού μας που δεν τα χρησιμοποιούμε τόσο όσο θα έπρεπε. Αυτή η απενεργοποιημένη δύναμη μπορεί να αξιοποιηθεί αν σταματήσουμε να αγνοούμε το ένστικτό μας. Οι άνθρωποι τείνουν να αγνοούν τις ψυχικές τους ικανότητες, οι περισσότεροι πιστεύουν πως δεν έχουν καθόλου. Ο καθένας έχει την ικανότητα να αναπτύξει τις εκ γενετής ψυχικές του ικανότητες, απλά χρειάζεται να ξέρει το πως.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες

  1. Διαλογισμός

Υπάρχουν άνθρωποι που υποθέτουν πως ο διαλογισμός είναι τρομακτικό πράγμα, σε αντίθεση με αυτούς που έχουν ζήσει σπουδαίες εμπειρίες. Ο καθένας μπορεί να διαλογιστεί και όλοι θα έπρεπε να το κάνουν. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τις προσωπικές ψυχικές σας ικανότητες. Όταν χαλαρώνετε και συγκεντρώνεστε μέσα στο μυαλό σας, ανοίγετε τις πόρτες για τις ψυχικές σας ικανότητες και είναι πιο εύκολο να τις συνδέσετε με την ψυχή σας. Αυτό το άνοιγμα επιτρέπει στο μυαλό σας να αποδεχθεί καλύτερα τις ψυχικές συναντήσεις καθώς εμφανίζονται.

  1. Να είστε ένα με την φύση

Αυτή η Γη, με όλη της την δόξα, είναι μέρος κάθε ζωντανού πλάσματος. Καθώς περπατάτε, συνειδητά σκέφτεστε το έδαφος στο οποίο περπατάτε. Καθώς αναπνέετε, σκέφτεστε τον αέρα και τον άνεμο. Όταν τρέφεστε με καθαρό, κρύο νερό, ευχαριστείτε την Μητέρα Φύση για τα δώρα που μας δόθηκαν. Χωρίς αυτά, δε θα ήμασταν αυτοί που είμαστε. Αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που κάθε ανθρώπινο είδος πρέπει να μάθει.

Μέσω της επίγνωσης της Μητέρας Φύσης, ανατρέφουμε την σχέση μας, γνωρίζοντας ότι κατοικούμε σε αυτή όσο κατοικεί εκείνη σε εμάς. Καθώς θα έχετε την γνώση θα είστε ικανοί να ενεργοποιήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες, να εναρμονιστείτε και με το περιβάλλον και με τα δικά σας εσωτερικά αισθήματα.

  1. Ξεπεράστε τον φόβο σας

Ο φόβος εμποδίζει τους περισσότερους ανθρώπους να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους εαυτό. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό να ενεργοποιήσετε την πνευματική σας πλευρά. Αυτή η μικρή φωνή στο κεφάλι σας, σας μιλά για κάποιον λόγο, το να λαμβάνετε υπόψη αυτά τα λόγια και τις σκέψεις είναι ζωτικής σημασίας ώστε να πετύχετε την ανώτερη γνώση. Μόλις ξεκινήσετε να δίνετε προσοχή σε αυτή τη φωνή θα δείτε πως μπορείτε να ζητήσετε καθοδήγηση για το ταξίδι σας.

Μην φοβάστε, το ένστικτο είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής, δεν είναι κάτι που πρέπει να σας τρομάζει. Ο φόβος θα σας εμποδίσει από το να αναπτύξετε τις ψυχικές σας ικανότητες. Ο ανώτερος εαυτός σας θέλει μόνο το καλύτερο για εσάς, οπότε εμπιστευθείτε το ένστικτο σας. Καθώς συνεχίζετε να αναπτύσσετε τις ψυχικές σας ικανότητες, ο φόβος γρήγορα θα γίνει ένα κομμάτι του παρελθόντος.

  1. Τονώστε τις αισθήσεις

Η παρατήρηση του κόσμου μέσω της όρασης και της ακοής είναι ο πιο ευνόητος τρόπος με τον οποίο τα ζωντανά πλάσματα μαθαίνουν την ζωή. Έχουμε και άλλες αισθήσεις οι οποίες πρέπει να αξιοποιηθούν πλήρως αν θέλουμε να διαφωτιστούμε και να ενδυναμωθούμε. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις αισθήσεις για να κατανοήσουμε την ζωή σε ανώτερα επίπεδα. Το άνοιγμα του εαυτού σας σε αυτή την εξερεύνηση είναι ένας φυσικός τρόπος για να ανοίξετε το μυαλό σας στην επίγνωση του εαυτού σας και στην ενεργοποίηση των ψυχικών σας δυνάμεων. Όσο περισσότερο αξιοποιείτε τις αισθήσεις σας, τόσο περισσότερο θα συνδεθείτε με την εσωτερική πηγή αυτών των δυνάμεων.

  1. Πιστέψτε ότι μπορείτε να το κάνετε.

Αν είστε αληθινά ειλικρινής με την ενεργοποίηση των ψυχικών σας δυνάμεων, τότε πρέπει να πιστέψετε πως μπορείτε να το κάνετε. Η πίστη στον εαυτό σας και η ικανότητα της ενεργοποίησης των ψυχικών δυνάμεων θα σας οδηγήσουν σε μια ανώτερη γνώση. Αυτή η ανώτερη γνώση την κερδίζετε και σας αξίζει.

Μόλις συνειδητοποιήσετε το πραγματικό δυναμικό σας, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε τις καινούργιες σας ικανότητες για να βοηθήσετε τον συνάνθρωπο σας. Μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά στην ζωή των άλλων απλώς αν το πιστέψετε-γνωρίζοντας πως είστε συνδεδεμένοι με κάθε κομμάτι αυτού του κόσμου.

  1. Χρειάζεται εξάσκηση

Η ενεργοποίηση του εσωτερικού σας εαυτού χρειάζεται εξάσκηση. Όπως με οποιοδήποτε καινούργιο πράγμα, πρέπει να εξασκηθούμε σε αυτά τα βήματα ώστε να έρθουμε στο σημείο όπου μπορούμε να φτάσουμε στην εσωτερική ψυχή μας και να μπορέσουμε να δούμε, να κατανοήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις ψυχικές μας δυνάμεις για ένα καλύτερο σκοπό.

Όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο πιο εύκολα θα ενεργοποιήσετε τις προσωπικές σας δυνάμεις. Πάρτε τον χρόνο σας, οι αχρησιμοποίητες δυνάμεις δεν εμφανίζονται μαγικά. Εξασκηθείτε όσο περισσότερο γίνεται. Γρήγορα θα καταλάβετε πως η ενεργοποίηση του εσωτερικού σας εαυτού είναι μια απλή, γρήγορη διαδικασία. Όταν επιτρέπετε τον συνειδητό μυαλό σας να μιλήσει στο υποσυνείδητο ανοίγετε τον εαυτό σας σε αυτό που πραγματικά είστε. Αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας και βρείτε την κρυμμένη σας δύναμη.

awakengr.com

Διαβάστε επίσης

To Top