Αυτοβελτίωση

5 τρόποι για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να ανεβάσετε τη δόνησή σας

Το σύμπαν στο οποίο ζούμε αποτελείται από ενέργεια. Οτιδήποτε αγγίζουμε, γευόμαστε, ακούμε, αισθανόμαστε και βλέπουμε, είναι όλα ενέργεια που βιώνεται από τη συνείδησή μας σε διαφορετικές δονητικές συχνότητες. Η ευτυχία, η χαρά και το γέλιο είναι πράγματα που δονούνται σε υψηλότερη συχνότητα από την λύπη, την στενοχώρια ή τον θυμό. Αν θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας στο δονητικό πεδίο αυτών των υπέροχων, ευχάριστων πραγμάτων, πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να ανεβάσουμε την δόνησή μας σε αυτό το επίπεδο. Ακολουθούν 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το καταφέρετε.

Γράψτε τους στόχους σας με λεπτομέρεια

Αυτό σας επιτρέπει να καταλήξετε στις λεπτομέρειες του τι θέλετε να συμβεί ενώ επίσης καλλιεργείτε τα συναισθήματα που αυτοί οι στόχο απαιτούν.  Για παράδειγμα, αν ένας από τους στόχους σας είναι να είστε σε καλύτερη σωματική κατάσταση, περιγράψτε με λεπτομέρειες πώς θα ήταν μια ιδανική μέρα για εσάς.

Οραματιστείτε το μέσα στο κεφάλι σας. Να ξυπνάτε με την ανατολή του ηλίου, να τρώτε ένα απολαυστικό φρέσκο γεύμα πριν πάτε για τρέξιμο στη φύση και να αναπνέετε τον δροσερό πρωινό αέρα, να νιώθετε δυνατοί και ενεργητικοί όλη την ημέρα κατά τη διάρκεια της δουλειάς και επιτέλους να βάζετε αυτά τα υπέροχα ρούχα που πάντα θέλατε να φορέσετε πριν απολαύσετε μια απογευματινή έξοδο. Μπορείτε να προσθέσετε όσες λεπτομέρειες θέλετε. Όσο πιο πολλές, τόσο πιο καλά. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ενός ακριβούς, εξατομικευμένου σχεδίου και την γνώση του πώς θέλετε ακριβώς να μοιάζει το μέλλον σας.

Χρησιμοποιείστε ισχυρές και προσωπικές διαβεβαιώσεις που υποστηρίζουν το όραμά σας

Μόλις πάρετε την απόφαση ποιες είναι οι ιδανικές προσδοκίες και όνειρά σας, πρέπει να δημιουργήσετε δυνατές, αποτελεσματικές διαβεβαιώσεις που θα ενθαρρύνουν το επιθυμητό σας αποτέλεσμα. Η επανάληψη αυτών των «μάντρα» στον εαυτό σας θα σταθεροποιήσει τις προτεραιότητές σας και θα εκπαιδεύσει το μυαλό σας να ψάξει για ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Βγάλτε έξω τον πίνακα των εικόνων

Ένας πίνακας εικόνων είναι κολάζ ή συλλογή οπτικών αναπαραστάσεων των στόχων και ονείρων σας. Αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε έναν είναι να μπείτε στο ίντερνετ ή να κοιτάξετε σε βιβλία και περιοδικά από τα οποία μπορείτε να βρείτε και να πάρετε εικόνες ή ακόμα και ρήσεις με νόημα, καθώς και λέξεις που αντιπροσωπεύουν τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας. Είτε έχουν να κάνουν με το να βρείτε την αγάπη, το να ταξιδέψετε σε καινούργια μέρη ή το να ακολουθήσετε ένα πάθος σας σε μια καινούργια καριέρα, ο πίνακας των εικόνων θα σας επιτρέψει να φανταστείτε το πώς θα μοιάζει η ζωή σας όταν θα έχετε εκπληρώσει τους στόχους σας.

Εξασκείστε την ευγνωμοσύνη

Το να εκφράζετε την ειλικρινή σας ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά πράγματα που ήδη έχετε στη ζωή σας, είναι ένας τρόπος να γνέψετε στο σύμπαν ότι είστε ανοιχτοί να λάβετε περισσότερα από αυτά τα καλά πράγματα. Αυτό, όχι μόνο θα σας κρατήσει προσγειωμένους και θα έχει τις προτεραιότητές σας υπό έλεγχο, αλλά θα δείξει επίσης ταπεινότητα και σεβασμό για τις δυνάμεις  που υπάρχουν και είναι πολύ μεγαλύτερες από τον εαυτό μας. Όσο ελπίζουμε και ονειρευόμαστε καλύτερα πράγματα, ξέρουμε πώς να εκτιμάμε και όλα αυτά που έχουμε.

Γεμίστε τη ζωή σας με χαρά και γέλιο

Το να εξασκείστε στην ευτυχία και να περιβάλλετε τον εαυτό σας με αυτήν, είναι ένα από τους καλύτερους και πιο απλούς τρόπους για να αυξήσετε τη δόνησή σας. Όπως η μιζέρια αγαπάει την συντροφιά, έτσι και η ευτυχία! Μόνο που η ευτυχία είναι μία πολύ καλύτερη παρέα για εσάς. Οι χαρούμενοι άνθρωποι ελκύουν περισσότερους χαρούμενους ανθρώπους, και το γέλιο είναι μεταδοτικό, όπως λένε. Βρείτε την χαρά στα μικρά πράγματα, όπως ένα χαμόγελο από ένα παιδί στο δρόμο ή μια καλή αγκαλιά από έναν παλιό φίλο και είναι σίγουρο ότι αυτό θα πολλαπλασιαστεί και θα προκαλέσει ένα κυματιστό αποτέλεσμα στη ζωή σας.

Το να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ακούγεται πολύ πιο δύσκολο από ότι πραγματικά είναι. Αυτό που χρειάζεστε μόνο είναι να ευθυγραμμιστείτε με τον εαυτό σας. Οι σκέψεις σας, οι συμπεριφορές σας και οι πράξεις σας, πρέπει να ευθυγραμμιστούν με τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας και τους στόχους σας, έτσι ώστε το σύμπαν να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσει την επιτυχία σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πέντε μεθόδους και θα αυξήσετε την δονητική σας συχνότητα, καθώς και θα πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε.

Μετάφραση: awakengr.com via dailyvibes.org
Photo artist: Ali Jardine

Διαβάστε επίσης

To Top