Εναλλακτικά άρθρα

5 σημάδια ότι η ζωή σας έχει έναν μεγαλύτερο σκοπό σε αυτόν τον πλανήτη

Υπάρχουν φορές στη ζωή μας όπου νιώθουμε σαν να υπάρχει κάτι περισσότερο για εμάς που μπορούμε να περιγράψουμε. Μερικές φορές αυτά τα αισθήματα μένουν μαζί μας όλη μας τη ζωή και τα περισσότερα γίνονται ακούσια και προορίζονται να γίνουν μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης εικόνας στον κόσμο, από το να υπάρχουν σε μια καθημερινή ρουτίνα όπου συνήθιζαν να βρίσκονται.

Το λυπηρό κομμάτι είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν αυτά τα αισθήματα θα προτιμούσαν να ζουν άνετα με τις εύκολες ζωές τους αντί να παίρνουν ρίσκα, να κυνηγάνε την περιπέτεια, να βλέπουν καινούργια μέρη και να συναντάνε καινούργιους ανθρώπους. Για κάποιο λόγο τίποτα από αυτά δεν τους δελεάζει. Ίσως αυτό γίνεται γιατί είναι απασχολημένοι, ίσως επειδή απλά δε θέλουν. Όπως και να χει, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε τις πιο μεγάλες δυνατότητές μας και ποτέ να μην σταματάμε να πετυχαίνουμε τα μεγάλα ύψη που λαχταράμε εξίσου.

Ακολουθούν κάποια σημάδια που μπορούν να σας πουν αν ήσασταν προορισμένοι να γίνετε μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης εικόνας στον κόσμο.

Ακραία ιδεαλιστές

Ο κόσμος μπορεί να χει τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά ως ιδεαλιστές προτιμάτε να βλέπετε το καλύτερο σε οτιδήποτε ακόμα και αν δεν είναι εκεί αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν φορές στη ζωή σας όπου νιώθετε ανήμποροι ή ανίκανοι να ελέγξετε οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω σας. Ωστόσο, αναγνωρίζετε ότι ακόμα και αν τα πράγματα είναι λίγο χαοτικά, υπάρχει μια ακτίνα φωτός κάπου μέσα στη συμφορά. Οι άνθρωποι συχνά ψάχνουν στους ιδεαλιστές καινούργιες ιδέες και τρόπους για να καλυτερέψουν το μέλλον του καθενός και όχι μόνο μιας συγκεκριμένης ομάδας.

Γεμάτοι συμπόνια

Τείνετε να γίνετε ένα πολύ παθιασμένο άτομο και συχνά προσφέρετε τις υπηρεσίες σας δωρεάν, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που αγαπάτε. Τα πράγματα που απολαμβάνετε στη ζωή δεν έχουν κόστος, και πώς θα ήταν δυνατόν να ζητήσετε κάποιο όφελος; Απλά με το να κάνετε τους ανθρώπους να χαμογελούν και με το να τους δείχνετε καινούργια και εκπληκτικά πράγματα, έχετε ήδη κάνει τη δουλειά σας, εμπνέοντας τον κόσμο γύρω σας. Οι άνθρωποι σας εκτιμούν όταν θέλουν να δοκιμάσουν κάτι για τον εαυτό τους και είστε η φωτιά που ανάβει την περιέργεια τόσων άλλων.

Περιμένετε την έμπνευση

Υπάρχουν φορές που αφήνετε κάποιες εργασίες ανεκπλήρωτες. Όχι γιατί δε θέλετε να τις τελειώσετε αλλά απλά επειδή περιμένετε την κατάλληλη στιγμή ή τη σωστή έμπνευση για να αναζωπυρώσετε την δημιουργική πλευρά σας ακόμα μια φορά. Προτιμάτε τα πράγματα να είναι τέλεια στη εικόνα που έχετε. Θέλετε να σιγουρέψετε ότι ολόκληρη η καρδιά σας θα δοθεί σε κάθε μία προσπάθεια που κάνετε για κάτι. Αυτό μπορεί να καταλήξει σε μερικά από τα πιο λαμπρά αριστουργήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αδιάκοπη ενσυναίσθηση

Είστε ικανοί να νιώσετε αυτό που νιώθουν οι άλλοι, καθώς επίσης αυτό που ολόκληρος ο κόσμος νιώθει, την ίδια στιγμή. Είναι δύσκολο να είστε ένα άτομο με ενσυναίσθηση με την ικανότητά σας να κατανοείτε τα πάντα αμέσως. Μερικές φορές μπορείτε ακόμα και να νιώσετε καταβεβλημένοι από το πόσο πολύ θέλετε να εκφραστείτε. Παρόλα αυτά είστε εκεί για τους φίλους σας όταν σας χρειάζονται και είστε εκεί για τον πλανήτη όταν σας χρειάζεται περισσότερο. Μπορεί ακόμα να έρθει και μια στιγμή όπου θα θελήσετε να αφήσετε να πέσει οτιδήποτε πρέπει να φύγει και να βοηθήσετε κάποιον από τον φόβο ότι είναι πια αργά.

Απεχθάνεστε να εργάζεστε για άλλους

Συνήθως, απεχθάνεστε πραγματικά την περίπτωση που πρέπει να δουλέψετε κυρίως για άλλους και όχι για εσάς. Δεν είναι επειδή δε θέλετε να βοηθήσετε, αλλά είναι κυρίως επειδή ξέρετε ότι θα μπορούσατε να κάνετε πολύ καλύτερα πράγματα για τον κόσμο, από το να σας ζητάει κάποιος πράγματα, οι προθέσεις του οποίου είναι τόσο ρηχές όσο το μέρος στο οποίο εργάζεται. Αυτό μπορεί να σας αφήσει με μια αίσθηση ήττας στο τέλος της ημέρας, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσατε να έχετε γίνει κομμάτι του κόσμου με κάποιο πιο ουσιαστικό τρόπο.

Είμαστε όλοι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης εικόνας, απλά παίρνει λίγο χρόνο για να το συνειδητοποιήσουμε!

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης

To Top