Σχέσεις

5 σημάδια ότι αντιμετωπίζετε ένα ενεργειακό βαμπίρ

Εικόνα: Anders Røkkum

Υπάρχουν άτομα που μπορούν να τρέφονται από τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων, απλώς με το να βρίσκονται γύρω τους. Έτσι, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να ρουφήξουν την ενέργεια της ζωής των άλλων μέσω συναισθημάτων όπως ένα παράσιτο ή μια βδέλλα πίνει το αίμα. Καθώς αυτός ο κύκλος διαιωνίζεται, ένα ενεργειακό βαμπίρ μπορεί να διατηρηθεί. Στον σύγχρονο κόσμο, η ιδέα του ότι η ενέργεια μπορεί να κλαπεί, μπορεί να θεωρηθεί δεισιδαιμονία, αλλά δεν είναι. Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσετε πότε κάποιος προσπαθεί να κλέψει την ενέργεια από έναν άλλον, αλλά υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι ένας άνθρωπος είναι ενεργειακό βαμπίρ.

Εδώ υπάρχουν 5 βασικοί τρόποι για να αναγνωρίσετε ένα τέτοιο άτομο.

  1. Σας ρίχνουν στο επίπεδο τους

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν τρέφονται όλα τα ενεργειακά βαμπίρ συνειδητά από τις ανθρώπινες ενέργειες, ούτε ότι το κάνουν όλα με κακόβουλες προθέσεις. Οι περισσότεροι παγιδεύονται στον κύκλο του να κλέβουν ενέργεια λόγω πνευματικής αδυναμίας. Συχνά, είναι καθημερινοί άνθρωποι που πραγματικά χρειάζονται κάποιον για να βασιστούν και να μοιραστούν πράγματα, αλλά από τη στιγμή που κανείς δεν επικοινωνεί μαζί τους, υποκύπτουν στην σκοτεινότερη φύση τους. Εν πάση περιπτώσει, είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τέτοια άτομα καθώς θέλουν να βρίσκονται με άλλους για να τους τραβήξουν στο χάος των συναισθημάτων τους. Με το να ρίχνουν κάποιον άλλον στο επίπεδο τους, μπορούν να τραφούν χρησιμοποιώντας την ενσυναίσθηση τους αλλά με πολύ πιο παρασιτικό τρόπο.

  1. Αλλάζουν διάθεση για να παραπλανήσουν

Συχνά, ένα ενεργειακό βαμπίρ θα χαιρετήσει τους άλλους φαινομενικά με ευχάριστη διάθεση μόνο για να γυρίσει τον διακόπτη από το φως στο σκοτάδι. Την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τους άλλους, η αύρα τους μαζεύει όσους βρίσκονται κοντά σε μια κουβέρτα αρνητικών δονήσεων. Θα πάρουν απαντήσεις από τους άλλους, χρησιμοποιώντας τις αλλαγές της διάθεσης τους συνειδητά. Τα ψυχικά βαμπίρ βασίζονται σε μια φυσιολογική ανθρώπινη εγκάρδια απάντηση στο δράμα τους και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τρέφονται από τους άλλους. Αυτό που συμβαίνει μέσα σε αυτά τα άτομα δεν είναι αυτό που εμφανίζεται στο εξωτερικό, επομένως είναι σημαντικό να διατηρούμε θετικές σκέψεις όταν βρισκόμαστε γύρω τους.

  1. Παίζουν με την ευαισθησία σας

Το να κάνουν τους άλλους να νιώθουν άσχημα είναι το καλύτερο κόλπο των πραγματικών ψυχικών βαμπίρ. Αν κάποιος ανοιχτεί για τα συναισθήματα του γύρω τους, είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για να τραφούν από αυτό το άτομο. Όποιος δεν προσπαθεί να κλέψει ενέργεια, μπορεί να δει ένα τέτοιο άτομο παρατηρώντας το. Η ενέργεια του θα είναι μπερδεμένη και δεν θα είναι εστιασμένη, οπότε η αύρα του μπορεί να έχει περίεργο χρώμα. Η σκιά του μάλλον θα φαίνεται πιο σκούρα και θα έχει συμπεριφορά που φαίνεται να παίζει με την ευαισθησία των γύρων του. Αν αυτοί οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να μην τρέφονται ψυχικά από άλλους ανθρώπους, μπορούν να αυξήσουν την ενέργεια τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πορεία μη-βαμπιρικών τάσεων, με αρκετό χρόνο για εξασκήσουν την συγκέντρωση τους.

  1. Υπέρ-μεγεθύνουν τα προβλήματα

Οι άνθρωποι που κλέβουν την ενέργεια από τους άλλους αγαπούν να αντιδρούν υπερβολικά στις κανονικές καταστάσεις. Η ανάγκη τους να τρέφονται από ισχυρές συναισθηματικές εκρήξεις και παρορμητικές συμπεριφορές τους αναγκάζει να προωθούν το χάος. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ηρεμήσει την συμπεριφορά τους εκτός από το να κυνηγήσουν το επόμενο θύμα τους. Αντί να τους επιτρέψετε να εφαρμόσουν την χαοτική μαγεία τους πάνω στους άλλους, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αισιοδοξείτε και να μην τους αφήσετε να επιδεινώσουν τα πράγματα γύρω τους. Το να υπέρ-μεγεθύνουν τα προβλήματα εκτός πραγματικότητας είναι η τεχνική των ψυχικών βαμπίρ, έτσι μάθετε να μην τους δίνετε ενέργεια. Ζούμε την ζωή μαθαίνοντας. Το να κάνουμε λάθη είναι φυσικό, αλλά και επίσης καλό.

  1. Σας κάνουν να εστιάζετε στην αρνητικότητα

Τέλος, όλα τα ενεργειακά βαμπίρ κατέχουν την τέχνη του να διαδίδουν αρνητικές δονήσεις. Αυτές είναι σαν κύματα σκοταδιού που γίνονται χαλαρές στα πράγματα γύρω τους. Αν προσπαθούν να κλέψουν ενέργεια από έναν άλλον, ο στόχος τους είναι να αφήσουν το θύμα αποστραγγισμένο γι αυτό προτιμούν να τρέφονται από αυτούς που δεν είναι διαφωτισμένοι εκείνη τη στιγμή. Με το να προτείνουν πράγματα σε έναν άλλον για να τον κάνουν να εστιάσει στην αρνητικότητα, στην έλλειψη ευεξίας, στην χαμηλή αυτό-εκτίμηση και γενικά για να δυσαρεστήσει είναι σαν να του ρίχνουν κατάρα. Σε καταστάσεις όπως αυτή, προσπαθήστε να θυμάστε ότι το να μείνετε συγκεντρωμένοι στην θετική ενέργεια είναι το κλειδί για να απωθήσετε οτιδήποτε αρνητικό. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα, αλλά επίσης μην αφήνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται αρνητικά εξαιτίας οποιασδήποτε υπόδειξης.

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης

To Top