Τρόπος ζωής

5 πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεστε Εργάτες Φωτός


Είστε εργάτες φωτός; Μπορεί να είστε αλλά να μην το γνωρίζετε. Εργάτης Φωτός είναι κάποιος που έχει αφιερώσει τον εαυτό του στην ανάπτυξη και υποστήριξη της εσωτερικής παρουσίας και στην επίγνωση του εαυτού και των άλλων. Οι εργάτες φωτός είναι υπερασπιστές της θεραπείας και τους αρέσει να πιστεύουν ότι είναι ικανοί να αντιλαμβάνονται τις θεραπευτικές ενέργειες. Συχνά, σε αυτή τη ζωή ή σε μια προηγούμενη, έχουν ή είχαν κάποιου είδους πνευματική αφύπνιση.

Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως έχουν χρυσή καρδιά. Είναι γεμάτοι με ζεστασιά και αγάπη. Ακολουθούν πέντε πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεστε εργάτες φωτός:

Η ενσυναίσθησή σας γίνεται ισχυρή

Ενώ ο καθένας σε αυτόν τον κόσμο έχει κάποιο επίπεδο ενσυναίσθησης, υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες προσωπικότητες που έχουν έμφυτα μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από τους άλλους. Οι εργάτες φωτός είναι εκείνοι που έχουν μια απίστευτη αίσθηση ενσυναίσθησης προς τους άλλους. Είναι περισσότερο ικανοί στον εντοπισμό των συναισθημάτων των άλλων, καθώς είναι κομμάτι του πόθου τους να θεραπεύουν εκείνους οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια βλάβη.

Δεν είστε της συμμόρφωσης/ομοιομορφίας

Γίνεστε αδιάφοροι στις ταμπέλες που σας βάζουν οι άνθρωποι. Σε αντίθεση με την  απόκτηση οποιασδήποτε κοινωνικής ταυτότητας, οι εργάτες φωτός δε νιώθουν την ανάγκη να χαρακτηρίσουν τις διαστάσεις και τις πλευρές της ζωής τους. Δεν ντύνεστε όπως ντύνονται κάποιες συγκεκριμένες ομάδες ατόμων. Δεν δράτε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εκπέμψετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Ακόμα και οι φυλετικές και σεξουαλικές ταυτότητες εξαφανίζονται. Βρίσκεστε απλά μέσα στο είναι σας.

Νιώθετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο

Ο κόσμος ενός εργάτη φωτός είναι γεμάτος με συναισθήματα. Οι εργάτες φωτός είναι άτομα με ενσυναίσθηση με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Είναι ικανοί να νιώσουν πλήρως τα αισθήματα των άλλων σαν να είναι εκείνοι, αυτοί που βιώνουν αυτά αισθήματα.

Έλκετε τους ανθρώπους

Οι εργάτες φωτός είναι φάροι φωτός σε ένα κόσμο γεμάτο σκοτάδι. Οι άνθρωποι έλκονται από αυτούς εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εκπέμπεται το φως από μέσα τους. Είναι εύκολο να εντοπίσουμε κάποιον εργάτη φωτός επειδή τον νιώθουμε σαν να ναι κάποιος παλιός φίλος. Κάποιος που ξέρουμε για χρόνια.

Δεν φοβάστε το θάνατο

Στους εργάτες φωτός απουσιάζει ο φόβος του θανάτου, μιας και καταλαβαίνουν ότι ο θάνατος έχει τη θέση του στον κόσμο όπως οτιδήποτε άλλο. Είναι αναπόφευκτος και φυσικός.

Μετάφραση: awakengr.com via heartcenteredrebalancing.com

Διαβάστε επίσης


To Top