Συνείδηση

5 πνευματικά χακς που θα αποκαλύψουν τον πραγματικό σας εαυτό


Της Σαμάγια

Το 2010 ευλογήθηκα με το να πάρω μέρος σε 2 ιερά ταξίδια μετασχηματισμού ζωής στην Αίγυπτο με έναν δάσκαλο με τον οποίο μελετούσα εκείνη την περίοδο. Και οι 2 εβδομάδες των μακρινών ταξιδιών τελείωσαν με την ύπαρξη πηγής σπουδαίας μεταμόρφωσης, διευκόλυνσης της θεραπείας και της αφύπνισης μέσα μου, διακυμάνσεις τις οποίες βιώνω μέχρι και σήμερα.

Ως εκπαιδευτής της αλχημείας της ψυχής που χρησιμοποιώ την παγκόσμια ενέργεια για να βοηθήσω στην ενεργοποίηση της ακμάζουσας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, νιώθω πως ο λόγος για τον οποίο τα Ιερά Ταξίδια προσφέρουν τόση βαθιά θεραπεία έχει να κάνει με το γεγονός πως μπορούν να καταλήξουν να διευκολύνουν τις βασικές πνευματικές και ψυχικές ενεργοποιήσεις στο εσωτερικό κάποιου. Μόλις πραγματοποιηθούν αυτές οι ενεργοποιήσεις οι κωδικοί της ψυχής μας μπλέκονται και μια διαδικασία ξεκινά που τελικά δίνει ζωή σε αυτό που αποκαλώ “ Ο Καινούργιος Άνθρωπος”, ένα ον που είναι συνδεδεμένο με τον υψηλότερο πνευματικό εαυτό του ,ευθυγραμμισμένο με τους κωδικούς της ψυχής και το θεϊκό προσχέδιο της.

Οπότε πως μπορούμε να το βιώσουμε;

Αρχαίοι χώροι και ιερές πύλες

Ένας ισχυρός τρόπος για να βιώσετε τον εαυτό σας σε ένα επίπεδο ψυχής είναι με το να επισκέπτεστε ιερούς χώρους στον κόσμο. Είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να μπείτε σε ισχυρές ενεργητικές δίνες και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις βαθιές ενέργειες, με διαλογισμό, με διεξαγωγή τελετουργιών και συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες. Υπάρχουν εκατοντάδες ιεροί χώροι στον κόσμο. Για να μάθετε ποιο να επισκεφθείτε απλά “νιώστε” τον δρόμο σε αυτό που σας ελκύει. Η ψυχή μας γνωρίζει ποιες ενέργειες πρέπει να βιώσουμε και μας δίνει στοιχεία όλη την ώρα. Δίνουμε προσοχή σε αυτά; Τα ιερά ταξίδια είναι ουσιαστικά προσκυνήματα που έχουν έντονη ενεργειακή πρόθεση και καταλυτική ισχύ για αλλαγή και μεταμόρφωση. Αν τα ομαδικά ταξίδια δεν είναι για εσάς, τότε υπάρχει πάντα η επιλογή να πάτε μόνοι σας και υπάρχει πιθανώς ένας καλός λόγος για να το κάνετε αυτό.

Η πρακτική του διαλογισμού

Η πρακτική του διαλογισμού, στην εμπειρία μου είναι ένα βαθύ αποτελεσματικό εργαλείο ενεργοποίησης όταν χρησιμοποιείται με συνέπεια, για το ελάχιστο των 15 λεπτών, πέντε με εφτά μέρες την εβδομάδα. Καθώς κλείνουμε τον ήχο στο μυαλό μας και πέφτουμε στα βάθη του εαυτού μας, τελικά έχουμε πρόσβαση στις βαθύτερες ενέργειες της ψυχής μας, γδυμένοι μάρτυρες, με μη λεκτικές συζητήσεις με τον εσωτερικό μας εαυτό μαθαίνοντας να είμαστε περισσότερο με αυτό που είναι.

Ο διαλογισμός είναι πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας και μια επένδυση που θα συνεχίσει να μας ανταμείβει για την υπόλοιπη ζωή μας.

Η εκπαίδευση της ενέργειας και η εναρμόνιση με το “Εγώ Είμαι”

Από την εμπειρία μου, ο εναρμονισμός ενός συστήματος όπως το Reiki, το Sekhem, η Μεγαλύτερη Θεραπεία κ.α. είναι ένας σπουδαίος τρόπος επανεπεξεργασίας των ενεργειακών μας συστημάτων σε μια υψηλότερη συχνότητα δονήσεων και μετά η ρύθμιση αυτής της συχνότητας ως προεπιλογή. Οι ενεργειακοί εναρμονισμοί είναι σπουδαίοι καθώς σχεδόν αυτοματοποιούν την εξέλιξη μας ενώ αποτοξινώνουν τα φυσικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά μας σώματα και υπερ-φορτίζουν το πνεύμα μας. Καθώς οι υψηλότερες ενέργειες διαλύουν τις χαμηλότερες ξεκινάμε να απελευθερώνουμε τα ενεργειακά μας μπλόκα και τους μηχανισμούς αυτοκαταστροφής ενώ συνδεόμαστε με τον πραγματικό, πιο αυθεντικό μας εαυτό.

Η αρρώστια σαν πύλη προς την ψυχή

Οι Σαμάνοι έβλεπαν την αρρώστια σαν πύλη προς την ψυχή και υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου το ότι αρρωστήσαμε είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταλάβουμε πως έχουμε χάσει τον δρόμο μας. Η αρρώστια θα ξεφορτωθεί τον εγωισμό και το μυαλό από τον δρόμο και θα επαναφέρει τα συστήματα μας σε μια πιο ευθυγραμμισμένη, αυθεντική εμπειρία και δόνηση. Μερικές φορές το να “πνιγόμαστε” στην ζωή μας και στις καταστάσεις είναι αυτό που αναγκάζει το πνεύμα μας να ξυπνήσει και να ξεκινήσει να δουλεύει σε συνεργασία με την ψυχή μας. Αν το πνεύμα μας κοιμάται και αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια για το πόσο ειλικρινά εμφανιζόμαστε στην ζωή μας, η ψυχή μας θα θέσει τα πράγματα σε κίνηση ώστε να αλλάξει τα πράγματα τριγύρω. Για κάποιους, η αρρώστια μπορεί να είναι απλώς η πιο κατάλληλη δικτυακή πύλη.

Η κοινωνία είναι ένα ενισχυμένο ενεργειακό πεδίο

Καθώς όλα τα όντα είναι καθρέφτες μεταξύ τους, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο με ανθρώπους που η ενέργεια τους και οι αξίες τους μας ελκύουν χτίζοντας μια κοινωνία από παθιασμένους συν-δημιουργούς, που τροφοδοτούνται από την αληθινή, ολοφάνερη μοιρασιά. Ο αντίκτυπος της συνειδητής συλλεγόμενης ενέργειας είναι μια σπουδαία πηγή ενεργοποίησης καθώς όλοι βοηθάμε ο ένας με τον άλλον στην ανταλλαγή πολύτιμων πληροφοριών, αποκαθιστούμε τους κώδικες που λείπουν και επανεργοποιούμε σημαντικές ενέργειες αναγκαίες για την θεραπεία και την αφύπνιση του πλανήτη.

Για να το κάνουμε αυτό, είναι σημαντικό να συνδεθούμε με τους άλλους και από κοντά και στο διαδίκτυο, ως τρόπο αύξησης της δόνησης μέσα μας και τριγύρω μας.

Οι ενεργοποιήσεις μας επηρεάζουν όλους το ίδιο;

Και ναι και όχι. Βρίσκω πως οι επιπτώσεις της ενεργοποίησης εξαρτώνται από λίγο διαφορετικούς παράγοντες. Υπάρχει ένα φάσμα στην εμπειρία, συχνά επηρεασμένο από το πόσο ανοιχτοί και έτοιμοι είμαστε να αλλάξουμε και να μεταμορφωθούμε, από το πώς η διευκόλυνση και η καθοδήγηση από αυτούς που μας υποστηρίζουν στο ταξίδι έχει γίνει ακριβώς και από το πόσο προσδεμένοι είμαστε στον εγωισμό μας. Μερικές φορές, οι ενεργοποιήσεις μπορούν να μας αναταράξουν και να μας αναστατώσουν αν είμαστε πολύ σίγουροι στο δρόμο μας και αντιστεκόμαστε να αφήσουμε πράγματα που έχουμε ξεπεράσει. Αλλά όταν καταλήγει σε αυτό οι πνευματικές ενεργοποιήσεις, όσο βαθιές, είναι απλώς το ξεκίνημα του ταξιδιού μετά από το οποίο η αληθινή δουλειά ξεκινά.

Διαβάστε επίσης


To Top