Γενικού ενδιαφέροντος

5 λόγοι που έλκετε άτομα που μισούν και κατακρίνουν (Haters) χωρίς το φταίξιμο να είναι δικό σας


Έχετε μια ενδιαφέρουσα ζωή

Οι haters εμφανίζονται στη ζωή σας για μια ποικιλία από λόγους που απλά δεν μπορούν να αποφευχθούν .Ένας από αυτούς τους λόγους είναι ότι η ζωή σας είναι ενδιαφέρουσα. Οι άνθρωποι σας κοιτάνε και ξέρουν ότι κάνετε μια καλή ζωή. Άνθρωποι που ίσως δεν είναι τόσο χαρούμενοι με τις ζωές τους, στρέφονται στο να σας μισούνε. Μη σας πειράζουν οι haters. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που θέλετε.

Τραβάτε την προσοχή

Μία από τις συνέπειες του να έχετε μια καλοβαλμένη ζωή είναι ότι η εστίαση της προσοχής είναι πάνω σας. Οι καλές μέρες στη δουλειά, οι φοβερές επιτυχίες και μια ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι , όλα δικαιολογούν την προσοχή τους. Όταν παίρνετε την προσοχή, οι haters δεν την παίρνουν. Και τι θα κάνουν τότε αυτοί; Μα τι άλλο από το να μισήσουν ,φυσικά.

Είστε ένα δυνατό άτομο

Δεν υπάρχει κάτι που οι haters να μισούν πιο πολύ από το να σας βλέπουν δυνατούς και ανθεκτικούς στην αντιμετώπιση των πιο σκληρών δοκιμασιών στη ζωή. Οι haters από τη φύση τους είναι άβουλοι, αδύναμοι στο μυαλό, γενικά είναι αδύναμοι. Νομίζουν ότι θα γίνουν δυνατότεροι αν καταστρέψουν αυτούς που είναι γύρω τους. Ο μόνος τρόπος για να γίνεις δυνατός είναι να δυναμώσεις τον εαυτό σου.

Κάνετε καλά πράγματα

Το να κάνετε καλά πράγματα για την κοινότητά σας, εξοργίζει πραγματικά τους haters επειδή οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα για τις κοινότητές τους και τίποτα για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να νιώσουν καλύτερα. Οι haters δεν κάνουν ποτέ τίποτα, γι αυτό αισθάνονται καλύτερα με το να επιτίθονται σε εκείνους που κάνουν.

Η ζωή σας σημαίνει κάτι

Στο κέντρο όλων αυτών, οι επικριτές σας δεν έχουν φτιάξει τις ζωές τους έτσι ώστε να σημαίνουν κάτι γι αυτούς. Δεν έχει σημασία για εσάς. Υποδεχτείτε τους με αγάπη. Γνωρίστε τους. Βοηθήστε τους να αναπτυχθούν στις προκλήσεις τους. Και αν δεν μπορούν, ή δεν το κάνουν, πείτε αντίο.

Μετάφραση: awakengr.com via  higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης


To Top