Σχέσεις

5 διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που ο καθένας θα συναντήσει και θα αγαπήσει στη ζωή του

Ο φίλος αδερφή ψυχή

Δε θα είναι όλες οι αδερφές ψυχές ρομαντικές. Ένας φίλος αδερφή ψυχή είναι ουσιαστικά ο καλύτερός σου φίλος αλλά κρατάει για μια ζωή. Δεν χάνεις ποτέ τα ίχνη του και δεν χάνει ποτέ τα δικά σου. Είναι ο φίλος σου αδερφή ψυχή.

Η πνευματική αδερφή ψυχή

Αυτό είναι ένα άτομο με το οποίο συνδέεσαι σε πνευματικό επίπεδο περισσότερο από τους άλλους χωρίς κάποιον εμφανή λόγο. Αυτή είναι συχνά μια πλατωνική αδερφή ψυχή επίσης. Αισθάνεσαι σαν να γνωρίζεσαι με τον άλλον για αιώνες αλλά δεν είναι το είδος της σεξουαλικής ροματικής σχέσης.

Ο ξένος-αδερφή ψυχή

Ο ξένος αδερφή ψυχή είναι μια αδερφή ψυχή που έρχεται γρήγορα και φέυγει εξίσου γρήγορα. Η σχέση είναι σύντομη και συχνά ολοκληρωτικά πλατωνική. Είναι ένας καινούργιος φίλος, ένας καλός φίλος, που πηγαίνει να ζήσει αλλού μετά από έναν χρόνο, μόνο για να χάσει ολοκληρωτικά επαφή μαζί σου.

Η αδερφή ψυχή-παράλληλη σχέση

Ένα παράξενο είδος αδερφής ψυχής. Έχει την ενέργεια και το πάθος μιας παράλληλης σχέσης. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι απατάς κάποιον ώστε να έχεις αυτή την αδερφή ψυχή. Μπορείς να είσαι μόνος και να βιώνεις μια τέτοια σχέση. Είναι συναρπαστική και διαφορετική.

Η αδερφή ψυχή-καταστροφή

Αυτή η αδερφή ψυχή έρχεται σαν μπάλα κατεδάφισης. Μπαίνει στη ζωή σου και στη διαλύει. Μπορεί να έρχεται ειρηνικά και να μείνει για πολύ καιρό. Εμφανίζεται στη ζωή σου όταν η ειρήνη πρέπει να διακοπεί και η μονοτονία πρέπει να τελειώσει.

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης

To Top