Υγεία και Ευεξία

5 από τους πιο ισχυρούς κρυστάλλους για να χρησιμοποιήσετε στην γείωση


Τι σημαίνει να είσαι γειωμένος;

Το να είσαι γειωμένος σχετίζεται με την διατήρηση της συγκέντρωσης, της αίσθησης της ευεξίας, της ισορροπίας και της σύνδεσης με τον κόσμο γύρω μας.

Όταν είμαστε γειωμένοι, νιώθουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, νιώθουμε να έχουμε περισσότερο τον έλεγχο αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και το καλύτερο από όλα γινόμαστε πιο ικανοί στο να κάνουμε καλύτερες αποφάσεις κατά τη διάρκεια των προσπαθειών μας.

Οπότε ποια είναι τα σημάδια του να είσαι γειωμένος; Ορίστε μερικά.

 • Αντιμετωπίζετε την αβεβαιότητα με σταθερότητα
 • Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και είστε βέβαιοι για τον εαυτό σας
 • Είστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι
 • Κάνετε πράξεις που δημιουργούν έμπνευση
 • Ξεκινάτε και ολοκληρώνετε διάφορα έργα
 • Έχετε ψυχική διαύγεια και συγκέντρωση
 • Αισθάνεστε συνδεδεμένος με τους γύρω σας
 • Αισθάνεστε υγιής και ζωτικός
 • Είστε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και γίνεστε πιο συναισθηματικός
 • Κοιμάστε εύκολα την νύχτα
 • Ξυπνάτε εύκολα το πρωί

Όλα αυτά είναι καλά και κομψά αλλά και εσείς και εγώ ξέρουμε πως στο σημερινό κόσμο είναι εύκολο να νιώσεις αβάσιμος- μη γειωμένος. Η πολύ δουλειά και η ελάχιστη ξεκούραση απλά φαίνονται να περνούν και εσείς προσθέτετε τη ζωή, την οικογένεια, το σχολείο και ζωντανεύοντας αυτό το μείγμα, έχετε την συνταγή για την καταστροφή.

Οπότε ποια είναι η λύση;

Γειωθείτε!

Πως θα το κάνετε;

Οι κρύσταλλοι είναι ο μοναδικός τρόπος να δημιουργήσετε μια γείωση μέσα σας! Ναι, οι παλιοί, καλοί, θεραπευτικοί κρύσταλλοι.

Οι κρύσταλλοι είναι αρκετά ισχυροί και χρησιμοποιούνται στην γείωση για πολλά χρόνια. Είναι επίσης εύκολη η χρήση τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ή να κρατήσετε έναν ή να τον φορέσετε ή να τον βάλετε στην τσέπη σας και είστε έτοιμοι.

Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας 5 από τους αγαπημένους μου κρυστάλλους τους οποίους χρησιμοποιώ είτε για να γειωθώ είτε για να μείνω γειωμένος.

Ίασπις : Αυτή τη γήινη πέτρα την χρησιμοποιώ συνεχώς όταν χρειάζεται να γειωθώ.

Είναι γνωστή για την θεραπευτική και γειωμένη της ενέργεια. Ειδικότερα κουβαλά μια πολύ ισχυρή ενέργεια Γης, που σας βοηθά να εμβαθύνετε την προσωπική σας σύνδεση με την Γη.

Μπορεί να φορεθεί ή να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Υπάρχουν διάφορα χρώματα αλλά το καθένα από αυτά κουβαλούν ισχυρή ενέργεια της Γης.

Προσωπικά προτιμώ τον κόκκινο Ίασπι, καθώς το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα αλλά επίσης επειδή έχει μια αναζωογονητική επίδραση στο σώμα.

Bloodstone (Αιματόπετρα): κάποιες φορές αναφέρεται ως Ματωμένος Ίασπις.

Δεν είναι στην πραγματικότητα Ίασπις, είναι περισσότερο σκούρος πράσινος Χαλκηδόνιος Λίθος με στίγματα χρώματος κόκκινου προς το καφέ.

Η ενέργεια του είναι γνωστή για τον καθαρισμό και χρησιμοποιείται ευρέως από ανθρώπους που είναι στην απεξάρτηση ή προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια υγιεινή διατροφή.

Δίνει επίσης την αίσθηση ζωτικότητας και δύναμης, συμπόνιας και κουράγιου. Σαν κρύσταλλος, είναι και μυστικιστικός και μαγικός και οι δυνάμεις του είναι της προστασίας και της καλλιέργειας.

Αιματίτης: Αυτός ο κρύσταλλος θα σας βοηθήσει να γειώσετε πλήρως την ενέργεια σας στην γη καθώς θα ενδυναμώσει και την σύνδεση σας με αυτή.

Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, διεγείρει το μυαλό, ενισχύει την μνήμη και προκαλεί βαθύτερες σκέψεις.

Οι κρύσταλλοι έχουν υψηλά προστατευτική ενέργεια και είναι θαυμαστοί για την εξάλειψη κάθε αρνητικής ενέργειας στο σώμα και στο ενεργειακό σας πεδίο. Απλά αγγίξτε την πέτρα και αφήστε την να απορροφήσει την αρνητικότητα από μέσα σας.

Σεπτάρια: Αυτός ο κρύσταλλος είναι από τους πιο ενδιαφέροντες , καθώς δεν υπάρχουν δύο ίδια κομμάτια του.

Θεωρείται ένας από τους πιο προστατευτικούς κρυστάλλους αφού παρέχει και γείωση και προστασία του φυσικού, ψυχικού και του συναισθηματικού σώματος.
Επίσης, έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιείται σε ομάδες για να αυξήσει την συναισθηματική κατανόηση και τη σύνδεση. Επιπλέον, αποκαλείται η Πέτρα της Ομιλίας γιατί ενισχύει την επικοινωνία σε πολλά επίπεδα. Επί του παρόντος, μια φίλη μου ομιλήτρια, μου είπε πως έχει μια τέτοια πέτρα στην τσέπη της κάθε φορά που δίνει ένα δημόσιο λόγο.

Πρασιολίτης: Συχνά αναφέρεται ως Πράσινος Αμέθυστος, αλλά είναι ένας πολύ διαφορετικός κρύσταλλός όταν συγκρίνεται με την πραγματική μωβ πέτρα που όλοι ξέρουμε ως Αμέθυστο. Είναι εξαιρετική πέτρα και στην θεραπεία και στην γείωση του εαυτού σας στην ενέργεια της Γης.

Κρατήστε την πέτρα ενώ διαλογίζεστε ή απλώς αφήστε τη κάπου στο χώρο στον οποίο περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας ώστε να ενδυναμώσει την σύνδεση σας με την Μητέρα Γη. Επιτρέψτε στις πέτρες με τις ισχυρές θεραπευτικές τους ενέργειες να κυλήσουν από τα πόδια σας μέχρι την καρδιά σας.

Οπότε, αν ποτέ δεν νιώθετε γειωμένοι, τότε δώστε στους κρυστάλλους μια ευκαιρία! Είναι πολύ ισχυροί, χρωματιστοί και είναι απίστευτα εργαλεία στην γείωση.

Στον επιτυχημένο και γειωμένο εαυτό σας.

Μετάφραση: awakengr.com via thespiritscience.net

Διαβάστε επίσης


To Top