Σχέσεις

4 πράγματα που συμβαίνουν μόνο όταν συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας


Όταν μπορέσετε επιτέλους να συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας, είναι σχεδόν σαν να μπαίνετε σε έναν ολόκληρο άλλο κόσμο πραγματικότητας όποτε βρίσκεστε μαζί της.

Ξαφνικά κάθε μέρα που περνάτε μαζί της ενώνεστε σε ένα τεράστιο θολό χάος διασκέδασης, ευτυχίας και καλών στιγμών. Οι ζωές σας ήταν τόσο διαφορετικές πριν, και όμως νιώθετε σαν να βρεθήκατε μόλις χτες για πρώτη φορά.

Το να βρείτε την αδερφή ψυχή σας είναι πιθανώς ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που μπορούν να σας συμβούν, απλά για το λόγο ότι έχετε βρει κάποιον που σας χαίρεται για αυτό που είστε, κάποιον που δεν μπορεί να αντέξει στη σκέψη ότι θα είναι μακριά σας, ακόμα και για ένα λεπτό.

Ακολουθούν 4 πράγματα που θα συμβούν όταν εσείς και η αδερφή ψυχή σας ξεκινήσετε μαζί το ταξίδι της αγάπης:

Βλέπετε νέες προοπτικές/εικόνες

Μερικές φορές, η αδερφή ψυχή σας είναι κάτι σαν οδηγός στη ζωή. Πάντα ανοίγει τα μάτια σας σε πιο καινούργια και καλύτερα πράγματα στον κόσμο. Αυτό θα μπορούσε να είναι κυριολεκτικά οτιδήποτε, είτε ήσασταν προηγουμένως ένα ενεργό άτομο, είτε όχι. Ο σύντροφός σας μπορεί να βγάλει από μέσα σας μια ολότελα διαφορετική σας πλευρά, μία πλευρά που ποτέ δεν ξέρατε ότι υπήρχε. Υπάρχουν τόσες πολλές προοπτικές μεταξύ των δυο σας που υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο που προκύπτει. Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες να βρείτε περισσότερους λόγους να ερωτευτείτε αυτό το άτομο που σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο, ό,τι και αν αυτό σημαίνει.

Κινητοποιείτε αδιάκοπα ο ένας τον άλλον

Το να είστε με την αδερφή ψυχή σας, μπορεί να σας δώσει την ικανότητα να συνδέεστε με τους άλλους πολύ πιο εύκολα. Υπάρχει κάτι με το να είστε με τον αγαπημένο σας, που σας δίνει το κουράγιο να πάρετε τον έλεγχο της ζωής, να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους και να πάτε σε νέα μέρη. Είναι ένα εκπληκτικό αίσθημα το να νιώθετε ανίκητοι, επειδή αυτό το μοναδικό άτομο τυχαίνει να είναι ερωτευμένο μαζί σας. Ωστόσο, δεν μπορεί ο καθένας να σας κάνει να νιώσετε έτσι. Το ίδιο ισχύει και για την αδερφή ψυχή σας. Η εμπιστοσύνη που μοιράζεστε και οι δύο είναι σαν φωτιά που ποτέ δεν θέλει να σβήσει. Βλέπετε πολλές αδερφές ψυχές που έχουν βρει η μία την άλλη κάνοντας κάποια από τα πιο τρελά πράγματα μαζί, απλά λόγω του γεγονότος ότι εμπνέουν η μία την άλλη να είναι γενναίες.

Τα προβλήματα της ζωής είναι πιο εύκολο να λυθούν

Όταν είστε με την αδερφή ψυχή σας και αντιμετωπίζετε τις καθημερινές δυσκολίες, για κάποιον λόγο είναι απλά πολύ πιο εύκολο να λύσετε τα προβλήματά σας όταν είστε μαζί. Οι κοινές δυνάμεις της αγάπης σας σχεδόν δρουν σαν τη δύναμη της φύσης όταν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας ή οποιοδήποτε θέμα έρχεται στο δρόμο σας. Αυτό που μπορεί να συνοψιστεί είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει σφήνα στο δρόμο της αληθινής αγάπης. Αυτό αφορά και κάθε είδους διαφωνία που εσείς και η αδερφή ψυχή σας μπορεί να έχετε στο μέλλον. Το να ξεπερνάτε αυτές τις μάχες και να λύνετε τα προβλήματα μαζί είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάθε ζευγάρι. Να πώς ξέρετε ότι έχετε βρει την πραγματική αδερφή ψυχή σας.

Η ζωή γίνεται μυστήριο

Όταν είστε με την αδερφή ψυχή σας, το αύριο θα είναι πάντα κάτι καινούργιο. Δεν είστε σίγουροι τι θα είναι αυτό, αλλά άσχετα από το τι θα συμβεί, και οι δύο θα είστε στο πλευρό του άλλου. Είναι σχεδόν σαν από τότε που βρήκατε αυτό το άτομο, να μην μπορείτε να περιμένετε τι θα συμβεί μετά. Θέλετε να το βλέπετε να γελάει, να είναι χαρούμενο ή οτιδήποτε καλό θα έχει να κάνει και με τους δύο. Η αδερφή ψυχή σας και εσείς με κάποιον τρόπο ελκύετε αυτές τις μυστηριώδεις ημέρες ύπαρξης, απλά με το να θέλετε να κάνετε πράγματα μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από το να ξυπνάτε κάθε μέρα δίπλα στην αδερφή ψυχή σας, γνωρίζοντας ότι θα έχετε μια μεγάλη διαδρομή, άσχετα από το τι μπορεί να συμβεί. Η αδερφή ψυχή σας είναι εκεί έξω. Είναι κάτι περισσότερο από έτοιμη για να ξεκινήσει το επόμενο ταξίδι της ζωής της μαζί σας. Και να το ερωτευτείτε την αδερφή ψυχή σας μπορεί να γίνει στιγμιαία ή μπορεί να συμβεί μετά από μια μεγάλη περίοδο. Μπορεί να είναι ακόμα πιο κοντά σας αυτή τη στιγμή απ’ ότι νομίζετε.

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com
Photo artist: Toni Carmine Salerno

Διαβάστε επίσης


To Top