Συνείδηση

4 απλές συμβουλές Ταντρικού Σeξ για αρχάριους

1. Ενώστε τα βλέμματά σας και αναπνεύστε βαθιά

Η οπτική επαφή και ταυτόχρονη αναπνοή δημιουργεί ένα βαθύτερο επίπεδο σύνδεσης. Θα ανοίξει την καρδιά σας ακόμα πιο πολύ. Αυτό σας επιτρέπει να καταλάβετε πλήρως τον σύντροφό σας, μοιράζοντας κάθε κομμάτι του εαυτού σας ο ένας με τον άλλον. Αυτό βοηθάει στο να δημιουργηθεί κάποια έντονη σeξουαλική ενέργεια.

2. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά

Αυτό σας επιτρέπει να εκθέσετε πλήρως τον εαυτό σας στον σύντροφό σας. Καταλάβετε τα πάντα γι αυτόν. Παρατηρείστε ακόμα και τα μικρά πράγματα που μπορεί να μην είχατε δει πριν. Επιπλέον διατηρείστε το βλέμμα σας σε αυτόν για να παραμείνετε συνδεδεμένος στην εμπειρία. Θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο τρυφερής εμπειρίας με τον σύντροφό σας.

3. Κάντε το αργά

Αρκετά συχνά υπάρχει μια βιασύνη για να επιτευχθεί οργασμός. Αντί γι αυτό, κάντε το αργά. Φιλήστε και χαϊδέψτε και απολαύστε την όλη εμπειρία. Να είστε συνειδητοί στο τι κάνετε και διατηρείστε την σeξουαλική διέγερση όσο πιο πολύ μπορείτε. Ίσως να χρειαστεί εξάσκηση αλλά θα το καταφέρετε

4. Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον

Πριν και μετά. Εκφράζει την ιδέα ότι αγαπάτε και τιμάτε στον σύντροφό σας και τον βοηθάει να χαλαρώσει και να είναι έτοιμος να δεχτεί την ενέργειά σας. Κάντε μασάζ στην σπονδυλική στήλη και συγκεντρωθείτε σε κάθε τσάκρα. Δείξτε τις προθέσεις σας πριν εμπλακείτε σeξουαλικά.

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης

To Top