Εναλλακτικά άρθρα

3 βήματα για να δημιουργήσεις την πραγματικότητά σου

Μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας;

Ας αναφερθώ εν συντομία στη διαδικασία που έχετε συμμετοχή στους αιώνες – συνειδητά ή υποσυνείδητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας, και αυτό έχει αποδειχθεί με αμέτρητους τρόπους, επιστημονικά και για μένα προσωπικά· κάθε μέρα. Αν θέλετε να αποδειχθεί «επιστημονικά» (με την επικρατούσα επιστημονική άποψη για το τι είναι «δυνατό»), θα βρείτε αντιφάσεις και θα κάνει τον εαυτό σας τρελό και μελαγχολικό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την παραμικρή ιδέα για το πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα. Τι πραγματικά σημαίνει να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα για τον εαυτό σας;

Το θέμα που πρέπει να αγκαλιάσει ο άνθρωπος είναι ότι είναι απίστευτα ισχυρός. Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας αυθόρμητα μέσω της σκέψης, μπορούμε να τονώσουμε τους μύες μας να φανταστούμε την άσκηση και εδώ είναι το κλειδί: αλλάζετε τη δόνηση των ατόμων με την εξέταση τους. Δεν είναι κάτι τρελό; Το πείραμα της διπλής σχισμής απέδειξε ότι η συνείδηση καταρρέει το κύμα-λειτουργία των υποατομικών σωματιδίων. Θα επηρεάσετε κυριολεκτικά την πραγματικότητα αν κοιτάξετε σε αυτό. Είστε πολύ περισσότερο από απλώς ένα κομμάτι κρέας.

Δημιουργούμε και επηρεάζουμε την πραγματικότητά μας, επιλέγοντας την προοπτική που επιθυμούμε να υιοθετήσουμε.

Εδώ είναι τα τρία βήματα που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας:

1) Η ενέργεια ρέει όπου πηγαίνει η προσοχή

Η συνείδησή σας είναι δύναμη – κυριολεκτικά. Όταν εστιάζετε την ενέργειά σας σε έναν στόχο που έχετε βάλει, τι συμβαίνει; Θα το σκεφτώ όλο και πιο σταδιακά. Θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερα σε όλη την καθημερινή σας ζωή, διαρκώς υπενθυμίζοντάς σας. Τα χρήματα θα αρχίζουν να συσσωρεύονται για να ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για αυτό το αντικείμενο επειδή είστε συνειδητά και ασυνείδητα εστιασμένοι σε αυτή την πραγματικότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που είναι στη σκηνή με πολλές χιλιάδες άνθρωποι να τους παρακολουθούν, δηλώνουν ότι αισθάνονται τεράστια ενέργεια. Πολλοί Ολυμπιονίκες λένε ότι έχουν καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια των πραγματικών παιχνιδιών παρά στη προπόνηση. Το πλήθος τους ταΐζει ενέργεια εν αγνοία τους η πηγή είναι η προσοχή τους. Αλλά τι είναι «προσοχή»; Είναι η συνείδησή σας.

Πρώτο βήμα, προς την επίτευξη των ονείρων σας και ότι θέλετε: είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό. Κατευθύνετε την προσοχή σας σε αυτό, δηλαδή τις πράξεις και τις σκέψεις. Μόλις συμβεί αυτό, το Σύμπαν θα ανταποκριθεί σε σας, και θα ξεκινήσει η πραγματοποίηση αυτού που προβάλετε προς τα έξω.

2) Η πραγματικότητα είναι ο καθρέφτης σας

Ένας από τους λόγους που πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τους στόχους / τα όνειρά τους, είναι επειδή το Σύμπαν τους δίνει ακριβώς αυτό που ζήτησαν. Υπήρχαν πράγματα που κλειδώνουν αυτό από την εκδήλωση του στην πρώτη θέση, το Σύμπαν σας δείχνει ότι είναι, έτσι ώστε να μπορείτε να το αφαιρέσετε. Τι “είναι αυτά” είναι, είναι μια συλλογή από ανθρώπους, τόπους και εμπειρίες που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι δυσάρεστα. Αυτά είναι τα πραγματικά όμορφα δώρα που μεταμφιέζονται ως εφιάλτες.

Έτσι, μπορεί να υπάρχει μια στιγμή κατά την οποία αυτά γίνονται πολύ “σκοτεινά”, ή έτσι φαίνεται . Θα σας πω ότι προσωπικά, έχω νοιώσει έτσι αρκετές φορές. Ο μόνος λόγος που δεν το έκανα ήταν γιατί το έκανα, τι άλλο θα κάνω; Δεν υπήρχε τίποτε άλλο στη ζωή μου που ήθελα περισσότερο από αυτό γι ‘αυτό δεν θα το εγκαταλείψω. Σαν σκοποβολή στο σκοτάδι, σε σχεδόν πλήρη απομόνωση ήταν η πραγματικότητά μου για το ότι αισθάνθηκα μια αιωνιότητα.

Λίγα χρόνια πέρασαν και άρχισα να αναλαμβάνω τους κινδύνους και έφυγα “ no stone unturned’’ ( δεν υπάρχει πέτρα που να μη γυρίζει), όπως λέει και η παροιμία. Μετά από διαχρονικό σκάψιμο βαθύτερα μέσα μου και μόχθο στη βρώμα, άρχισα να σημειώνω πρόοδο που τελικά αντανακλάται έξω από μένα. Το “εξωτερικό” πρέπει να αντανακλά το “εσωτερικό”. Έτσι, αλλάζετε τις σκέψεις σας, την προσοχή και την αντίληψη και τον κόσμο σας. Με βάση την προσωπική εμπειρία, δεν μπορώ να αρνηθώ αυτήν την προφανή αλήθεια.

3) Μείνετε επίμονοι

Καταλάβετε ότι αν δεν είστε τόσο συνεπείς, επίμονοι ή δίνοντας ότι έχεις – τίποτα δεν θα προκύψει. Θα σας πω βασιζόμενος στη δική μου εμπειρίας, χρειάστηκαν λίγα χρόνια πριν οτιδήποτε να εκδηλώνεται. Σαν σκοποβολή στο σκοτάδι ήταν όλα όσα είχα κάνει και δεν ήταν εύκολο όπως ένας περίπατος στο πάρκο.

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν δύσκολα για εσάς. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι σαφές, γιατί είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Διότι, χρειάζεται να αγωνιστείς για να αναπτυχτείς, αυτό είναι ότι αυτό είναι το θέμα, έτσι κι αλλιώς. Αυτό το απόσπασμα συμπυκνώνει αυτό τέλεια:

“Χαιρόμαστε την ομορφιά της πεταλούδας, αλλά σπάνια παραδεχόμαστε τις αλλαγές που έχει περάσει για την επίτευξη Αυτής της ομορφιά.” – Maya Angelou

Αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα που αυτό το καταπληκτικό ταξίδι πρόκειται να ξεκινήσει. Δεν πρέπει ποτέ να τα παρατήσουμε. Δεν έχει σημασία πόσο «σκοτεινό» γίνεται, μπορείτε απλά να το περάστε με αυτό, εξελισσόμενοι αυξανόμενοι και να του δώσετε ότι έχετε. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι το εγκαταλείπουν, νομίζουν ότι η δυσκολία είναι το τέλος της, αλλά δεν είναι , αυτό είναι το πώς θα φτάσετε στο σημείο όπου θέλετε να πάτε. Είναι μέρος της διαδικασίας.

Προφανώς πρέπει να κάνετε ότι πρέπει να κάνετε, οι πληροφορίες είναι χρήσιμες μόνο αν χρησιμοποιηθεί με πράξη. Χωρίς πράξη, δεν κάνετε τίποτα περισσότερο από το να ελπίζετε ότι θα πέσει στην αγκαλιά σας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το τρένο, και αυτό σπάνια λειτουργεί υπέρ τους. Ενεργοποιήστε και αποκτήστε πρόσβαση στις πραγματικές δυνατότητές σας, είναι άπειρες οι δυνατότητες, περιμένοντας σαν δώρο τον κόσμο με την ιδιοφυΐα και την ομορφιά σας. Έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε για τον εαυτό σας.

Μετάφραση:  skafidaszaxos.blogspot.gr
Συντάχθηκε απο τον Alec Cope

Διαβάστε επίσης

To Top