Διαλογισμός

3 τρόποι για να αναπτύξετε πλήρως τη διαίσθησή σας


Μετάφραση από τον Ζάχο Σκαφίδα.

By Cassius Methyl 

Τι είναι διαίσθηση; Διαίσθηση ορίζεται ως «η ικανότητα να καταλάβει κάποιος κάτι αμέσως, χωρίς την ανάγκη για συνειδητή αιτιολογία.” Έτσι, ποιες είναι οι δυνάμεις που επιτρέπουν σε ένα πρόσωπο να γνωρίζει κάτι, χωρίς τη χρήση συνειδητής σκέψης; Κάποιοι θα πουν η διαίσθηση έχει εξηγηθεί επιστημονικά από το υποσυνείδητο μυαλό. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι, ίσως πνευματικοί άνθρωποι, θα σας πουν ότι η διαίσθηση ξεπερνά την επιστήμη και ερευνά σε έδαφος που η επιστήμη έχει ακόμη να εξηγήσει.

Σίγουρα τα ψυχικά φαινόμενα μπορούν τελικά να εξηγηθούν από την επιστήμη, ή έχουν μια επιστημονική εξήγηση; εμείς απλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να εμβαθύνω στα φαινόμενα της διαίσθησης, τι μπορεί να προκαλέσει αυτή τη διαίσθηση, και πώς να την αξιοποιήσετε πλήρως. Αυτό το άρθρο ερευνά σε βαθύ πνευματικό έδαφος που είναι δύσκολο να γίνει πιστευτό για τους πιο λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους. Για τα λογικά πνεύματα, η πληροφορία αυτή είναι επίσης λογικά αποδείξιμη. Θέτοντας αυτή τη γνώση σε μια αντικειμενική εξέταση θα αποκαλύψει την αλήθεια. Πιστεύω ότι όλη η πνευματική αλήθεια μπορεί να αντέξει σε υγιή σκεπτικισμό και τεστ.

1) Διαλογισμός

Ο διαλογισμός είναι ένα από τα πιο ιερά των πρακτικών, ένα από τα πιο ιερά των δραστηριοτήτων, όταν πρόκειται για το ακόνισμα του μυαλού, την ενίσχυση και την τακτοποίηση του μυαλού, και αξιοποιώντας τις άγνωστες δυνάμεις μέσα σε μια ψυχή. Ο διαλογισμός είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθεί η διαίσθησή σας, να ελευθερωθεί μέσα σας, και να αξιοποιηθεί αυτή πλήρως.

Σε βαθιά περισυλλογή, που διαρκεί μια ώρα ή και περισσότερο, τα άτομα με προικισμένη τη διαίσθηση μπορούν να αξιοποιήσουν τη φυσική διαισθητική δύναμη τους με προσήλωση εστιάζοντας σε κάποιο το μέρος του εαυτού τους.

Στην αρχή, το διαλογιζόμενο πρόσωπο θα δει κατασκευάσματα της φαντασίας στα κλειστά μάτια του, περίπου με μισή ώρα στο διαλογισμό. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα από διαλογισμό, οι άνθρωποι μπορούν να αξιοποιήσουν ένα μέρος που πηγαίνει πολύ πέρα από τη φαντασία? ένα μέρος της διαίσθησης όπου οι άνθρωποι γνωρίζουν να βλέπουν οράματα.

Αστρολογικά πειράματα έχουν δείξει ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι ευλογημένοι με βαθύτερη διαισθητική δύναμη, και άλλοι είναι πιο δύσκολο να συνδεθούν με τη διαίσθηση.

Πλανήτες όπως ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας, ο Ουρανός, και άλλοι εξωτερικοί μικρότεροι πλανήτες προικίζουν τα άτομα με διαίσθηση, όταν αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται σε ορισμένες γωνίες στο γενέθλιο χάρτη τους? κυρίως συζεύξεις (ευθυγραμμίσεις) σε τέτοιους πλανήτες όπως ο Ερμής, ή το φεγγάρι.

Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύπλοκο, ή ίσως απίστευτο, φανταστικό, αλλά είναι εντελώς αποδείξιμο. Αποδεικνύοντας ή αναιρώντας την αστρολογία είναι μια πολύ μακρά διαδικασία, αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ όσο αφορά την αστρολογία- ορισμένα άτομα προικισμένα με τη διαίσθηση, και κάθε άτομο με διαισθητικές αστρολογικές γωνίες είναι προικισμένο με αυτή τη δύναμη.

Έτσι, όταν αυτοί οι άνθρωποι οι προικισμένοι με διαίσθηση προσπαθήσουν να διαλογιστούν, καταλήγουν να δουν πράγματα που άλλοι δεν μπορούν να δουν.

Τελικά στους μακρόχρονους διαλογισμούς τους, αυτοί περνούν από την απλή φαντασία να βλέπουν οράματα, στο να βλέπουν πράγματα που δεν θα έχουν καμία δυνατότητα να γνωρίζουν, χωρίς διαίσθηση.

Μερικοί αστρολογικά διαισθητικοί άνθρωποι που διαλογίζονται, καταφέρνουν να δουν ζωντανές εικόνες στο μυαλό τους που αφορούν το μέλλον. Μερικές φορές αυτοί οι άνθρωποι μπορούν διαισθητικά διαλογιζόμενοι, να πάρουν την σκέψη ενός άλλου ατόμου που είναι κοντά τους- τρυπώντας με το μυαλό τους την ενέργεια του.

Οι εραστές μπορούν να διαλογίζονται και να αισθάνονται ο ένας τον άλλο από απόσταση. Η «καρδιά» είναι σύμβολο της αγάπης, διότι οι εραστές αισθάνονται τον μαγνητισμό της καρδιάς, αυτό που αποκαλούμε «τσάκρα της καρδιάς», και μπορεί να αισθάνονται ενεργά συνδεδεμένοι από απόσταση. Έτσι, όταν διαλογίζονται οι εραστές, μπορούν κυριολεκτικά να διαβάζουν το μυαλό ο ένας του άλλου από απόσταση.

Μερικοί άνθρωποι διαλογίζονται για ώρες, και βλέπουν οράματα του μέλλοντος που γίνονται πραγματικότητα. Αν και οποιαδήποτε υποτιθέμενη προφητεία για το μέλλον, λογικά και με σωστή οξυδέρκειας είναι αναγκαίο να ελεγχτεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πειστεί ότι είναι διαισθητικοί, όταν δεν είναι τόσο διαισθητικοί.

Πιστεύω ότι η λογική είναι απολύτως συμβατή με τη διαίσθηση, τις ψυχικές ικανότητες, και τα άλλα αποδεδειγμένα πραγματικά φαινόμενα! βάζοντας τα ψυχικά φαινόμενα σε ένα λογικό τεστ δεν αποτυγχάνουμε ποτέ.

2) Έχοντας εμπειρία με αναξιόπιστους ανθρώπους

Έχετε κάποια αρνητική εμπειρία με ένα άτομο, ψεύτη ή απατεώνα; Ίσως δεν έχετε! αλλά είμαι εδώ για να σας πω ότι υπάρχει κάποιο βαθμός στην αρνητική κοινωνική εμπειρία.

Έχετε ποτέ διαισθητικά γνωρίσει ότι κάποιος ήταν αναξιόπιστος ή όχι άξιος εμπιστοσύνης, όταν το εν λόγω πρόσωπο δεν έδειξε καμία φυσική ένδειξη ότι ήταν αναξιόπιστο; Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα διαίσθησης.

Καθώς ένα άτομο μεγαλώνει, η διαίσθησή του σχετικά με την αξιοπιστία των ανθρώπων εκλεπτύνεται με την εμπειρία.

Οι άνθρωποι που μεγαλώνουν σε επικίνδυνες περιοχές ή περιοχές γεμάτες έγκλημα συχνά έχουν πολύ προηγμένη διαίσθηση, όταν πρόκειται για την ανάλυση του χαρακτήρα ενός ατόμου! όλη η αρνητική εμπειρία καταλήγει να είναι θετική στο μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Αυτό το είδος της διαίσθησης είναι η θεραπεία για την αφέλειά! εάν ένα πρόσωπο δεν έχει αρνητική κοινωνική εμπειρία, θα είναι αναπόφευκτα αφελές.

Το θέμα είναι να βγούμε έξω και να συγκεντρώσουμε την εμπειρία της ζωής. Βγες έξω και κάνε πράγματα, πραγματοποίησε κάτι, και συνάντησε ανθρώπους. Αυτός είναι ένας απλός αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να επεκτείνετε τη διαίσθησή σας.

3) Δώστε προσοχή στις “ασήμαντες τις σκέψεις» και σε σκέψεις που έρχονται γρήγορα στο μυαλό σας

Έχετε ποτέ μια τυχαία, και πολύ γρήγορη σκέψη στο νου σας, και λίγα λεπτά αργότερα ένα γεγονός συμβαίνει που αντιστοιχεί άμεσα με τη σκέψη σας; Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να σκεφτείτε ένα πρόσωπο που ξέρετε. Λίγα λεπτά αργότερα, να σας στείλει ένα κείμενο ή ένα τηλεφώνημα αν και δεν έχετε μιλήσει για μήνες.

Αυτό το φαινόμενο του “γνωρίζοντας κάτι πριν αυτό συμβεί» είναι διαδεδομένο μεταξύ των ανθρώπων που έχουν όψεις του Πλούτωνα στον αστρολογικό χάρτη γέννησή τους.

Όταν λάβεις σοβαρά υπόψη αυτά τα γεγονότα, και αρχίσεις να προσπαθείς να διακρίνεις τη διαίσθηση από τις συνήθεις σκέψεις, ένα άτομο είναι σε θέση να βελτιώσει τη διαίσθησή του και τελικά να την κατευθύνει σε ένα θετικό κανάλι.

Μέσα από μήνες ή χρόνια της πρακτικής παρατήρησης της διαίσθηση από τις σκέψεις, ένα άτομο είναι σε θέση να αναγνωρίσει αμέσως όταν το σύμπαν τους λέει κάτι σημαντικό, και ότι αυτό δεν είναι απλώς ένα προϊόν του μηχανισμού του μυαλού του.

Συγχρονικότητες

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί, είναι οι συγχρονικότητες.

Πολλές συγχρονικότητες, για παράδειγμα, ερμηνεύονται από πολλούς ως μια επιβεβαίωση από το σύμπαν ότι η διαίσθησή τους είναι σε καλό σημείο.

Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν τους αριθμούς σε καθημερινή βάση, η συγχρονικότητα των αριθμών φαίνεται να είναι κάποιου είδους σημάδι από το σύμπαν. Αυτό είναι για τους σκεπτικιστές! πιθανότητα και η λογική σκέψη μπορεί να διακρίνει ακόμα τη σύμπτωση από τη συγχρονικότητα.

Για μερικές εβδομάδες, αφού άρχισα να βλέπω 11:11 στο ρολόι δύο φορές την ημέρα, αποφάσισα να δοκιμάσω τον εαυτό μου Έγραφα ένα σημάδι σε ένα κομμάτι χαρτί κάθε φορά που κοίταξα το ρολόι, και ένα σήμαδι κάθε φορά που έβλεπα έναν αριθμό, όπως 11:11 ή 2:22 ή 3:33, σε αντίθεση με ένα συνηθισμένο αριθμό.

Ακριβώς όπως νόμιζα, έβλεπα τα 11:11, 2:22, 3:33, σε πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από τα συνηθισμένα νούμερα, έβλεπα το 33 στο ρολόι κάθε ώρα, και είδα δυσανάλογα αυτόν τον «ιερό αριθμό», σε αντίθεση με τους κανονικούς αριθμούς όταν έλεγξα το χρόνο.

Ακόμα, είναι δύσκολο να εξηγηθούν λογικά τα ψυχικά φαινόμενα, λόγω του placebo effect και άλλων ψυχολογικών δυνάμεων. Συμπερασματικά; προσεκτική διάκριση των συνηθισμένων σκέψεων από τη διαίσθηση, ο διαλογισμός και η μεγάλη εμπειρία της ζωής, είναι αυτά που θα αξιοποιήσουν πλήρως τη διαίσθησή σας.

Ο διαλογισμός είναι χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτό το άρθρο. Μπορεί να αισθάνεστε πάρα πολύ ανήσυχος για να καθίσετε σε ένα μέρος για μία ώρα, αλλά απλά να το δοκιμάσετε! προσπαθήστε να διαλογίζεστε και να βυθίζεσθε στα βάθη του μυαλού σας, μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα στη φαντασία σας, να βλέπετε με κλειστά μάτια. Τελικά, θα αρχίσει να ρέει μια διαίσθηση που θα είναι πολύ πέρα από τη φαντασία σας.

Σχετικά με τον συγγραφέα: Ο Cassius Methyl είναι επαγγελματίας αστρολόγος και ιδρυτής της Tryptamine Astrology Readings.
Είναι επίσης δημοσιογράφος, συγγραφέας, μουσικός, ένας στοχαστής και Υδροχόος.

spiritscienceandmetaphysics
Skafidas Zaxos

Διαβάστε επίσης


To Top