Αυτοβελτίωση

11 τρόποι για να εκδηλώσετε Υψηλότερες Δονήσεις στη ζωή σας

Είμαστε όλοι ενέργεια, και συνεχώς διευρυνόμαστε και συστελλόμαστε, επιταχύνουμε ή μειώνουμε ταχύτητα. Όσο πιο πολύ διευρύνεστε, τόσο πιο πολύ ανοικτοί είστε στις πιθανότητες και ικανοί να χρησιμοποιήσετε περισσότερους σχηματισμούς εντός τους εαυτού σας. Όσο πιο γρήγορα είναι τα πνευματικά σας «μόρια» και οι σχηματισμοί που δονούν τόσο πιο δεκτικοί και παραγωγικά ενεργητικοί είστε.

Από την άλλη, όσο πιο πολύ συστέλλεστε , δε θα είστε ικανοί να συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας καλά. Όσο πιο αργά δονείτε , τόσο πιο δύσκολα θα είναι να καταλάβετε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ο ενθουσιασμός του ξυπνήματος και του ξεκινήματος της ημέρας

Με ανώτερα επίπεδα δονήσεων, η ζωή είναι πιο συναρπαστική, θετική και ενεργητική. Ο ύπνος σας βελτιώνεται και ξυπνάτε με ενέργεια και έτοιμοι για όλα.

Καλή υγεία

Τα σώματά μας ωφελούνται σημαντικά από τα ανώτερα επίπεδα δονήσεων. Η παραγωγικότητα και η θετική σκέψη σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα και δυνατοί. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα δουλεύει αποτελεσματικά και θεραπεύεστε γρήγορα. Η επιπλέον επίγνωση και ενέργεια σας βοηθούν να αποφύγετε τραυματισμούς και να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις για την υγεία σας.

Αισθάνεστε δυνατοί

Τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα και μια έντονη συγκέντρωση σας βοηθάνε όχι μόνο να νιώθετε υπέροχα μα συνεισφέρουν και στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Εμπόδια που κάποτε έμοιαζαν αδύνατα, τώρα είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Η Ικανότητα για καθαρή και αποτελεσματική επικοινωνία

Οι διακυμάνσεις της οντότητάς σας κάνουν ευκολότερο το να εκφράσετε και γνωρίσετε πλευρές του εαυτού σας

Οικονομική ευημερία

Με τον εαυτό σας να δονείται τόσο έντονα, αρχίζετε να αφήνετε κακές συνήθειες και συμπεριφορές. Παίρνετε καλύτερες οικονομικές αποφάσεις εύκολα. Θα αρχίσετε να ανταμείβεστε από το σύμπαν για το γεγονός ότι μένετε στο επίπεδο που είστε.

Ευχάριστες αλληλεπιδράσεις

Είναι δύσκολο η ασήμαντη αρνητικότητα να σας φτάσει στον έβδομο ουρανό. Η γνήσια θετικότητα και τα αισθήματα συμπόνιας ξεχειλίζουν από μέσα σας και έτσι οι άνθρωποι αποκρίνονται ανάλογα.

Πηγαίνοντας με το ρεύμα

Αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και σηκώνεστε από το έδαφος εύκολα. Έχετε βρει την ευχαρίστηση στο να ζείτε τη ζωή με τους όρους της

Ο χρόνος επιταχύνει

Ο επιταχυνόμενος ρυθμός της δόνησής σας προκαλεί στην αντίληψή σας που έχετε για τον χρόνο να αυξάνεται και εκείνη. Απολαμβάνετε και καταλαβαίνετε περισσότερα κάθε στιγμή που περνάει. Αυτή η πλούσια αντίληψη κάνει κάθε στιγμή να ανακατεύεται πιο πολύ με τη επόμενη, κάνοντας πιο εύκολο το πέρασμα του χρόνου

Η έκφραση της καλοσύνης και της αγάπης εύκολα

Πρέπει να έχετε φτάσει ένα επίπεδο αγάπης του εαυτού και συμπόνιας για να πετύχετε αυτό το ταλαντωμένο επίπεδο. Όταν το καταφέρετε, είναι σαν μια πηγή που δεν σταματάει ποτέ να τρέχει. Μοιράζεστε εύκολα και εμπνέετε την πνευματική παραγωγικότητα μόνο με την παρουσία σας

Συχνές εκρήξεις της διαίσθησης (ενστίκτου)

Κατά καιρούς νιώθετε σαν μέντιουμ. Οι γρήγορες σχηματισμένες αντηχήσεις καθαρίζουν την αχρείαστη και αντιπαραγωγική σκέψη. Έχετε απομείνει με έντονη πνευματική όραση και διαίσθηση. Η εσωτερική σας φωνή και ένστικτο έχουν δυνατή και κατανοητή φωνή.

Φαίνεστε υπέροχα όλη την ώρα

Η υψηλή σας ενέργεια, η αγάπη για τον εαυτό σας, η εκτίμηση των άλλων σας κάνουν να φαίνεστε σε εξαιρετική κατάσταση όλες τις ώρες. Φοράτε τα ρούχα σας με μια ισχυρή αυτοπεποίθηση στην οποία οι άνθρωποι πρόθυμα ανταποκρίνονται.

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης

To Top