Γενικού ενδιαφέροντος

11 συμβουλές του Φενγκ Σούι για να προσελκύσετε την αγάπη


Το Φενγκ Σούι είναι η ανατολική πρακτική που λειτουργεί με το τσι ή την κοσμική ενέργεια μαζί με την επιθυμία σας να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον στο σπίτι ή στην δουλειά σας. Ένας από τους πιο γνωστούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Φενγκ Σούι είναι είτε για να προσελκύσουν την αγάπη είτε για να ενισχύσουν τις ρομαντικές σχέσεις τους.

11 συμβουλές του Φενγκ Σούι για να προσελκύσετε την αγάπη

 1. Κάψτε ροζ κόκκινα και/ή λευκά κεριά έχοντας στο μυαλό σας την πρόθεση σας. Είναι καλύτερο να δουλεύετε με δύο κεριά την φορά επειδή οι σχέσεις συνήθως είναι ανάμεσα σε δύο άτομα.
 2. Τοποθετήστε ροζ χαλαζία στο υπνοδωμάτιο σας. Ο ροζ χαλαζίας σχετίζεται με την αγνή αγάπη και δονείται σε υψηλή συχνότητα. Και πάλι είναι προτιμότερο να έχετε 2 χαλαζίες.
 3. Δημιουργήστε χώρο για τον σύντροφο σας στο σπίτι σας ώστε να νιώθει άνετα.
 4. Αν είναι δυνατόν, διακοσμήστε το υπνοδωμάτιο σας με αντικείμενα ανά ζεύγη. Για παράδειγμα λάμπες, φωτογραφίες, τραπεζάκια κτλ.
 5. Σιγουρευτείτε ότι οι φωτογραφίες στο δωμάτιο σας είναι μια αναπαράσταση του οράματος σας, το πώς φαντάζεστε μια ισορροπημένη ρομαντική σχέση. Μεταφέρετε τις οικογενειακές φωτογραφίες με γονείς και παιδιά σε άλλο μέρος του σπιτιού.
 6. Απομακρύνετε τα πεταμένα αντικείμενα που πιάνουν χώρο από το δωμάτιο σας ώστε το τσι να ρέει ελεύθερα και αποτελεσματικά. Ιδανικά δεν θα θέλαμε να υπάρχει ακαταστασία σε κανένα μέρος τους σπιτιού ωστόσο το υπνοδωμάτιο είναι αυτό που τείνει να έχει την περισσότερη όπως ρούχα κτλ.
 7. Διακοσμήστε το υπνοδωμάτιο σας με φιλόξενα και ζεστά χρώματα με τόνους από κόκκινο, λευκό, πράσινο και ροζ. Σιγουρευτείτε ότι τα σεντόνια του κρεβατιού είναι καθαρά.
 8. Ξεφορτωθείτε τα επιπλέον μαξιλάρια και τα λούτρινα από το κρεβάτι. Αυτά τα αντικείμενα καταλαμβάνουν χώρο κανονικά και ενεργειακά στο κρεβάτι σας.
 9. Η αρωματοθεραπεία είναι μια πολύ αποτελεσματική προσέγγιση για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε. Για να φέρετε τον ρομαντισμό και την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή χρησιμοποιήστε έλαια όπως γιασεμί, φασκόμηλο, γεράνι, τριαντάφυλλο και κάρδαμο. Για να διατηρηθεί η μυρωδιά προτείνω να έχετε και ένα ενισχυτικό για τα έλαια.
 10. Περιορίστε τους καθρέφτες που έχετε στην κρεβατοκάμαρα σας και αν είναι δυνατόν ξεφορτωθείτε τους όλους. Οι καθρέφτες εμποδίζουν την ενέργεια και μπορούν να ακυρώσουν όλες τις θεραπείες του Φενγκ Σούι που έχετε εφαρμόσει.
 11. Να γυμνάζεστε σε άλλο μέρος του σπιτιού και όχι στο δωμάτιο σας. Οι αθλητικές δραστηριότητες εμποδίζουν ενεργειακά τον ρομαντισμό. Ο στόχος είναι το δωμάτιο σας να αποπνέει μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας και όχι έντασης.

Όλες αυτές οι συμβουλές του Φενγκ Σούι θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το ενεργειακό θεμέλιο που καλωσορίζει μια υγιή και αρμονική σχέση στην ζωή σας. Μην ξεχάσετε βέβαια φροντίζετε τον εαυτό σας ώστε να είστε συναισθηματικά, ψυχικά, σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για την ιδανική σας σχέση. Είναι σημαντικό να είστε ο σύντροφος που επιθυμείτε για τον εαυτό σας.

Μαγεία Τ.

Διαβάστε επίσης


To Top