Εναλλακτικά άρθρα

10 σημάδια συγχρονικότητας που έχετε βιώσει

Είχατε ποτέ κάποιο όνειρο ή κάποιο όραμα στο οποίο είδατε κάποιο σύμβολο και το ίδιο σύμβολο εμφανίστηκε στην πραγματικότητα μέσα στην ημέρα;

Ο Καρλ Γιουνγκ τις αποκαλεί σημαντικές συμπτώσεις, όταν δύο ή περισσότερα σημάδια που εμφανίζονται τυχαία είναι επίσης συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Όπως και να το αποκαλέσετε, η συγχρονικότητα είναι ένα “κλείσιμο του ματιού” από το Σύμπαν. Μπορεί να υπάρξει όταν σκέφτεστε έναν παλιό φίλο και λίγο αργότερα λαμβάνετε ένα e-mail ή ένα τηλεφώνημα από εκείνον.

Η συγχρονικότητα είναι προσωπική και σημαντική για εσάς, σαν μια εύθυμη εμπειρία. Σας δίνει την αίσθηση ότι υπάρχει μια σύνδεση παντού γύρω σας, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ενθαρρυντικό για εσάς. Σας πηγαίνει επίσης σε μια διευρυμένη κατάσταση συνείδησης όταν ρωτάτε γιατί και πως συνέβη η σύμπτωση.

10 σημάδια συγχρονικότητας που έχετε βιώσει.

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με 10 σημάδια συγχρονικότητας που πιθανόν έχετε βιώσει ή έχετε παρατηρήσει στην ζωή σας.

Συγχρονικότητα και αριθμοί

Μερικές φορές κοιτάτε το ρολόι και βλέπετε επαναλαμβανόμενους αριθμούς από τους οποίους οι πιο συνηθισμένοι είναι οι 11:11, 22:22, 12:12. Για ποιο λόγο όταν κοιτάτε το ρολόι αυτοί οι αριθμοί είναι εκεί; Είναι σύμπτωση; Όχι, είναι ένα θετικό σημάδι συγχρονικότητας.

Μη χάσετε: Συγχρονικότητα & η σύνδεση της με το 11:11 – Ακούγοντας τα σημάδια του σύμπαντος

Όταν σκέφτεστε έναν παλιό φίλο

Υπήρξαν φορές που σκεφτόσασταν έναν παλιό φίλο και λάβατε ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα ή ένα e-mail από αυτόν.

Ραδιόφωνο ή τηλεόραση

Ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι, αλλάζετε σταθμό στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση και ξεκινά να παίζει το τραγούδι που ακούγατε. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι συγχρονικότητας και μια χαρούμενη στιγμή για εσάς.

Κάτι λύνει το πρόβλημα σας.

Τυχαία περνάτε δίπλα από ένα αντικείμενο και σας βγάζει από το δίλλημα στο οποίο είσαστε, ακόμα και αν δεν αναζητούσατε το συγκεκριμένο πράγμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια διαφήμιση στην τηλεόραση ή κάποιο αντικείμενο στο μαγαζί που εμφανίζεται και σας λέει “αυτό ακριβώς ψάχνεις.”

Άγνωστοι σας βοηθάνε

Γνωρίζετε αγνώστους οι οποίοι σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για το πρόβλημα σας, ακόμα και αν μόλις τους γνωρίσατε χωρίς καν να έχετε αναφέρει αυτό που σας προβληματίζει. Αυτό είναι μια συγχρονικότητα για εσάς, οπότε αγκαλιάστε την.

Βλέποντας μια ταινία

Παρακολουθείτε μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή και η ιστορία των πρωταγωνιστών και τα τρέχοντα ζητήματα είναι αυτά που έχετε κι εσείς στην ζωή σας.

Ακούγοντας συνομιλίες

Ακούτε μια συνομιλία που έχουν δύο άγνωστοι και συζητούν για κάτι που σκέφτεστε κι εσείς για την ζωή σας.

Κάνοντας σχέδια

Σχεδιάζετε να αγοράσετε κάτι, έχετε μια καλή ιδέα για το τι θέλετε και λίγο αργότερα παίρνετε ένα δώρο από ένα φίλο, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλατε. Βέβαια, δεν το είχατε αναφέρει σε κανέναν, μόνο το σκεφτόσασταν, οπότε ναι, είναι ένα ακόμα σημάδι συγχρονικότητας.

Καθησυχασμός

Υπήρξαν στιγμές που χρειαζόσασταν μια συναισθηματική ανύψωση και το παιδί σας , σας λέει ξαφνικά “σε αγαπώ.” Μπορεί επίσης να είχατε και κάποιο αναζωογονητικό μήνυμα από κάποιον φίλο ή συγγενή.

Ο απόλυτος συγχρονισμός

Όλα σας συμβαίνουν ακριβώς την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Φυσικά, αυτή η λίστα μπορεί να είναι ατελείωτη αφού η συγχρονικότητα είναι μια πολύ σύνθετη κατάσταση. Αυτά είναι κάποια γενικά παραδείγματα που μπορεί να έχετε ζήσει κάποια στιγμή στην ζωή σας. Ο καλύτερος τρόπος για να βιώσετε την συγχρονικότητα είναι να νιώθετε και να ακούτε περισσότερο την διαίσθηση σας.

Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com

Διαβάστε επίσης

To Top