Αρνητικότητα

10 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια γύρω σας


Η αρνητική ενέργεια είναι ένας πολύ γενικός όρος που χρησιμοποιούμε σήμερα για να περιγράψουμε μια αόρατη δύναμη που μας κάνει την ζωή δυσκολότερη. Σε κάποιους πολιτισμούς, την αποκαλούν το κακό μάτι, στην μοντέρνα ψυχολογία κατάθλιψη, η ιατρική κόπωση που δεν εξηγείται κτλ.

Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά υπάρχει ένα σίγουρο πράγμα, πως μερικές φορές βιώνουμε ένα κύμα αρνητικών συναισθημάτων, σκέψεων και εμπειριών όπου το σώμα, το μυαλό και η ψυχή αντιδρούν σε καθημερινή βάση και συνήθως δεν έχουμε μια εξήγηση γι αυτό.

Πρόκειται να δούμε 10 σημάδια που βιώνουν συνήθως οι άνθρωποι όταν έχουν αρνητική ενέργεια γύρω τους και τρόπους για να την απομακρύνετε. Φυσικά, αυτό δεν σας απαγορεύει το να επισκεφθείτε έναν γιατρό ή έναν ειδικό ψυχικής υγείας, αφού είναι εδώ για να βοηθήσουν αν το πρόβλημα βρίσκεται αλλού.

Τελικά, η αρνητική ενέργεια έχει πολλές πηγές προέλευσης, αλλά το σημαντικό είναι να προσδιοριστεί για να λύσετε το πρόβλημα και να λάβετε μέτρα για να διορθώσετε όλα τα πιθανά βαθύτερα ζητήματα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας.

Έχοντας αυτό στο νου ας δούμε πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε την αρνητικότητα:

  1. Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα, οι απλήρωτοι λογαριασμοί αρχίζουν να συσσωρεύονται και δεν ξέρετε που πηγαίνουν τα χρήματα σας. Η στασιμότητα στην ευημερία σας αποτελεί ένδειξη ότι η πορεία σας προς την ανάπτυξη εμποδίζεται ακόμα και όταν κερδίσετε αρκετά χρήματα.
  2. Νιώθετε κουρασμένοι, εξουθενωμένοι και απογοητεύεστε εύκολα. Έχετε τα πάνω και τα κάτω σας όπως μια ρόδα και νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας. Συνήθως, εξακολουθείτε να νιώθετε εξαντλημένοι ακόμα και αφού έχετε κοιμηθεί καλά και έχετε μια ισορροπημένη διατροφή.
  3. Νιώθετε αγχωμένοι και δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές δραστηριότητες, ενώ πριν όλα ήταν εντάξει.
  4. Είστε περισσότερο επιρρεπείς σε λοιμώξεις από το φυσιολογικό και αρχίζετε να αρρωσταίνετε πιο συχνά. Τα σημάδια ενός χαμηλού ανοσοποιητικού συστήματος συμπληρώνονται με άγχος.
  5. Η επικοινωνία επηρεάζεται, οι άνθρωποι φαίνεται να μην μπορούν να σας καταλάβουν και νιώθετε πως δεν καταλαβαίνετε τους άλλους.
  6. Βρίσκετε δύσκολο το να φροντίσετε τον εαυτό σας και δεν μπορείτε να βρείτε χρόνο για εσάς.
  7. Ο ύπνος σας επηρεάζεται με περίεργα όνειρα και εφιάλτες. Το υποσυνείδητο μυαλό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει πως κάτι δεν πάει σωστά.
  8. Οι αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα είναι στην επιφάνεια κάθε φορά που προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Το χειρότερο είναι πως όσο προσπαθείτε να τα σταματήσετε τόσο πιο επίμονα γίνονται.
  9. Χάνετε κλειδιά, λεφτά, πορτοφόλια, ρούχα κτλ. και δυσκολεύεστε να τα βρείτε, ακόμα και αν τις περισσότερες φορές είναι τριγύρω σας σε ορατό σημείο.
  10. Νιώθετε πως δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε καθώς το μυαλό σας τείνει να εστιάζει σε τυχαία πράγματα ενώ βιώνετε ένα αίσθημα κενότητας.

Διαβάστε επίσης: Αρνητική ενέργεια: Πώς θα την ξεφορτωθείς με απλούς και πρακτικούς τρόπους

Μάγεια Τ.

Εικόνα: http://images.4ever.eu/dessins/femme-dessine-227853

Διαβάστε επίσης


To Top