Συνείδηση

10 σημάδια ότι έχετε βρει κάποιον στην ψυχική σας ομάδα


Έχετε ακούσει για τις αδελφές ψυχές, έτσι; Τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας για πολλούς και διάφορους λόγους συνήθως για να σας βοηθήσουν μέσω κάποιων μαθημάτων ζωής. Αυτοί είναι άνθρωποι τους οποίους μπορεί να ερωτευτείτε και μετά να ξε-ερωτευτείτε, ή φίλοι που έρχονται και μετά φεύγουν.

Η ψυχική σας ομάδα αποτελείται από αυτές τις διαφορετικές αδερφές ψυχές που θα είναι μέσα και έξω από τη ζωή σας. Φανταστείτε τους ως μια πνευματική οικογένεια. Όλοι προέρχεστε από την ίδια ενέργεια.

Κάθε μέλος της ομάδας, δονείται σε μια διαφορετική συχνότητα και κάθε μία από τις αδερφές ψυχές σας δονείται με αρμονία η μία με την άλλη. Μέλη της ομάδας σας κινούνται στην ίδια κατεύθυνση, καθώς όλοι μαζί δουλεύετε σε κοινούς στόχους ενώ βρίσκεστε μαζί στη Γη. Έτσι και αλλιώς το ότι θα γνωρίσετε κάθε μέλος αυτής της ομάδας σε αυτή τη ζωή, δεν είναι βέβαιο.

Θα προσέξετε μια άμεση σύνδεση ή αίσθηση οικειότητας όταν γνωρίσετε κάποιον από την ψυχική σας ομάδα: Ακολουθούν δέκα σημάδια ότι βρήκατε έναν:

  1. Η ζωή του και εμπειρία του ως τώρα μοιράζονται κοινά γνωρίσματα με τα δικά σας, δρώντας σχεδόν σαν καθρέφτης, βοηθώντας σας να καταλάβετε καλύτερα την δική σας κατάσταση.
  2. Φέρνει στο φως σίγουρα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, στηρίζοντας την εξέλιξή σας.
  3. Σας βοηθάει να πάρετε δυνάμεις από τις αδυναμίες σας
  4. Ίσως να έχει αντίθετη ενέργεια από τη δική σας , δείχνοντάς σας ένα διαφορετικό δρόμο ύπαρξης
  5. Συχνά σας βοηθάει να είστε υπομονετικοί, συμπονετικοί και να δείχνετε κατανόηση
  6. Μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ότι πρέπει να να αφήσετε ή να ξεπεράσετε συγκεκριμένα αισθήματα ή γεγονότα του παρελθόντος
  7. Δουλεύετε άνετα μαζί, μοιράζοντας ιδέες και οράματα για σχέδια ή έργα
  8. Έρχεται στη ζωή σας ακριβώς την στιγμή που θα τον χρειαστείτε, βοηθώντας σας να εξελιχτείτε
  9. Θα βοηθήσει στην στήριξη της προόδου της ψυχής σας και στην εξέλιξη του ταξιδιού σας
  10. Μπορεί να δουλέψετε μαζί για έναν καθολικό σκοπό ή για κάτι μακροπρόθεσμο

Μετάφραση: awakengr.com via expandedconsciousness

Διαβάστε επίσης


To Top