Τρόπος ζωής

10 πράγματα που οι αυθεντικοί άνθρωποι κάνουν διαφορετικά

Όταν συναντάτε έναν αυθεντικό άνθρωπο, συναντάτε κάποιον που έχει μάθει να ζει πλήρως μέσω της δικής του της ψυχής. Δεν έχει επιλέξει μια προσχεδιασμένη ζωή όπου οι κοινωνικές πιέσεις του υπαγορεύουν τι να κάνει. Είναι ο ορισμός του απελευθερωμένου ανθρώπου, και υπάρχει καλός λόγος που είναι ελκυστικός σε εσάς. Δεν είναι εύκολο να είμαστε αυθεντικοί. Συχνά πρέπει να επανεκτιμήσετε όλη τη ζωή σας και να προκύψει ένας καινούργιος τρόπος ύπαρξης. Οι παλιές δουλειές μπορεί να μην ταιριάζουν, οι παλιοί φίλοι μπορεί να μοιάζουν εκτός τόπου, αλλά μην ανησυχείτε, μετατρέπεστε σε αυθεντικό άνθρωπο.

Τι πραγματικά κάνουν διαφορετικά οι αυθεντικοί άνθρωποι;

Λένε ό,τι έχουν στο μυαλό του και λένε την άποψή τους αποφασιστικά, αλλά όχι με θυμό. Κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην διαφωνούν, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τους αυθεντικούς.

Επιλέγουν ένα μονοπάτι καριέρας που απολαμβάνουν, όχι αυτό που οι γονείς τους ή οι φίλοι τους πιστεύουν ότι είναι σωστό για αυτούς. Κάνουν τις επιλογές τους βασισμένοι στην ευτυχία και όχι στα λεφτά.

Δεν φοβούνται να πάρουν ένα μονοπάτι στη ζωή που πολλοί δεν το ταξιδεύουν. Στην πραγματικότητα το βρίσκουν πιο άνετο και απολαυστικό.

Ερωτεύονται τον εαυτό τους προτού ερωτευτούν κάποιον άλλον και δε νιώθουν σαν να χρειάζονται άδεια για να είναι ο εαυτός τους. Δε θα ήθελαν να είναι κάποιος άλλος.

Κάνουν πράγματα με τον δικό τους τρόπο όταν δουλεύει για αυτούς. Δεν λυγίζουν στην κοινωνική πίεση, αλλά αν η κοινωνία έχει τον σωστό τρόπο για να κάνει κάτι, είναι ευτυχισμένοι να το δεχτούν. Είναι αυθεντικοί, όχι θρησκευτικοί επαναστάτες.

Δεν το παίρνουν προσωπικά. Τα αρνητικά σχόλια και η κριτική δεν είναι κάτι που παίρνουν κατάκαρδα οι αυθεντικοί άνθρωποι. Δεν είναι ότι δεν νοιάζονται για το τι πιστεύετε, αλλά νοιάζονται πιο πολύ για το τι πιστεύουν για τον εαυτό τους. Η εποικοδομητική κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά ξέρουν την διαφορά μεταξύ την δημιουργικής κριτικής και των ανθρώπων που προσπαθούν να τους ασκήσουν έντονη κριτική.

Θέλουν φίλους και συντρόφους που εκτιμούν τις βαθιές συζητήσεις και μια σοβαρή συναισθηματική σύνδεση. Δεν έχουν χρόνο για νέα εντυπωσιασμού ή κουτσομπολιά.

Ακολουθούν την καρδιά τους. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτούς και την καρδιά τους αν θέλετε, αλλά μην περιμένετε να τα αφήσουν όλα για εσάς.

Δε θέλουν να συμβεί κανένα κακό σε κανέναν και ειλικρινά ελπίζουν να πάνε καλά οι άνθρωποι στη ζωή τους. Αν αυτό είναι που θέλουν για τον εαυτό τους, μπορέιτε να στοιχηματίσετε ότι το θέλουν και για εσάς αυτό.

Οι αυθεντικοί άνθρωποι βλέπουν την ψυχή, όχι το άτομο. Η προσωπική εμφάνιση δεν τους νοιάζει πολύ

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης

To Top