Εναλλακτικά άρθρα

10 ανατριχιαστικές εμπειρίες που αποκαλύπτουν ότι έχετε ψυχικές ικανότητες


Φανταστείτε αυτό: Κάθεστε μόνοι στο σπίτι. Είναι νύχτα και έχετε αναμμένη κάποια μικρή λάμπα πριν πέσετε για ύπνο. Όλα είναι φυσιολογικά, αλλά τότε παρατηρείτε ότι η λάμπα στο κομοδίνο τρεμοπαίζει.

Και τότε ακούτε έναν μικρό ήχο από το διπλανό δωμάτιο- το δωμάτιο που ξέρετε ότι είναι άδειο. Και μια παράξενη αίσθηση αρχίζει να σας κατακλύζει, σαν κάποιος να στέκεται πίσω σας. Στην πραγματικότητα, νομίζετε πως βλέπετε την σκιά του.

Αλλά όταν κοιτάξετε- κανείς.

Σας ακούγεται οικείο; η ίσως υπερβολικά οικείο; λοιπόν, ίσως κάποιοι πουν πως υπάρχει εξήγηση γι αυτό και δεν είναι κάτι που μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε στον φυσικό κόσμο.

Λένε πως αν βιώνετε τέτοια πράγματα τακτικά, ίσως έχετε ψυχικές ικανότητες- και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε (τουλάχιστον όχι ακόμα) και το ανατριχιαστικό αίσθημα ότι κάποιος μας παρακολουθεί, η ξαφνική αίσθηση ότι σας επιτίθενται σε συγκριμένα σημεία και τα ζωντανά όνειρα που σας κυνηγούν, θεωρούνται σημάδια αυξημένων ψυχικών ικανοτήτων.

Όπως υπάρχουν σημάδια για το αν το πνεύμα σας έχει ξανά κατοικήσει στη γη με άλλη μορφή, αυτά πιστεύεται ότι δείχνουν την έμφυτη ικανότητα επικοινωνίας με κόσμους πέρα από τον δικό μας.

Κοιτάξτε τα παρακάτω και πείτε μας αν έχετε βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο ή τι είδους παράξενες εμπειρίες ίσως είχατε!

Σημάδι #1: Πάντα βλέπατε παράξενα πράγματα

Tayra Lucero for LittleThings

Ίσως τα έχετε διαγράψει ως παιδικές φαντασιώσεις αλλά είναι πολύ πιθανό να έχετε βιώσει κάτι άλλο.

Τα παιδιά, παραδοσιακά θεωρούνται πιο δεκτικά στα παραφυσικά γεγονότα και το να νομίζατε ότι έχετε δει ή αισθανθεί ένα πνεύμα ήταν απόλυτα φυσιολογικό!

Σημάδι #2: Έχετε ζωντανά όνειρα- και εφιάλτες

Tayra Lucero for LittleThings

Ο κόσμος των ονείρων και των πνευμάτων θεωρείται ότι είναι συνδεδεμένοι και βγάζει νόημα το αν είστε ευαίσθητοι στα πνεύματα ενώ είστε ξύπνιοι, τότε θα είστε ευαίσθητοι και όταν κοιμάστε.

Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε τα όνειρα σας αρκετά καθαρά, κάποιες φορές για χρόνια, όπως αισθήσεις αφής και όσφρησης μέσα σε αυτά. Και αυτό περιλαμβάνει και τους τρομακτικούς εφιάλτες!

Ίσως μπορείτε να καθορίσετε τα νοήματα και μηνύματα των ονείρων, που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι τα πνεύματα που επικοινωνούν μαζί σας.

Σημάδι #3: Έχετε δυνατή αντίδραση σε παλιά μέρη

Tayra Lucero for LittleThings

Όταν περπατάτε σε ένα μέρος με μεγάλη ιστορία ίσως νιώσετε ένα ξαφνικό ισχυρό συναίσθημα που δεν φαίνεται να βγάζει κάποιο νόημα- τουλάχιστον όχι σε αυτόν τον κόσμο.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει όταν κρατάτε ένα παλιό αντικείμενο που έχει επίσης μεγάλη ιστορία.

Πιστεύεται πως οι ψυχικές ενέργειες μπορούν να προσκολληθούν σε μέρη και αντικείμενα και αν είστε αρκετά ευαίσθητοι, ίσως προσκληθούν και σε εσάς.

Σημάδι #4: Βλέπετε πράγματα με τη γωνία του ματιού σας

Tayra Lucero for LittleThings

Δεν είναι ασυνήθιστο να νομίζετε ότι βλέπετε μια σκοτεινή φιγούρα- ίσως ανθρώπινη- να περνά γρήγορα με την γωνία του ματιού σας.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες γιατί αυτά τα «οράματα» εμφανίζονται, αλλά κάποιοι πιστεύουν πως στην πραγματικότητα αυτές οι σκιές είναι πνεύματα, ειδικά αν τις βλέπετε σε συγκεκριμένα σημεία.

Σημάδι #5 : Έχετε ισχυρή σύνδεση με τα ζώα

Tayra Lucero for LittleThings

Επειδή οι ψυχικές ικανότητες έχουν να κάνουν με το είδος της επικοινωνίας που δεν περιλαμβάνει λέξεις, έτσι πιστεύεται ότι υπάρχει επικοινωνία με τα ζώα.

Ίσως πάντα νιώθατε μια σύνδεση σε ένα συγκεκριμένο ζώο ή είχατε δυνατό δεσμό με ένα ζώο σε κάποια στιγμή της ζωής σας. Νιώθετε πως αυτός ο δεσμός δεν απαιτεί λόγια.

Σημάδι #6: Έχετε βιώσει περίεργα πράγματα μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου

Tayra Lucero for LittleThings

Όλοι ταράζονται μετά από ένα θάνατο, αλλά ίσως έχετε παρατηρήσει πως και άλλα πράγματα συμβαίνουν- ασυνήθιστα αλλά σας υπενθυμίζουν τον αποθανόντα.

Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να είναι στοιχείο του πνεύματος που κολλά λίγο περισσότερο γύρω σας, συνήθως για να πει στην οικογένεια του πως όλα είναι εντάξει!

Συνηθισμένα σημάδια περιλαμβάνουν λευκά φτερά και αιωρούμενα φώτα.

Σημάδι #7: Κάποιος στην οικογένεια σας έχει παρόμοιες εμπειρίες

Tayra Lucero for LittleThings

Πιστεύεται πως οι ψυχικές ικανότητες, όπως το να μπορείτε να γυρνάτε την γλώσσα σας είναι κληρονομικές.

Ίσως έχετε ακούσει συγγενείς να αναφέρουν, ανατριχιαστικές έμπειρες που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν.

Ή όταν ήσασταν παιδιά ίσως είχατε έναν ξάδελφο που επέμενε ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Σημάδι #8: Oι ηλεκτρονικές συσκευές δυσλειτουργούν γύρω σας

Tayra Lucero for LittleThings

Πολλοί πιστεύουν ότι ενέργεια που εκπέμπεται από τα πνεύματα ή από αυτούς με αυξημένη πνευματική ενέργεια έχει την ικανότητα να παρεμβαίνει στις ηλεκτρονικές συσκευές προκαλώντας μικροβλάβες ή απενεργοποιώντας τες φαινομενικά ξαφνικά- όπως στα θρίλερ!

Φαίνεται πως τα κινητά των άλλων δυσλειτουργούν γύρω σας, ή το ότι χρειάστηκε να τις πάτε για επιδιόρθωση μπορεί να μην σχετίζεται με τις συσκευές σας. Μπορεί να έχει σχέση με εσάς.

Σημάδι #9: Ακούτε θορύβους από το διπλανό δωμάτιο- όταν κάνεις δεν είναι σπίτι

Tayra Lucero for LittleThings

Όπως το να δείτε μια σκιά πιστεύεται από κάποιους ότι υποδεικνύει την παρουσία ενός πνεύματος, το να ακούτε θορύβους όπως, μουρμουρητά ή κινήσεις σε ένα μέρος που ξέρετε ότι κανείς δεν είναι, θεωρείται επίσης παραφυσικό σημάδι.

Σημάδι #10: Πάντα σας έλκυε το παραφυσικό

Tayra Lucero for LittleThings

Από τότε που ήσασταν μικροί, σας άρεσαν τα πράγματα που ξεπηδούσαν την νύχτα.

Σας άρεσε να μένετε ξύπνιοι για να δείτε θρίλερ όταν οι υπόλοιποι προτιμούσαν να είναι ασφαλείς κάτω από τα σκεπάσματα.

Ή νιώθατε μια συγκεκριμένη σύνδεση με μέρη και ιστορίες που οι άλλοι θεωρούν τρομακτικές. Ίσως είναι κάτι που σας λέει να εξερευνήσετε αυτή τη μεριά της ζωής λίγο παραπάνω.

Οπότε, σας είναι οικείο κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά;

Αν ναι, κάποιοι λένε πως έχετε κλίση προς το άγνωστο και τρομακτικό και ίσως μπορείτε να επικοινωνήσετε με πράγματα πέρα από την αντίληψη των περισσότερων ανθρώπων.

Μετάφραση: awakengr.com via littlethings.com

Διαβάστε επίσης


To Top