Αυτοβελτίωση

Βελτιώστε τον εγκέφαλό σας μιλώντας στον εαυτό σας!

Πιθανότατα έχετε δει κάποιους να μιλάνε στον εαυτό τους και νομίσατε ότι ήταν πολύ παράξενοι, έτσι; Λοιπόν, σταματήστε να το σκέφτεστε και ξεκινήστε να το λέτε στον εαυτό σας, επειδή οι άνθρωποι που μιλάνε στον εαυτό τους είναι στην πραγματικότητα ευφυείς σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Γιατί;

Οργανώνουν καλύτερα τις σκέψεις τους

Σωστά. Αυτοί που μιλάνε στον εαυτό τους είναι καλύτεροι στην οργάνωση των σκέψεών τους και επεξεργάζονται περισσότερες από μία σκέψεις την ίδια στιγμή. Εστιάζουν στο να λένε τις σκέψεις τους φωναχτά ελπίζοντας ότι μπορούν να τις συγκρατήσουν καλύτερα. Ως αποτέλεσμα έχουν μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια στην πραγματικότητα.

Έχουν καλύτερη μνήμη

Οι άνθρωποι που λένε πράγματα φωναχτά στον εαυτό τους είναι πιθανόν ικανοί να απομνημονεύουν και να θυμούνται πράγματα καλύτερα από αυτούς που δεν το κάνουν. Είναι ένας τρόπος για να ενισχύσετε μια σκέψη μέσα στο μυαλό σας.

Οι εγκέφαλοι τους είναι περισσότερο αποτελεσματικοί

Κάποιες έρευνες έχουν δείξει ότι να μιλάτε στον εαυτό σας σας βοηθάει να σκέφτεστε γρήγορα και με σαφήνεια. Βρήκαν ότι όταν οι άνθρωποι μιλάνε στον εαυτό τους στο μαγαζί, βρίσκουν αυτό που θέλουν γρηγορότερα από αυτούς που δεν το κάνουν.

Πετυχαίνουν τους στόχους τους

Οι άνθρωποι που μιλάνε στον εαυτό τους , ιδιαίτερα για τους στόχους τους, είναι πιθανόν να τους πετύχουν σε σχέση με αυτούς που δεν μιλάνε. Το να λέτε κάτι φωναχτά σας βοηθάει να εστιαστείτε καλύτερα στους στόχους σας και σας φέρνει πιο κοντά σε αυτούς.

Μετάφραση: awakengr.com  via  higherperspectives.com
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top