Εναλλακτικά άρθρα

Τρεις πνευματικές μεταδοτικές ασθένειες

Οι συνηθισμένες μεταδοτικές ασθένειες που είναι γνωστές στον άνθρωπο, προκαλούνται από μόλυνση από ιούς, βακτήρια ή άλλους μικροοργανισμούς. Αλλά δε συνειδητοποιούμε ότι υπάρχει επίσης και μια πνευματική ασθένεια που μπορεί να μεταδοθεί από τον έναν στον άλλον. Αυτή είναι μια τριπλή πνευματική ασθένεια που μπορεί να είναι κολλητική.

Όπως αναφέρθηκε στην  HuffingtonPost, υπάρχει μια ασθένεια που αναγνωρίζεται ως κολλητική πνευματική ασθένεια και αποκαλείται κοινώς:

Πνευματική απομίμηση

Αυτή η πάθηση έχει να κάνει με την τάση να μιλάμε, να ντυνόμαστε και να φερόμαστε όπως κάνουν οι άλλοι. Επομένως οι άνθρωποι με αυτή την πάθηση, προσπαθούν απλά να ακολουθήσουν κάποιον άλλον.

Πάθηση πνευματικής εμπειρίας

Σε αυτή την ασθένεια, το Εγώ κάποιου αναγνωρίζεται βασισμένο στην εμπειρία των πνευματικών εμπειριών. Αυτή η πάθηση μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει το σκεπτικό των άλλων. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η πάθηση δε διαρκεί για πάντα, αλλά μερικές φορές διαρκεί για μεγάλα διαστήματα.

Μη χάσετε: Oι ασθένειες που προκαλεί ο χαρακτήρας μας

Πνευματικό Εγώ

Αυτή η ασθένεια συμβαίνει όταν στη δομή και στο εγώ της προσωπικότητας κάποιου, είναι βαθιά ριζωμένη η ιδέα του πνευματικού βάθους. Όταν το Εγώ γίνεται πνευματικό, τότε το άτομο γίνεται ανίκανο να καταλάβει, και όλο αυτό στο όνομα της πνευματικότητας.

Η κολλητική πνευματική ασθένεια προέρχεται από το Εγώ κάποιου και είναι μια κατάσταση στην οποία κοροϊδεύει τον εαυτό του, από τη στιγμή που περισσότερες από αυτές τις παθήσεις δεν γεννιούνται από τον ίδιο αλλά τις «κολλάει» από τις επιρροές του περιβάλλοντός του.

Μετάφραση: awakengr.com via viralinfections.info
Photo artist: Cameron Gray

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top