Φιλοσοφία

Το Μεγάλο Ταξίδι…

…Το δέσιμο της λογικής σου με ότι έχει σχέση με τη Γη μετριάζει την πίστη σου. Μπορεί να νιώθεις δεμένος σφιχτά με τη μητέρα γη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είσαι περαστικός από αυτήν. Ο Άνθρωπος είναι ένα χαμένο κομμάτι του Βασίλειου της Ενέργειας και του Χρόνου κι εκεί αργά η γρήγορα θα πρέπει να γυρίσει.

…Ζήσε και γνώρισε τα πάντα γύρω σου. Αναπαύσου στα φιλόξενα λιμάνια του κόσμου σου με την αίσθηση του ναυαγού ριζωμένη μέσα σου. Αγωνίσου και πόνεσε όσο θες μέσα στις ανθρώπινες τρικυμίες . Όλα γύρω σου, αγωνίες , πόνοι, θυσίες , δεν είναι παρά οι δοκιμασίες που θα σε οδηγήσουν στο τέρμα του δρόμου σου, που θα είναι η ταύτισή σου με την αιώνια ύπαρξη του άρχοντα της Ενέργειας και του χρόνου στους μακρινούς κόσμους του.

Περπάτα στον κόσμο σου και κλείσε βαθιά μέσα σου την αλήθεια που κατέχεις. Έξω και μέσα από το γήινο κέλυφός σου είσαι ένα παιδί της Ενέργειας και του Χρόνου.

Από το βιβλίο των Μάνου Δανέζη και Στράτου Θεοδοσίου, «Στράμαν, το παραμύθι τ’ Oυρανού», Εκδόσεις Δίαυλος, Αθήνα 1996

manosdanezis.gr

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top