Αύρα - Ενέργειες

Τηλεκίνηση για αρχάριους. Πώς να δημιουργήσετε μία ενεργειακή σφαίρα σε 5 λεπτά (Βίντεο)

Η τηλεκίνηση είναι η δύναμη να ελέγχετε όψεις του σωματικού κόσμου με τις σκέψεις σας και τις προθέσεις σας. Προβάλαμε ένα άρθρο για το πώς να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τις δυνάμεις σας. Δείτε το εδώ. Συνεχίζοντας με αυτή την τακτική της εκπαίδευσης το βίντεο που δημοσιεύουμε δείχνει στους αρχάριους πώς να κάνουν μια ψυχική σφαίρα. Μια ψυχική σφαίρα δεν είναι σαν την ενέργεια DragonBall Z ή κάτι τέτοιο. Είναι κάτι πολύ πιο παραγωγικό και χρήσιμο. Μια ψυχική σφαίρα είναι μια βασική σφαίρα ενέργειας και πρόθεσης. Μαθαίνοντας πώς να φτιάξετε και χειριστείτε μία, θα μάθετε για τις ενεργειακές πηγές που είναι διαθέσιμες σε εσάς.

Η εφαρμογή αυτής της πρακτικής είναι απλή αλλά δύσκολη να εκτελεστεί. Σηκωθείτε ή καθίστε σε ένα ήσυχο και ασφαλές μέρος και ξεκινήστε να εξακριβώνετε τις ενέργειές σας. Η ενέργεια που έχει συλλεχτεί από διαφορετικές πηγές έχει διαφορετικές αισθήσεις. Καθώς ξεκινάτε μην αρπάζετε στην τύχη κάθε ενέργεια που μπορείτε να νιώσετε και χρησιμοποιήσετε. Είναι σημαντικό να αρχίσετε να κάνετε διάγνωση στην πηγή και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών ενεργειών. Το βίντεο εξετάζει τις πιο φανερές πηγές όπως τα χέρια σας, τα μάτια σας και την καρδιά σας.

Με τα χέρια σας σε μια άνετη στάση στο ύψος της μέσης σας, τοποθετήστε τα και κάντε τα χούφτα σαν να κρατάγατε μία μπάλα ντόντζμπολ (σημ.:αμερικάνικο παιχνίδι). Στο κέντρο αυτού του χώρου, αρχίστε να γεμίζετε την περιοχή με ενέργεια. Μόλις γεμίσετε τον χώρο με την επιθυμητή ενέργεια, αρχίστε να πειραματίζεστε με αυτή. Τι χρώμα φαντάζεστε ότι έχει; Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της; Ποια είναι η αίσθησή της; Μπορείτε να την κάνετε να γυρίσει γύρω από τον άξονά της; Παίξτε μαζί της, μετακινείστε την από αριστερά προς τα δεξιά. Τι της συμβαίνει όταν κατεβάσετε τα χέρια σας;

Ο καθένας έχει τις ίδιες βασικές ενέργειες διαθέσιμες σε αυτόν, μαζί με την ικανότητα να τις χειριστεί. Ο τρόπος με τον οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να το κατορθώσει αυτό, θα είναι η μορφή αυτού του πειραματισμού που μεταβάλλεται πιο πολύ. Μην αναστατωθείτε αν δεν το πετύχετε με την πρώτη. Αν ήταν εύκολο ο καθένας θα το κανε και η κυβέρνηση δεν θα κράταγε κρυφή αυτή την πληροφορία σαν να ήταν άχρηστη. Οι τεχνικές οραματισμού σχετικά με την δημιουργία ψυχικών σφαιρών θα σας ωφελήσουν με πολλούς τρόπους, ακόμα και αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μία με την πρώτη. Θα κερδίσετε πολύτιμη διορατικότητα μέσα στα τσάκρα σας, πνευματική και σωματική σύνδεση.

Μετάφραση: awakengr.com via  thespiritscience.net

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top