Αυτοβελτίωση

Τα 10 μυστικά για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη, του Wayne Dyer

Ποιο είναι το πάθος σου; Τι συγκινεί την ψυχή σου και σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε απόλυτη αρμονία με το σκοπό για τον οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο; Ως μπορείς να απελευθερωθείς από τα δεσμά που σε κρατούν και σε εμποδίζουν να αναπτυχθείς και να εξασφαλίσεις την εσωτερική γαλήνη και την ευτυχία.

Ο διάσημος συγγραφέας και κορυφαίος σύγχρονος στοχαστής Dr Wayne Dyer συνοψίζει μέσα σε δέκα μυστικά, σε δέκα βασικές αρχές, όλη τη γνώση που αποκόμισε τα τελευταία τριάντα χρόνια με στόχο να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τα συναισθήματα ανεπάρκειας και να μας κάνει να αισθανθούμε τη γαλήνη εκείνη, που καθορίζει την επιτυχία.

Τα «Δέκα Μυστικά του Wayne Dyer» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ιβίσκος (iviskospublication.gr) , μας δίνουν το κλειδί για την εσωτερική ισορροπία, αποκωδικοποιώντας όλες τις μεγάλες πνευματικές αλήθειες. Πρόκειται για το πιο εμπνευσμένο βιβλίο του, που μας ανοίγει νέους ορίζοντες και μας βοηθά να αλλάξουμε ριζικά τη ζωή μας, αποκτώντας πίστη στον εαυτό μας και στο αστείρευτο δυναμικό που κρύβεται μέσα μας.

Ποια είναι όμως αυτά τα μυστικά:

  1. Έχε το νου σου ανοιχτό στα πάντα, χωρίς να προσκολλάσαι σε τίποτα
  2. Μην πεθάνεις κρατώντας τη μουσική σου ακόμα μέσα σου
  3. Δεν μπορείς να δώσεις κάτι που δεν έχεις
  4. Αγκάλιασε τη σιωπή
  5. Απελευθερώσου από την προσωπική σου ιστορία
  6. Ένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, από τον ίδιο νου που το δημιούργησε
  7. Η μνησικακία δεν είναι ποτέ δικαιολογημένη
  8. Να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν να είσαι ήδη, αυτό που θα ήθελες να είσαι
  9. Φύλαγε σαν θησαυρό τη θεϊκή σου υπόσταση
  10. Σοφία είναι να αποφεύγεις κάθε σκέψη που σε αποδυναμώνει

Τα 10 Μυστικά που μοιράζεται μαζί μας, αποτελούν το απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας του και απευθύνονται σε όσους αποφασίσουν να βαδίσουν συνειδητά στο μονοπάτι της ζωής, στοχεύοντας σε επιτυχία και εσωτερική γαλήνη.

Εικόνα: Riaz Padamsee | flickr
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top