Εναλλακτικά άρθρα

Πως μεταφέρεται η δόνηση του ήχου στο Σύμπαν και πως επιστρέφει

Ο ήχος εκπέμπει δόνηση η οποία μεταφέρεται.
Αφού ο κάθε ήχος μεταφέρεται, άρα μεταφέρεται και ο λόγος.

Κάθε μας λέξη προκαλεί δόνηση. Ανάλογα με τη λέξη που εκπέμπουμε όταν τη συνοδεύουμε με το συναίσθημα τότε αυτή έχει πολύ δύναμη.

Όταν λέμε σ’αγαπώ και συνοδεύεται με το συναίσθημα μας τότε αυτό έχει τη δόνηση της ευημερίας, της ισορροπίας. Όταν λέμε σε μισώ με το συναίσθημα της οργής αυτό έχει δόνηση καταστροφής κλπ. Όλα αυτά που δονούμε ως σκέψεις επιστρέφουν σε μας, ανάλογα με το μέγεθος του συναισθήματος.

Αν θα παρατηρήσετε στην απλή καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε προτάσεις και εκφράσεις οι οποίες έχουν μέσα τους τον «όλεθρο». Όμως τις έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ που δεν μας πάει στο μυαλό ότι μπορεί να προκαλούμε ζημιά σε εμάς και κατ’ επέκταση σε όλο μας το περιβάλλον.

Θα ευχηθούμε για παράδειγμα σε κάποιον…. «Καλή δύναμη» ή «καλό κουράγιο» … όταν θα μας πει ότι πάει για δουλειά, όταν έχει να κάνει καθαριότητα κλπ.Αυτόματα όταν του εύχομαι καλή δύναμη είναι σαν να του πιστοποιώ ότι αυτό που πάει να αναλάβει είναι βαρύ και θέλει δύναμη για να το κάνει. Έτσι στην πραγματικότητα έλκουμε τα αντίθετα αποτελέσματα, συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μας που τελικά όντως θέλουμε δύναμή.

Ας αλλάξουμε λοιπόν τη φράση… λέγοντας «καλή ευκολία» … όπου με αυτή τη φράση ευχόμαστε στον άλλον … να είναι όλα εύκολα.

Παράλληλα καλό είναι να γνωρίζουμε ότι στο σύμπαν οι λέξεις , όχι, μη, δεν, είναι άγνωστες
Άρα κάθε φορά που λέω … «να ΜΗΝ έχει κίνηση στο δρόμο»… αυτό που ακούγεται στο σύμπαν είναι « να έχει κίνηση στο δρόμο». Όταν λέω «ΔΕΝ θέλω να βρέξει» αυτό που στη πραγματικότητα είναι «θέλω να βρέξει». Σκεφτείτε το και διαφορετικά, όταν θέλουμε να πάμε σούπερ μάρκετ για ψώνια κάνουμε τη λίστα μας με αυτά που ΘΕΛΟΥΜΕ και όχι με αυτά που ΔΕΝ θέλουμε.

Δωροθέα

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top