Τροφή για σκέψη

Πήγαινε κόντρα σε όλους κι όλα για να ξαναβρεις την ψυχή σου, ρε άνθρωπε!

Γράφει ο Γιώργος Γαλάνης

Σήμερα, δεν θα μιλήσουμε για έρωτα, δεν θα μιλήσουμε για αγάπη! Σήμερα θα μιλήσουμε για σένα άνθρωπε!
Θα μιλήσουμε για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και για τα ταραγμένα μυαλά που επικρατούν γύρω μας.
Κοινωνικά και ψυχικά ένας άρρωστος κόσμος του σήμερα. Επικρατεί παντού ο φόβος, ο τρόμος, το άγχος, η στεναχώρια και η νευρικότητα.
Βλέπεις ο κόσμος (ξ)έχασε την ελπίδα και το χαμόγελο και διάλεξε στα τυφλά άλλους φίλους για παρηγοριά.

Περπατάς στο δρόμο και βλέπεις τους διαβάτες να περνούν σκεφτικοί, μα το κεφάλι πάντα σκυφτό, τα μάτια πάντα χαμηλά. Προσπαθείς να νιώσεις τον καθένα ξεχωριστά προσπαθώντας να καταλάβεις τι συμβαίνει και τι είναι αυτό που τον βασανίζει. Ανθρωπιά!
Για κάποιους παραμένει άγνωστη η λέξη, μα και στους περισσότερους ελάχιστη έμεινε.
Κλειστές οι ψυχές των ανθρώπων, άθελά τους, σέρνονται έρμαια όλων όσων κατάφεραν να τους πείσουν πως αυτό είναι!

“Άνθρωποι”…τους νόμιζαν για δυνατούς, μα στάθηκαν αδύναμοι. Άνθρωπε, ήρθε η ώρα να καταλάβεις πως το πιο ισχυρό όπλο πάνω στη γη το έχεις εσύ και είναι το μυαλό σου! Σκέψου απλά και μη δειλιάζεις! Η ψυχή σου σε κρατάει ζωντανό, το κορμί σου την κρύβει, την σκεπάζει, την προστατεύει.

Σήκωσε ανάστημα άνθρωπε! Ξύπνα και βγες από τη λήθη! Κόντρα πήγαινε μ’ακούς; Κόντρα σε όλα εκείνα που προσπαθούν να σου περάσουν. Αυτοί μελέτησαν πριν από σένα, μα να θυμάσαι πως ακόμη προλαβαίνεις και μπορείς να τους νικήσεις, γιατί απλά το έκαναν χωρίς εσένα. Αν είμαστε εμείς τα πιόνια σε μια παρτίδα σκάκι, που δεν επιλέξαμε, μην σε τρομάζει ο βασιλιάς, είμαστε περισσότεροι και κρατάμε μια ελπίδα βασίλισσα ακόμη. Και θα κερδίσουμε, θα δεις!

Διώξε τη μιζέρια και την ανασφάλειά σου. Διώξε ο,τι σε βασανίζει. Προχώρα και συνέχισε να δημιουργείς και να γίνεσαι καλύτερος όσο ζεις. Όσο θα είσαι ζωντανός θα μάθεις να παλεύεις, να πολεμάς, να μην σταματάς ποτέ και να μην σε σταματάει τίποτε. Γίνε ατσάλι και φωτιά και διέλυσε ο,τι σε εμποδίζει, ο,τι σε δηλητηριάζει.! Θα τα καταφέρεις…το πιστεύω! Μάθε να ζεις με ο,τι σου παρέχει η ζωή. Είσαι πιο δυνατός από όσο φαντάζεσαι.

Μα πάνω απ΄όλα μάθε να είσαι ελεύθερος ρε άνθρωπε!

Πηγή
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top