Σκέψεις - Απόψεις

Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που αξίζει

Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που αξίζει! Όχι αυτό που νομίζει, ούτε αυτό που ισχυρίζεται, ούτε αυτό που λέει ότι αξίζει με το νου και τη λογική του. 

Παίρνει μόνο αυτό που υποσυνείδητα πιστεύει, ακόμα κι αν δηλώνει κάτι άλλο, ο υποσυνείδητος νους καθρεφτίζει οτιδήποτε έχει αποτυπώσει, καλό ή κακό, αληθινό ή ψεύτικο δεν έχει σημασία, εκείνο το δέχεται και το εκπέμπει ως αλήθεια!

Κάθε φορά που λέτε: «Άξιζα κάτι καλύτερο!» θα πρέπει να βουτήξετε μέσα σας βαθιά και να δείτε πού βρίσκεται και ποιο είναι το μέρος εκείνο που αμφισβητεί την αξία σας, δηλαδή ποια πεποίθηση υπάρχει σε εσάς, που σας κάνει να απορρίπτετε τον εαυτό σας.

Γιατί δεν είναι οι άλλοι που σας απορρίπτουν, οι άλλοι καθρεφτίζουν πάντα τα δικά σας κενά, από ένα σημείο και μετά που ενηλικιώνεστε, οι άλλοι είναι μόνο η δικαιολογία!

Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που αξίζει!…

Γι’ αυτό σταματήστε να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε και αρχίστε να διεκδικείτε, να αγωνίζεστε, όχι για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι, αλλά για να μπορέσετε να εκτιμήσετε επιτέλους εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε την αξία σας!

Liana Theodoros Telioni

pestomoukiauto.blogspot.gr
Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market? deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net