Τρόπος ζωής

«Ο φόβος της αποτυχίας είναι σίγουρη επιτυχία.»

Γράφει η Ειρήνη Αγγελίδη

Αν τα όνειρα σου δεν σε τρομάζουν δεν είναι μεγάλα..
Μην αφήνεις το φόβο να σε εμποδίζει να βάλεις μπροστά.

Γιατί φοβάσαι;

Το ρίσκο είναι μεγάλη υπόθεση και θεωρητικά πολλοί άνθρωποι δεν τολμούν να βγουν «έξω απο τα νερά τους».

Όταν ζεις σε μια ρουτίνα και κάνεις πράγματα μηχανικά σταματάς να σκέφτεσαι καθαρά.

Φοβάσαι πως αν βγεις απο τη «ζώνη ασφαλείας» σου θα αποτύχεις.

Η πραγματική αποτυχία είναι να μην μπορείς να βγάλεις τη «ζώνη» απο πάνω σου.

Είναι το να μετανιώσεις για πράγματα που ήθελες να κάνεις πολύ και δεν τα έκανες..

Ο φόβος της αποτυχίας είναι σίγουρη επιτυχία. Αν θες κατι πολύ θα το κάνεις. Αν πετύχεις θα νιώθεις περήφανος που νίκησες τον εαυτό σου και τους φόβους σου. Αν όμως αποτύχεις να θυμάσαι πως έχεις πετύχει και με το παραπάνω και θα βάλεις πλώρη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Γιατί θα μάθεις. Θα δεις πως ο φόβος ήταν απλά μια ψευδαίσθηση του μυαλού. Κάτι που εσύ ο ίδιο είχες δημιουργήσει. Θα το θες περισσότερο. Πέσε κάτω εφτά φορές λένε και σήκω οχτώ. Όσο νικάς το φόβο θα είναι επιτυχία. Την επόμενη φορά που θα πεις «Θέλω να το κάνω αλλά φοβάμαι» σκέψου πόσο πολύ το θες. Σκέψου πόσα θα χάσεις αν δεν το κάνεις. Και κάντο. Και κάτι που διάβασα και με άγγιξε πραγματικά:

-What if i fall?

-Oh but darling, what if you fly?

Ευχαριστώ θερμά την «Αφύπνιση συνείδησης» που μου δίνει την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου αλλά και εσας που ταυτίζεστε με αυτές.

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top