Εσωτερισμός

O εσωτερικός εαυτός σου, σε περιμένει..

Οι περισσότεροι άνθρωποι, πιστεύουν ότι σκέφτονται. Στην ουσία όμως αναλύουν δεδομένα και τίποτα περισσότερο.

Κάθε φορά που τους απασχολούν τα καθημερινά γεγονότα, κάθε φορά που ανακαλούν μνήμες του παρελθόντος τους, κάθε φορά που κάνουν σχέδια για το μέλλον, χρησιμοποιούν ένα μικρό τμήμα νοητικής ενέργειας για να ταξινομήσουν και να επεξεργαστούν ήδη καταχωρημένες πληροφορίες.

Αντίθετα, τα υπαρξιακά ερωτήματα είναι αυτά που πυροδοτούν την αληθινή σκέψη καθώς το μυαλό θα βρεθεί μπροστά σε ακατάληπτες έννοιες και αναγκαστικά θα σωπάσει για να μην παραδεχτεί την άγνοιά του και συνεπώς την ήττα του.

Δοκίμασε να θέσεις ερωτήματα για σένα, για την προέλευσή σου, το γιατί όλα αυτά που σου συμβαίνουν και το τι εξυπηρετούν.

Τόλμησε ν`αντιμετωπίσεις την παραδοξότητα ενός μυαλού που σωπαίνει.

Αν περάσεις την δοκιμασία του νοητικού τρόμου που προκύπτει από το άλμα στο κενό μεταξύ πληροφοριών και αληθινής γνώσης, τότε θ`ακούσεις μέσα σου εκείνη την φωνή που θα αναγνωρίσεις αμέσως.

Είναι ο εσωτερικός εαυτός σου, ο πανταχού παρών, που σε περιμένει να συναντηθείτε καθώς έχετε πολλά να πείτε. Τότε, θα καταλάβεις την έννοια που κρύβεται πίσω από την φράση: «η ικανότητα να σκέφτεσαι με την Καρδιά».

Αυτή είναι μια εμπειρία λυτρωτική, απελευθερωτική και φέρνει μια βαθιά γαλήνη κι ένα αναμφισβήτητο αίσθημα ότι έχεις επιστρέψει σπίτι σου, εκεί που πάντα ανήκες και απ`όπου ποτέ δεν έφυγες.

Πηγή: anoptron.blogspot.gr
Image by  Chiara Mazzocchi
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top