Σοφά λόγια

Ο Δρόμος της Γνώσης

Μάζευε τη Γνώση κομμάτι- κομμάτι με αγάπη και πάθος. Μην παραπετάς και μην αγνοείς τα κομμάτια της που σήμερα δεν καταλαβαίνεις την αξία τους, ή τα κομμάτια που διακρίνεις μεν , αλλά δεν σε συμφέρει να τα βρεις και για αυτό τα προσπερνάς κάνοντας ότι δεν τα αναγνωρίζεις.

Μην βιάζεσαι όταν περπατάς στα μοναχικά μονοπάτια της απόλυτης γνώσης. Αν δεν δειλιάζεις μπροστά στις ανθρώπινες αδυναμίες και πόνους , ο χρόνος της άσκησης κάποτε θα συμπληρωθεί και τότε , μέσα σε μια μόνο στιγμή, θα νιώσεις να κατακλύζει κάθε πόρο της φθαρτής σου ύπαρξης, η αιώνια ένωσή σου με την υπέρτατη γνώση του Δημιουργού σου.

Τα κομματάκια της Γνώσης που με τόση αγάπη κα υπομονή θα έχεις μαζέψει διασχίζοντας τον έρημο κόσμο σου, θα βρουν τη σωστή τους θέση στο πάζλ της ψυχής σου. Τότε , το σώμα σου, οι περιορισμένες δυνατότητες των αισθήσεών σου, δεν θα είναι πια η πηγή της αδυναμίας σου να ταξιδέψεις προς τη γνώση του κόσμου, αλλά η ευλογημένη δυνατότητά που θα σου έχει δοθεί, για να βιώσεις αξιοθαύμαστες εκδηλώσεις της ψυχής σου.

Από το βιβλίο των Μάνου Δανέζης και Στράτου Θεοδοσίου : «Στράμαν το παραμύθι του Ουρανού», Εκδόσεις «Δίαυλος», Αθήνα 1996

manosdanezis.gr

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top