Σκέψεις - Απόψεις

Nα μην ξοδεύεσαι σε ανούσιους ανθρώπους!

Θέλω πια να είμαι καλά. Να μην ξοδεύω τον εαυτό μου σε ανούσιες συζητήσεις και αδιέξοδες προσπάθειες για να με αγαπήσουν οι άλλοι. Να μη δακρύζω πια για κανένα, αλλά να χαμογελάω γιατί έχω εμένα.

Θέλω να είμαι καλά, να μην είναι πια ένα λιμάνι για να αγκυροβολούν όλοι οι ξένοι και να ταράζουν τη δική μου θάλασσα με θύελλες και τρικυμίες. Να μη με ταράζουν πια κακόβουλοι άνθρωποι που θέλουν να λερώσουν την ψυχή μου για τις δικές τους μικρότητες.

Θέλω πια να είμαι καλά. Να μην προσπαθώ να μου χαμογελάσουν εκείνοι που δε θέλουν, να με αγαπήσουν εκείνοι που αδιαφορούν, να δω την καλή πλευρά ανθρώπων που συνεχώς μου δείχνουν τον κακό χαρακτήρα τους. Θέλω να δίνω και να μοιράζομαι πλέον με εκείνους που μου προσφέρουν και εκείνοι. Θέλω να ψάχνω εκείνους που με ψάχνουν.

Θέλω πια να είμαι καλά. Να μη σπαταλώ τον εαυτό μου συνεχώς σε σκέψεις τύπου ‘’πώς θα μπορούσα να είμαι για να σου αρέσω’’. Αυτή ήμουν, δε με αγάπησες και τέλος. Θέλω πια να είμαι ο εαυτός μου και να μην ξοδεύομαι σε μάταιες σκέψεις του πώς θα μπορούσα να είμαι περισσότερο αρεστή. Αρέσω σε εκείνους που αξίζουν.

Θέλω πια να είμαι καλά. Να δώσω ζωή στα χρόνια μου και να μην τα χαραμίζω για ανούσιους ανθρώπους που ρουφούν την ενέργειά μου. Θέλω πια να είμαι καλά, να αναπνέω ελεύθερη…

Μαρία Σκαμπαρδώνη – healingeffect.gr

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top