Τροφή για σκέψη

Μην επιτρέπεις να σε χειραγωγούν.

Η κοινωνία, ο μεγάλος ζωολογικός κήπος, που με μεγάλη δυσκολία καταφέρνεις να επιβιώσεις, θέλει να ελέγξει κάθε μορφή της ζωής σου…την αγάπη σου…τα πάθη σου…τα συναισθήματα σου…τις επιθυμίες σου.

Δημιουργούν μεγάλα γεγονότα για να σε κάνουν πιο υπάκουο και εύπλαστο, για να σου ενσταλάξουν σκέψεις που δεν είναι δικές σου, για να σε ελέγξουν καλύτερα.

Έχουν ανάγκη να εξασφαλίσουν την αδύνατη απόδραση σου, έχουν ανάγκη να πιστέψεις πως, με κάποιο τρόπο, το κλουβί μέσα στο οποίο είσαι κλεισμένος σου είναι πολύ χρήσιμο.

Θέλουν να σε φοβίσουν, ή να σε κάνουν να εκραγείς από θυμό, δεν είναι τίποτε άλλο από μια μορφή ελέγχου…να σε κάνουν να νιώσεις ότι θέλουν εκείνοι.

Εσύ είσαι ανεξάρτητος, μην φοβάσαι , μην πέφτεις στην παγίδα τους και παίζεις το παιχνίδι τους.

Μην παρασύρεσαι…απέβαλλε από πάνω σου και από μέσα σου οτιδήποτε δεν είναι δικό σου και δεν σου ανήκει και συνέχισε το ταξίδι που η ψυχή σου έχει επιλέξει…

Γεννήθηκες ελεύθερος και θα πεθάνεις χωρίς αφεντικά.

Ιαθειην

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top