Αύρα - Ενέργειες

Μετάτρεψε την α-σθένεια σε σθένος

Ζούμε σ’ ένα κόσμο που τα πάντα δονούνται. Τα πάντα γύρω μας και μέσα μας είναι δόνηση, παλμός , συχνότητα. Η ύλη αποτελεί την πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας. Το υλικό μας σώμα που είναι το ένα από τα τρία μέρη του είναι μας (συναισθηματικό και πνευματικό τα άλλα δυο) δέχεται και στέλνει κύματα-συχνότητες.

Φανταστείτε τώρα το ραδιόφωνο μια συσκευή δηλ. που έχει συχνότητες τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Ανοίγουμε λοιπόν το ραδιόφωνο μας και ανάλογα με ποια συχνότητα θα επιλέξουμε θα ακούσουμε και την ανάλογη μουσική.Δηλαδή θα ακούσουμε αυτό με το οποίο θα συντονιστούμε. Κατ’επέκταση στην καθημερινότητα μας τι ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να ακούμε; Με ποιο σταθμό συντονιζόμαστε; Συντονιζόμαστε με το <σταθμό> που εκπέμπει αβεβαιότητα, θυμό, φόβο, τρόμο; Αυτά τότε αποτελούν τροφή για το μυαλό μας να σκέφτεται, για την ψυχή μας να αισθάνεται και το σώμα μας να συμπεριφέρεται! Όμως τι είδους τροφή είναι αυτή για το σώμα μας; Ειναι σκουπίδια απόβλητα τα οποία μας α-σθενούν μας παίρνουν το σθένος τη δύναμή μας.

Ο λαός πολύ σοφά λέει <<μου πρήξανε το συκώτι>> <<έσπασε η χολή μου απ’την τρομάρα.>> κι’ άλλα τέτοια.

Διώξε τα απόβλητα για να κερδίσεις ξανά το σθένος σου. Συντονίσου ξανά στη συχνότητα που σε δυναμώνει σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά, βεβαιότητα, χαρά, αγάπη.

Άλλαξε σταθμό!!!

Μαρία Σαρρή – enallaktikidrasi.com

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top