Αύρα - Ενέργειες

Μετάτρεψε την α-σθένεια σε σθένος

Ζούμε σ’ ένα κόσμο που τα πάντα δονούνται. Τα πάντα γύρω μας και μέσα μας είναι δόνηση, παλμός , συχνότητα. Η ύλη αποτελεί την πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας. Το υλικό μας σώμα που είναι το ένα από τα τρία μέρη του είναι μας (συναισθηματικό και πνευματικό τα άλλα δυο) δέχεται και στέλνει κύματα-συχνότητες.

Φανταστείτε τώρα το ραδιόφωνο μια συσκευή δηλ. που έχει συχνότητες τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Ανοίγουμε λοιπόν το ραδιόφωνο μας και ανάλογα με ποια συχνότητα θα επιλέξουμε θα ακούσουμε και την ανάλογη μουσική.Δηλαδή θα ακούσουμε αυτό με το οποίο θα συντονιστούμε. Κατ’επέκταση στην καθημερινότητα μας τι ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να ακούμε; Με ποιο σταθμό συντονιζόμαστε; Συντονιζόμαστε με το <σταθμό> που εκπέμπει αβεβαιότητα, θυμό, φόβο, τρόμο; Αυτά τότε αποτελούν τροφή για το μυαλό μας να σκέφτεται, για την ψυχή μας να αισθάνεται και το σώμα μας να συμπεριφέρεται! Όμως τι είδους τροφή είναι αυτή για το σώμα μας; Ειναι σκουπίδια απόβλητα τα οποία μας α-σθενούν μας παίρνουν το σθένος τη δύναμή μας.

Ο λαός πολύ σοφά λέει <<μου πρήξανε το συκώτι>> <<έσπασε η χολή μου απ’την τρομάρα.>> κι’ άλλα τέτοια.

Διώξε τα απόβλητα για να κερδίσεις ξανά το σθένος σου. Συντονίσου ξανά στη συχνότητα που σε δυναμώνει σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά, βεβαιότητα, χαρά, αγάπη.

Άλλαξε σταθμό!!!

Μαρία Σαρρή – enallaktikidrasi.com

Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market?