Τροφή για σκέψη

Keanu Reeves: Το αύριο δεν είναι εγγυημένο, ας ζήσουμε το σήμερα!

O Keanu Reeves μοιράζεται μέσω της σελίδας του στο Facebook κάποιες σκέψεις για το νόημα της ζωής και την κατάθλιψη, με την οποία πάλεψε για χρόνια.

«Βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους πίσω μου; Τρέχουν για να πάνε στην δουλειά και δεν δίνουν προσοχή σε τίποτα. Κάποιες φορές η καθημερινότητα μας απορροφά τόσο πολύ, που ξεχνάμε να απολαύσουμε την ομορφιά της ζωής. Μοιάζουμε με ζόμπι.

Κοιτάξτε ψηλά και βγάλτε τα ακουστικά από τα αυτιά. Πείτε γεια σε κάποιον που βλέπετε και δώστε μια αγκαλιά σε κάποιον που δείχνει να πονάει. Βοηθήστε κάποιον. Πρέπει να ζείτε τη ζωή σαν να είναι η τελευταία μέρα.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι για εμένα είναι ότι είχα κατάθλιψη για χρόνια. Ποτέ δεν το είπα αυτό σε κανέναν. Έπρεπε να παλέψω για να ξεφύγω. Το πρόσωπο που με κρατούσε μακριά από την χαρά ήμουν ΕΓΩ.

Κάθε ημέρα είναι πολύτιμη, οπότε ας της φερθούμε έτσι. Το αύριο δεν είναι εγγυημένο, ας ζήσουμε το σήμερα!»

Διαβάστε επίσης: Ο Keanu Reeves συγκλόνισε τον κόσμο με ακόμα ένα δυνατό μήνυμα

Πηγή: enallaktikos.gr
Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market? deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login