Σκέψεις - Απόψεις

Κατανοώντας τον Φόβο

Τί είναι ο φόβος και τί φοβόμαστε πραγματικά;

Μήπως φοβόμαστε επειδή δεν γνωρίζουμε την υφή/ χρησιμότητα του φόβου…;

Εάν το δεις από την πλευρά – που έτσι είναι δηλαδή και κατά την Επιστήμη -, ότι όλες οι Καταστάσεις είναι εκδηλώσεις μιας Ενέργειας και τίποτα δεν χάνεται αλλά απλώς μπορεί να μετασχηματιστεί προς τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε στην ΟΥΣΙΑ δεν υπάρχει Καλό και Κακό – Αρνητικό και Θετικό.
 Υπάρχει μόνο το τι σκοπεύεις να κάνεις κάθε φορά. Τί σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Άρα ο Άνθρωπος θα πρέπει να εκπαιδευτεί στο να αντιλαμβάνεται αστραπιαία πριν να Δράσει, όλες τις εκδοχές/συνέπειες, ώστε τελικά να ΠΡΑΤΤΕΙ το ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…..

Το θέμα δηλαδή πάντα είναι η Κατανόηση .Όταν κατανοήσουμε πως λειτουργεί κάτι, μπορούμε τότε και να το διαχειριστούμε δηλαδή να το επεξεργαστούμε με ψυχραιμία λαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή απόφαση για κάθε κατάσταση. Για τα εργασιακά, τα ερωτικά και για όλα τα θέματα γενικά.

Και φαντάσου τι Δύναμη μπορείς να έχεις όταν φτάσεις σε μια Κατάσταση όπου θα μπορείς να στήσεις σε μια γωνιά τον Φόβο και να τον παρατηρείς……απομυθοποιώντας τον….

– Ο Σιωπηλός Τίγρης ( Ευχαριστώ τον OSHO και κάθε Δάσκαλο….είτε είναι ένας φίλος, συγγενής, περαστικός – οτιδήποτε…)

Δημήτρης Μούχας

Photo by Sam Kaczur
Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top