Σκέψεις - Απόψεις

Κατανοώντας τον Φόβο

Τί είναι ο φόβος και τί φοβόμαστε πραγματικά;

Μήπως φοβόμαστε επειδή δεν γνωρίζουμε την υφή/ χρησιμότητα του φόβου…;

Εάν το δεις από την πλευρά – που έτσι είναι δηλαδή και κατά την Επιστήμη -, ότι όλες οι Καταστάσεις είναι εκδηλώσεις μιας Ενέργειας και τίποτα δεν χάνεται αλλά απλώς μπορεί να μετασχηματιστεί προς τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε στην ΟΥΣΙΑ δεν υπάρχει Καλό και Κακό – Αρνητικό και Θετικό.
 Υπάρχει μόνο το τι σκοπεύεις να κάνεις κάθε φορά. Τί σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Άρα ο Άνθρωπος θα πρέπει να εκπαιδευτεί στο να αντιλαμβάνεται αστραπιαία πριν να Δράσει, όλες τις εκδοχές/συνέπειες, ώστε τελικά να ΠΡΑΤΤΕΙ το ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…..

Το θέμα δηλαδή πάντα είναι η Κατανόηση .Όταν κατανοήσουμε πως λειτουργεί κάτι, μπορούμε τότε και να το διαχειριστούμε δηλαδή να το επεξεργαστούμε με ψυχραιμία λαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή απόφαση για κάθε κατάσταση. Για τα εργασιακά, τα ερωτικά και για όλα τα θέματα γενικά.

Και φαντάσου τι Δύναμη μπορείς να έχεις όταν φτάσεις σε μια Κατάσταση όπου θα μπορείς να στήσεις σε μια γωνιά τον Φόβο και να τον παρατηρείς……απομυθοποιώντας τον….

– Ο Σιωπηλός Τίγρης ( Ευχαριστώ τον OSHO και κάθε Δάσκαλο….είτε είναι ένας φίλος, συγγενής, περαστικός – οτιδήποτε…)

Δημήτρης Μούχας

Photo by Sam Kaczur
Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market?