Υγεία

Κάντε Ολική Αποτοξίνωση μέσα σε μια νύχτα!

Μετά από μια κουραστική μέρα, ο καθένας θέλει να απολαύσει ένα ζεστό μπάνιο που βοηθά στην απομάκρυνση όλης της έντασης που έχει συσσωρευτεί όλη την ημέρα και απλά να χαλαρώσει. Μεγάλη σημασία για την καλή υγεία είναι η μείωση του επιπέδου του στρες, διότι προκαλεί πράγματι πολλές ασθένειες.

Εάν κάνετε αυτό το επουλωτικό και χαλαρωτικό μπάνιο τακτικά, θα καθαρίσετε το σώμα και το μυαλό σας γρήγορα και εύκολα.

Συνταγή για το αποτοξινωτικό μπάνιο:

  • 1 φλιτζάνι φυσικό μηλόξυδο
  • 1 φλιτζάνι κρυσταλλικό αλάτι
  • 1 φλιτζάνι επουλωτικό πηλό
  • 2-3 κλαδάκια φρέσκο ​​δενδρολίβανο
  • 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας
  • 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Διαδικασία:

Βάλτε όλα τα υλικά σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό και βυθίστε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της κεφαλής. Πριν να βουτήξετε το κεφάλι στο μπάνιο, πάρτε βαθιά ανάσα και ενώ βγάζετε το κεφάλι, τρεις φορές, εισπνεύστε βαθιά από τη μύτη. Επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές, έτσι ανακουφίζεστε από το άγχος.

Απολαύστε αυτό το ζεστό μπάνιο και χαλαρώστε, ενώ το σώμα σας θα ανταλλάσσει τα υλικά και θα απαλλαγείτε από τις τοξίνες. Αυτό το αποτοξινωτικό μπάνιο μπορείτε να το κάνετε όσο θέλετε, αλλά συνιστάται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Αν δεν έχετε χρόνο για αυτό το χαλαρωτικό μπάνιο, κάντε μόνο το ένα πόδι σας, το ίδιο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί. Για αυτό το ποδόλουτρο θα πρέπει να μειώσετε μόνο την ποσότητα των συστατικών ανάλογα με την ποσότητα του νερού. Θα επιτύχετε ανάλογο αποτέλεσμα: θα απαλλαγείτε από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί σε σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγές:
healthyfoodstar
revealedtheninthwave 

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top