Τροφή για σκέψη

Κάνε σκέψεις που σε δυναμώνουν

Πριν από πολλά χρόνια, σε μια εξαιρετικά δημοφιλή εκπομπή που ονομαζόταν «το πιο παράξενο μυστικό», ο Ερλ Νάιτινγκέιλ, δίδαξε πολλούς από εμάς ότι γινόμαστε εκείνο που σκεφτόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι σκέψεις σου καθορίζουν αν είσαι ισχυρός ή ανίσχυρος, αν είσαι χαρούμενος ή λυπημένος, επιτυχημένος ή όχι. Τα πάντα είναι σκέψεις που περιφέρεις μαζί σου.

Οι ευτυχισμένες σκέψεις δημιουργούν ευτυχισμένα κύτταρα. Η υγεία σου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις σκέψεις που κάνεις. Σκέψου με πάθος ότι δεν θα αρπάξεις κρυολόγημα και το σώμα σου θα αντιδράσει σύμφωνα με τη σκέψη σου. Αρνήσου να κάνεις σκέψεις κόπωσης, ναυτίας ή ημικρανίας και το σώμα σου θα ανταποκριθεί στις σκέψεις σου. Ο νους σου λέει στο σώμα σου να παράγει τα «φάρμακα» που χρειάζεται για να σε κρατήσει υγιή. Δώσε σε κάποιον ένα χάπι ζάχαρης και πείσε τον ότι είναι φάρμακο κατά της αρθρίτιδας, και τότε το σώμα του θα αντιδράσει σε αυτό το υποκατάστατο, παράγοντας περισσότερη ενέργεια κατά της αρθρίτιδας.

Ο νους είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την υγεία. Επίσης δημιουργεί υπέροχες σχέσεις, αφθονία, επιτυχία και ότι θελήσεις. Όταν οι σκέψεις σου εστιάζονται σε αυτό που θέλεις να προσεκλύσεις στη ζωή σου και διατηρείς αυτές τις σκέψεις με το πάθος της απόλυτης πρόθεσης, τελικά θα ενεργήσεις σύμφωνα με αυτή την πρόθεση, γιατί πρόγονος κάθε πράξης είναι η σκέψη.

Καθόρισε τη σκέψη σου

Σε κάθε στιγμή της ζωής σου, εσύ έχεις την επιλογή για κάθε είδος σκέψεων που επιτρέπεις να μπουν στο νου σου. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σου βάλει εκεί μια σκέψη. Ανεξάρτητα με τις συνθήκες που αντιμετωπίζεις, η επιλογή είναι δική σου. Διάλεξε την αντικατάσταση των σκέψεων που εξασθενίζουν και αποδυναμώνουν με σκέψεις που σε δυναμώνουν. Μην πείθεις τον εαυτό σου ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται ή πως ευκολότερα το λες παρά το κάνεις.

Ο νους σου είναι δικός σου και εσύ τον ελέγχεις. Είσαι δημιουργός και επιλογέας των σκέψεών σου. Μπορείς να τις αλλάζεις κατά βούληση και κανείς δεν μπορείς να τις ελέγξει χωρίς τη δική σου συγκατάθεση. Γι’ αυτό διάλεξε τις σκέψεις που σε κάνουν πιο δυνατό.

Η επιλογή είναι δική σου.

moodhackers.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top