Κάνε μια πράξη αγάπης κάθε μέρα και όλος ο κόσμος θα αλλάξει μπρος στα μάτια σου
Τρόπος να ζεις

Κάνε μια πράξη αγάπης κάθε μέρα και όλος ο κόσμος θα αλλάξει μπρος στα μάτια σου

Έχουμε όλοι τόσο πολλές ευκαιρίες να αγαπήσουμε κι όμως είναι τόσο λίγες οι εκδηλώσεις αγάπης στον κόσμο.

Άνθρωποι πεθαίνουν μόνοι, κλαίνε μόνοι. Παιδιά κακοποιούνται και ηλικιωμένοι περνούν τις τελευταίες μέρες της ζωής τους χωρίς τρυφερότητα και αγάπη. Σε έναν κόσμο όπου υπάρχει τόσο φανερή ανάγκη για εκδηλώσεις αγάπης, καλό είναι να συνειδητοποιούμε την τεράστια δύναμη που έχουμε να βοηθήσουμε και να θεραπεύσουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους απλώσουμε το χέρι ή να τους σφίξουμε στην αγκαλιά μας.

Το τέλος της μέρας είναι μια καλή στιγμή για να αναλογιστούμε τι κάναμε για να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος, λίγο πιο φιλικός και στοργικός. Κι αν τα βράδια περνούν, το ένα μετά το άλλο και τίποτα δε μας έρχεται στο νου, ίσως είναι καιρός να σκεφτούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο.

Δε χρειάζονται μνημειώδεις πράξεις, αρκούν πράγματα απλά, τα οποία εύκολα μπορούν να γίνουν: εκείνο το τηλεφώνημα που δεν έχουμε κάνει, εκείνο το σημείωμα που αμελήσαμε να γράψουμε, εκείνη την πράξη καλοσύνης που παραλείψαμε να αναγνωρίσουμε. Όταν πρόκειται να δώσουμε αγάπη, οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες και είμαστε όλοι χαρισματικοί.

erevoktonos
Σχόλια
To Top
Connect!

Login Alphabay Market alpha02 Alphabay Market carding Login Alphabayalphabaywyjrktqn.onion AlphaBay URL pwoah7p6o5e67qul.onion Login Alphabay Market Alphabay Market Login Alphabay

pwoah7p6o5e67qul.onion

AlphaBay URL How To Buy From AlphaBay Market? deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free