Τρόπος να ζεις

Κάνε μια πράξη αγάπης κάθε μέρα και όλος ο κόσμος θα αλλάξει μπρος στα μάτια σου

Έχουμε όλοι τόσο πολλές ευκαιρίες να αγαπήσουμε κι όμως είναι τόσο λίγες οι εκδηλώσεις αγάπης στον κόσμο.

Άνθρωποι πεθαίνουν μόνοι, κλαίνε μόνοι. Παιδιά κακοποιούνται και ηλικιωμένοι περνούν τις τελευταίες μέρες της ζωής τους χωρίς τρυφερότητα και αγάπη. Σε έναν κόσμο όπου υπάρχει τόσο φανερή ανάγκη για εκδηλώσεις αγάπης, καλό είναι να συνειδητοποιούμε την τεράστια δύναμη που έχουμε να βοηθήσουμε και να θεραπεύσουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους απλώσουμε το χέρι ή να τους σφίξουμε στην αγκαλιά μας.

Το τέλος της μέρας είναι μια καλή στιγμή για να αναλογιστούμε τι κάναμε για να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος, λίγο πιο φιλικός και στοργικός. Κι αν τα βράδια περνούν, το ένα μετά το άλλο και τίποτα δε μας έρχεται στο νου, ίσως είναι καιρός να σκεφτούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο.

Δε χρειάζονται μνημειώδεις πράξεις, αρκούν πράγματα απλά, τα οποία εύκολα μπορούν να γίνουν: εκείνο το τηλεφώνημα που δεν έχουμε κάνει, εκείνο το σημείωμα που αμελήσαμε να γράψουμε, εκείνη την πράξη καλοσύνης που παραλείψαμε να αναγνωρίσουμε. Όταν πρόκειται να δώσουμε αγάπη, οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες και είμαστε όλοι χαρισματικοί.

erevoktonos

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top