Αποσπάσματα

Καλοσύνη, το φάρμακο της ψυχής

Η καλοσύνη καθορίζει πάντα τη χρυσή τομή όλων των πραγμάτων. Η ένδειξη καλοσύνης και χάριτος, ανοίγει μια πόρτα που δεν ανοίγει ποτέ. Η καλοσύνη ανοίγει την πόρτα της λεύκανσης του κάρμα. Η καλοσύνη φροντίζει την ίαση όλων των πληγών.

Κάθε φορά που αφήνεις το βάρος των κακών πράξεων άλλων ανθρώπων να φύγει από πάνω σου, απελευθερώνεις ένα μέρος της ψυχής σου. Κάθε φορά που επιλέγεις την καλοσύνη έναντι της δικαιοσύνης, εγκαθιδρύεις μέσα σε σένα το διαμάντι της εσωτερικής ειρήνης.

Η καλοσύνη σε στρέφει στο πιο πολύτιμο μέρος της ύπαρξης σου. Σε στρέφει στον κάλλιστο εαυτό σου.

Η καλοσύνη ελευθερώνει εσένα από τους «εχθρούς» σου, και η καλοσύνη ελευθερώνει τους «εχθρούς» σου από εσένα. Η καλοσύνη δεν έγκειται τόσο στις καλούμενες καλές πράξεις. Η καλοσύνη δεν είναι, τόσο το να κάνεις εξωτερικές καλές πράξεις. Η καλοσύνη δεν έγκειται στο να δώσεις από εσένα σε κάποιον άλλον. (Άλλωστε, αυτό είναι εύκολο).

Η αληθινή καλοσύνη έγκειται στο άδειασμα της ψυχής σου από το βάρος του άλλου. Η αληθινή καλοσύνη δεν έγκειται στο να δώσεις, αλλά στο να αδειάσεις. Η καλοσύνη έγκειται στο άδειασμα της ψυχής σου από τον θυμό και το αίσθημα αντεκδίκησης.

Η καλοσύνη σε φέρνει στο δικό σου χρυσό κέντρο. Επέλεγε την!

Από το βιβλίο ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ της Ελένης Ιεροδιακόνου, εκδ. Ι.Ε. Αρχέγονο

Image: Adrian Borda

Διαβάστε επίσης

Comments

deep web news Alphabay Market reviews carding Hansa MarketHansa Market dark net newsdark net buy drugs online Alphabay mirror login dream mirror login bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitblender mix bitcoin bitcoin mixer mix bitcoin for free dream market login dream market registration dream market dream market mirror tor web proxy deep dot web bitblendervrfkzr bitcoin mixer bitcoin blender darknet markets dream market hydraruzxpnew4af.onion duck duck go search duckduckgo search 3g2upl4pq6kufc4m.onion blockchain blockchain wallet

To Top